Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz bagyulajuve #48194 üzenetére
"imádtam ismét, "bébijoda" ahogy kapcsolgatta a kapcsolókat, nagyon állat volt "
Mondjuk az tényleg. Nem tudom megunni a karaktert Csak én gondolom úgy, hogy ebben a "cukiskodásban" még semmi idegesítő nincs?(Mint "anno" a 8-ban, az idióta, undorító porgokkal)Üdv.:M.
-
gyuromoj
veterán
válasz minek?:S #48201 üzenetére
+1
Baby Yoda nagyon nagy ötlet lett, tuti prémiumot kap aki kitalálta.szerk.:
Most fejeztem be a 4. részt, nekem a részek hossza megfelel és eddig nagyon bejön az egész.
Remélem plüss vagy valami lesz ünnepre, tuti sláger termék lenne.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
headhunter86
senior tag
válasz gyuromoj #48203 üzenetére
"Remélem plüss vagy valami lesz ünnepre, tuti sláger termék lenne."
Szerintem eleve már ezzel a marketingcéllal írták bele bébiyoda-t, pont az ilyen plüss cucc miatt. Ráadásul pont karácsony előtt megy a sorozat. Már csak azt nem értem hol vannak a marketingesek, miért nem tolják ezerrel a bébiyoda-t.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
A Billions-ban vett le a lábamról
-
S e t h
nagyúr
Ha vmi. nem fog hiányozni a Supernaturalból, akkor azok a kaotikus vetítési időpontok. Ahogy esik úgy puffan. Biztosan van rá magyarázat, ami engem pont hidegen hagy, de még egy ilyen sorozathoz nem volt szerencsém, amely ilyen rendszertelen vetítési időpontokkal bírt volna.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
minek?:S
őstag
válasz headhunter86 #48205 üzenetére
Azért, mert még el sem kezdték gyártani a plüssöket(meg úgy semmit).. pont azért, hogy ne szivároghasson ki semmilyen információ. Nyilván most meg már nem lehet karácsonyig legyártani, nincs rá idő(meg kapacitás(?))
"...2020-ban fogunk a karaktert ábrázoló cuccokat kapni..."
Legalábbis ami a hivatalos forgalmazást illeti(Hasbro). Aztán persze más forrásokból olyanok derülnek ki, hogy lesz aki gyártja őket.
"...az Amazon, a Zazzle, a Target, a Kohl’s, a Macy’s, a Hot Topic és a Box Lunch is árulni fog valamilyen bébi Yoda-tárgyat..." +gyuromoj
bagyulajuve
Mondjuk ez így van.. Porgok nélkül is gyalázat az a film. Nem is értem mit gondoltak akkor, amikor ezt így komolyan vették.. annyira boldog lennék, ha kivennék a Kánonból ezt a sz@rt. A 7. részért sem rajongok annyira.. de arra legalább lehetne építkezni egy normális 8-9-et..Üdv.:M.
-
S e t h
nagyúr
válasz Janaboy #48210 üzenetére
Supnatra mindig is jellemző volt az évadonkénti többszöri szünet, szóval nem 1 rész kimaradása, hanem a kontans kiszámíthatatlanság.
Az egyetlen sorozat ami igényelte volna tőlem vmi. olyan app használatát, amin nyomon tudtam volna követni, hogy mikor jönnek ki az epizódok.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ROBREGGAE
tag
Még csak most jutottam el a Mr. Robot hetedik részéig, de nem semmi eddig az évad. Pedig én a második szezon után temettem a sorozatot. Durva, hogy imdbn a hetedik rész 10 ponton áll.
-
jonnyjoker01
veterán
Mr Robot S04E09
Még most is remegek az izgalomtól
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
HUTCHDB
nagyúr
"...a kritikusok már láthatták a fantasysorozatot – és el vannak ragadtatva tőle."
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #48215 üzenetére
mr robi ep9
igen ez a rész szuper volt.. elejétől a végéig tartott az izgalom.. na ilyennek kellett volna lennie az első 3 évadnak is kár, hogy a végére indult be... nagyon kár. -
Janaboy
Topikgazda
Janaboy
-
WayneGace
őstag
Új Watchmen epizódhoz mit szóltok?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Pitterix
őstag
Batwoman 108.:
Nagyon kemény a csaj, a piszkafa lábaival mindenkit lerúg, de csak akkor, ha betruci van rajt.The Flash 608.:
Na ez a rész igaz görlpóver volt. Remélem az a bizonyos krízis jobb lesz."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Maxxy10
addikt
Britannia 3. évad berendelve.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Janaboy
Topikgazda
Titans évad záró...
Eleg gyenge voltDonna halála meg egyszerűen vicc volt Janaboy
-
törölt tag
-
titán
Narcos S01, S02, S03
Az első két évad az egyik legjobb sorozat amit életemben eddig láttam. A történet, a szereplők, a dráma, a képi és hangi világ számomra hibátlan. Alig vártam már az estéket, hogy folytathassam, percek alatt beszippantott újra és újra. Aztán véget ért a második évad és ezzel minden jó amit felsoroltam. A harmadik évad visszazuhant egy középszintű nyomozgatós sorozat szintjére, de szerintem még túloztam is. Szomorú vagyok. Ha ez ilyen marad, megy is a levesbe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz grizlisandor #48236 üzenetére
Óóó, tényleg. Bocsesz. Este még ment, de most már nekem is ezt írja .... Sajnos úgy néz ki, az Amazon levetette. És egyelőre máshol sem találom.
-
Mik76
senior tag
Electric Dreams
Megvolt az elso ket epizod. Nekem teljesen bejott mindketto. Mivel 50+ muvet olvastam kb a szerzotol igy nem ert nagy meglepetes ami a tortenet meselest illeti. Minosegre egy jo nyolcas a kivitelezes. Szerintem minden rendben.
Ha jol emlekszem itt paran nagyon nem szerettek. Mivel csak az elso ket reszt lattam eddig, nem vonom ketsegbe hogy esetleg kesobb megzuhan a szinvonal, de kivancsi lennek hogy akinek az elso ketto sem tetszett, az pontosan milyen elvarasokkal ult le megnezni? Mert ugye lehet ezt ugy is hogy az ember egy Total Recall vagy Minority Report akcio mozi kistesojat varjak, meg lehet ugy is hogy a konyvek es novellak ismereteben valami ahhoz hasonlot. Az utobbi a realis elvaras, mivel a mozi filmeket igen kemenyen atdolgoztak, alig emlekeztetnek az eredeti novellara.
Szoval eddig jo, folyt kov.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
Alapvetoen mind ugyanarrol szol.
A termelok felemelkedese es hatosagok latoterebe kerulese. Belharcok, korrupcio, zsaruk szelmalom harca, hullanak az artatlanok is meg a bunozok is.
Mindez remekul elovezetve.Tudva hogy mindezek a valos esemenyeken alapszanak, nekem ennyi eleg.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs