Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Janaboy #48065 üzenetére

    Mondjuk az a villám szórás szerintem nem nagy cucc. Pár méteres csak a hatósugara, és elég vesződős, mire maradandó károsodást okoz, egy erősebb ellenfélen.
    Vader mondjuk képernyőn keresztül eltörte a nyakát, már nem emlékszem pontosan kinek, de talán akkor, mikor megléptek a Sólyommal előle, az aszteroida mezőben. Na az az igazi badass. :DDD

    Témához visszakanyarodva, amúgy igen. A gonosz hatalomra tör, az meg annál kisebb, minél többfelé oszlik. Tehát náluk szinte evidencia az egyeduralom. És így az erő is egy kézben összpontosul.
    Már ha így van .... Mert ugye olyanról sem volt szó eddig, hogy ha egy Sith meghal, akkor a többiek ezáltal erősebbé válnak. Mint pl a Highlanderben annó.
    Viszont a hatalomra biztosan igaz, hogy ha egy kiesik, akkor a többi hatalma kiterjed.

    szerk:
    Másik, ami engem érdekelne, hogy univerzumon belül, mit lehet itt kánonnak tekinteni? Ugye az alapmű az Lucas, és ha jól tudom, ez az a 9 epizód, ami ezen a néven meg is lett/lesz filmesítve.
    De ezeken felül, mi a hivatalos, és mi nem? Mert kismillió könyv van, amiket persze nem ismerek, és amik abban történnek, az akkor úgy van a kánonban is?
    Főleg olyanokra gondolok, ahol van direkt összefüggés. Pl mondjuk a Sarlacc vs Boba Fett ügye. Ugye a kánonban egyértelműen meghal, s bár nem követte a kamera a szörny gyomrába, de azért eléggé feltételezhető, hogy Boba ott meghalt.
    Aztán meg jön egy regény valahonnan, és kiderül, hogy mégse. Vagy rajzfilm netán, bár itt a helyzet azért egyértelműbb.
    De ezzel nincs is gond, ettől még simán lehet jó, de akkor ez vajon hogyan hat ki a kánonra? Abban vajon Boba él e, vagy meghalt? Mondjuk egy olyan történetben, ami közvetlen a Jedi után játszódik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák