Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
válasz jonnyjoker01 #19944 üzenetére
Ha megnézed eddig minden rész ebben az évadban úgy ért véget hogy: Azta k..va
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #54715584 #19947 üzenetére
Hááát... Ma vettem egy új TV-t (első síkképernyőst, 1080p ) mármint tegnap és nem tűnt olyan rossznak a daewoo tv után ami mellesleg már vagy 20 éves
@Gyick: a befelyezést nagyon meg tudják csinálni. Nekem úgy ahogy van ez a sorozat 10/10.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz bobalazs #19948 üzenetére
Ez x264 volt
x265-re én is kíváncsi lennék, csak még nem tudom lejátszani(#19950) Gyick neeeeeeeee
(#19952) jonnyjoker01 akkor is tessék normális minőségben nézni 10 éve még én is a 350 megás SD-t néztem, aztán lett nagy tv, házimozi, ég és föld a különbség Főleg a Helixnél, többek között, ahol a hangkeverés is kiemelkedő
Egyébként nekem is az egyik kedvenc sorozatom, a Sleepy Hollow és a The Originals mellett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha minden jól megy, a The Big Bang Theory valamelyik elkövetkező részében megemlékeznek majd Spockról.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #19944 üzenetére
Fuuu, ez tényleg kemény volt. És gondold el, hogy az egész csak pár percig tartott, mi lett volna, ha egy kicsit tovább húzzák?
(#19958) HáGé Eeeezaaaaz
-
gyuromoj
veterán
Carter E08
Jó befejezés volt, végén pedig Zoola feltűnése bizakodásra adhat okot.
Sleepy Hollow E18
Korrekt rész volt, jól oldották meg a dolgokat. Ha nem rendelik be a folytatást, akkor félig-meddig lezártnak tekinthető a történet. Crane az okos telefon feloldásakor, felnyerítettem.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar95
félisten
House of Cards S03
Első 5 részt láttam, az elején nagyon máshogy indult, mint az előző évadok, sőt, még mindig elég más, de ez részben várható is volt, hiszen innen már gyakorlatilag nincs feljebb, így érthető a váltás. Emiatt viszont lassabb is volt valahogy az első pár rész, de az 3-4. résztől elég jól beindult és bár eddig is komoly beszólások voltak, most ez végképp folyamatos, szakadok, mekkora oltások röpködnek a szereplők közöttClaire amikor helyrerakta az orosz képviselőt a WC-ben, az szerintem a sorozat egyik legjobb momentuma, ennél jobban nehezen alázhatott volna meg bárkit is Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
KisTücsök
addikt
válasz #54715584 #19953 üzenetére
"Egyébként nekem is az egyik kedvenc sorozatom, a Sleepy Hollow és a The Originals mellett. "
Na, annyira bejön az Originals? Mondjuk a most futók közül nekem is ott van elől.
Végzek azzal amit most nézek, plusz bepótolom az aktuálisan futókból a hiányzó részeket, ránézek majd a Sleepy Hollowra, hátha bejön. Már tervbe van egy ideje.
férfiállat: Köszi!
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Lenne egy spoileres kérdésem a Shield ügynökeivel kapcsolatban:
mi volt az a lény amiből kinyerték a gh325-ös szérumot? Dr. Manhattan? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nordic
Közösségépítő
Constantine kivégezve. Kicsit kiszámítható volt nekem a végén lévő cliffhanger
. Remélem lesz 2 évad.Annyira tenyérbemászóan unszimpatikus volt Manny végig, hogy komolyan az lett volna igazán meglepő, ha nincs szarban a keze -
törölt tag
válasz gyuromoj #19961 üzenetére
Jaj, Slide to unlock az tényleg hatalmas volt
(#19963) KisTücsök Nagyon-nagyon tetszik. Így, hogy sok a szereplő/fél, rendesen tudják kavarni a szálakat, és tök jó dolgokat csinálnak. Egy percig sem unatkoztam a részek alatt és nem is kellett hozzá semmi akció, csak a pörgős sztori. Jól megkavarnak minden kb. 5 részenként
Sleepy Hollow jó. A mostani évad közepén volt pár gyenge rész, de az eleje és a vége az nagyon jó.
-
cyberkind
félisten
Most végeztem a A SHIELD ügynökeivel, és nagyon meglepődtem ezen a sorozaton, az elején alig tudtam nézni, annyira nem érdekelt, de egyszer csak, a 2/3 rész körül ahogy beindult a fogaskerék nem tudtam letenni, nagyon meglep hogy a Marvel ilyenre is képes, vért és hasonló brutális dolgokat még soha nem láthattunk egy Marvel-es dologban se, nagyon jó sorozat, fordulatos, a technika kütyük minden oldalról eszméletlenek, Clark Gregg pedig tökéletes erre a szerepre, pont mint Stark-nak RD.
Abszolút nem vártam ilyen szintű sorozatot, gondoltam hogy ez csak egy gyenge valami lesz, a Bosszúállókban hype-olt Shield-ről, de nem, ezerrel várom a 2. évadot, meg az Agent Carter-t is. -
cyberkind
félisten
Valami hihetetlen módon,
a Hydra-s dolog itt még jobban ütött mint az Amcsi Kapitány 2-ben, itt teljesen kifejtik hogy mennyire összetett és halálos egy szervezet. Addig amíg nem kezdtem el nézni a sorozatot, én úgy tudtam Coulson ügynököt klónozták, de nem, az is nagyon meglepő rész volt, ilyenekre nem is mertem számítani. Köszi a linket a kék lényről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cyberkind #19972 üzenetére
Gondolom anyagiak miatt, egy sorozatnál kisebb a felhasználható keret. Ott volt mondjuk Fury, az ő szerepének örültem anno. Meg ugye Lady Sif is. Másra hirtelen nem is emlékszem. Mondjuk Ironmant, vagy Hulk-ot megoldhatnák full CGI-vel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
dokee78
félisten
Banshee S03E08
Azta!
Az a headshot!
Filmben nem láttam még ilyet. -
törölt tag
How To Get Away With Murder S01
Aztak***a!
Az utolsó 4 részt egyben néztem meg, de még az utolsó rész utolsó 4 percében is annyi meglepetés volt, hogy csak kapkodtam a fejemet.
Te jó ég mi lesz még itt. Bedobtak jó pár csavart, ha ezt nem folytatják, akkor sírni fogok -
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #19976 üzenetére
Meg is adtam, csak a hype miatt nem erőltettem a sorozatot, nem is gondoltam hogy ennyire jó lehet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdett a The Last Man on Earth. Valaki megnézte esetleg?
Live-Die-Respawn
-
marilllyo
veterán
Srácok [EZ] melyik sorozat?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz marilllyo #19982 üzenetére
Ha tippelnem kellene: Fresh of the Boat
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
marilllyo
veterán
THX.
Amúgy jó sorozat? Látta már valaki? Tumblr tele van gif-ekkel belőle. Érdemes elkezdeni?PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Enton
addikt
Érdemes nézni, nem lett rossz egyáltalán.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
tPedro_
őstag
En neztem, tetszett is, tuti maradok.
Mondjuk kicsit korainak ereztem egy masodik szereplo behozasat rogton az elso epizod legvegen. Valoszinu volt, hogy elobb-utobb meglepik, de szerintem meg kibirt volna par epizodot egyedul is. A ficko valamiert (lehet a szakall miatt) Zach Galifianakisra emlekeztet, a csajszi meg tokeletes valasztas, mar a 30 Rockban is szimpatikus szereplo volt. [ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz marilllyo #19985 üzenetére
én is megnéztem, hát mit ne mondjak, nem kötött le, addig teljesen jó volt amíg
igaz nem is vártam annyira a sorozatot csak mindenhol jókat írtak róla, de ez nem az én kategóriámmeg nem jelent a csaj, ez tipikusan az a fajta nő akitől a való életben menekülnél, ezért én nézni se bírtam, -
Ace owner
addikt
Ez a Banshee erős volt megint. Az az ominózus rész..
Galaxy Fold 4
-
petata
őstag
Győzzetek meg, hogy a True Detective kihagyhatatlan darab. Úgy elkezdeném, pedig egyszer már belealudtam, annyira lassú volt. Pedig alapvetően semmi bajom a lassú filmekkel/sorozatokkal, a szinkron lenne ennyire gyenge?
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
marilllyo
veterán
válasz petata #19993 üzenetére
Jó sorozat. Nekem tetszett de azért ..
Túl sok benne a név, plusz többször is volt, hogy vissza kellett tekernem mert nem volt egyértelmű, hogy hogyan jutottak egyik nyomról a másikra. Van benne 1-2 baromira jó jelenet. De inkább azt mondanám, hogy ez a sorozat arról szól, hogy Matthew M. megmutatja, hogy iszonyat jó színész.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Nordic
Közösségépítő
-
törölt tag
10 percet bírtam, majd a 20.-hoz tekertem. Ott már fel is idegesítettek.
Megnéztem még az utolsó 5 percet, de csak a vérnyomásom ment fel.
Az én véleményem szerint ez egy borzalmasan rossz sorozat, borzalmasan rossz forgatókönyvvel, ötletem sincs mit csinálnak majd részeken keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest