Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Banshee évadzáró(szerk:spoileres)

    Az évadzáró maga volt az adrenalin tsunami, ami mindent elborítva az örvényeivel rántott le minket a mélybe és fel sem engedett az utolsó percig.

    Most hagyjuk egy kicsit, hogy az amish picsa kb. úgy kezeli a fegyvert, mint egy gengszter és abszolút nem kell fedezéket keresnie, amikor egy banda búvóhelyére csapnak le és ő egy terminator sebezhetetlenségébe vetett hitével sétálgat és lövöldözik.

    A zene tökéletes volt, magával ragadott, főleg amikor a polgármester is kipakolt az asztalra és felcsapott igazságosztónak, epikus jelenet volt na amikor az ellenfelek egy asztalhoz ültek pusztító arzenáljukkal, hogy lényegében a zsigeri gyűlöletet félretéve a közös fenyegetésre koncentráljanak.

    A sorozatot most lehetne befejezni, a Proctorral történt beszélgetés alapján a fedősztori eresztékei erősen meglazultak, ez a vonal nem nagyon vihető tovább, ezért bedobták a szuperül kiképzett ügynök sztorit, háááááááááát.

    Majd meglátjuk, mindenesetre az akciót kedvelő rajongók ebben a sorozatban megtalálhatták azt, amit a mozikban lassan nagyítóval kell keresni.

    Amiért viszont várom a folytatást, nagyon magas labdát dobtak fel az exnáci Kurt Bunker seriffhelyettesi kinevezésével, mivel a tag még a múltja rabja és nyíltan szembefordult a korábbi családjával.
    Vmi elképesztő erővel robban ki belőle az elfojtott frusztráció a korábbi társaival szemben és az új társa, a rendőr is megdöbben mi zajlik benne.

    Ahogyan azt már korábban is írtam a sorozat olyan mint egy megfilmesített képregény, ezért is olyan nonszensz az összes karakter, dráma éppen csak nyomokban, mondhatni ezért sem tudunk nagyon érzelmesen viseltetni a karakterek iránt.
    Egy pörgős tesztoszteron-adrenalin koktél ahol az akció viszi előre a sorozatot, de a szupermanséghez hasonló megnyilvánulások mellett alig marad idő a karaktereket mélységében kibontani, így a fröccsenő vér és izzadság árnyékában a személyiségjegyek elmosódnak.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák