Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supnat
10x11
Kiscsajt imádom, jó hogy láttuk újra, amúgy megint unalmas volt.
Agent Carter
1x04
Ez továbbra is tetszik, a csajról már előző részben levágtam hogy ki lehet. Gulyás, Stan Lee.
A végén a Fazekas&Butters logó mit jelent, tudja valaki?
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
The Legend of Korra az Attack on Titan zenéjével. Jó kis pörgős és akciódús videó lett (SPOILERES!). [link]
Ezt meg csak úgy pluszban, mert ez is fasza lett: "Flow Like Water" - Avatar the Last Airbender (Természetesen ez is SPOILERES!)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
brownus
veterán
PKD - ember a fellegvárban - valszeg berendelik, belenéztem én is a pilotba, és tényleg jónak tűnik.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
picit off talán, de végülis szerintem ide passzol. egy fórumtárs figyelmembe ajánlotta a Graham Norton Show-t és teljesen rákattantam. a cucc viszont nem túl elérhető itthon, a yt minőséggel és egyes részek hiányával, plusz a macerás navigálással nem vagyok megelégedve. honnan tudnám ezeket beszerezni, legideálisabban évadokra bontva, valakinek nincs rá tippje?
köszi előre is, ha van tipp
(enkor és kickass nem pálya, nincs)
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
mayday00
őstag
Magyar premier - VIASAT3: 02.19 Drakula (Dracula) 1. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bobalazs
nagyúr
Ennek a Carnivalénak nagyon gyenge volt a befejezése...
-
spammer
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz spammer #19203 üzenetére
A zenéje mondjuk tényleg szép volt a filmnek.
Más: Black Sails-ben ez a Charles Vane karakter atomdurva, a vicc az egészben, hogy Zach McGowan pont annyira rossz színész, hogy tökéletesen átadja a karaktert.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
Arrow 11, na ez már jobb volt, mint az előző.
Spoileres lehet!!!!
De hogy Laurelt nem tudják kiütni, hiába kapja a pofonokat ököllel, ez azért nonszensz. Mintha Roy is gyengébb lenne, mint Olival....[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Ragnar95
félisten
Suits S04E11
Elég jó rész lett ez is. Volt benne izgalom dögivel.
SPOILER!!!
Louist asszem végleg megutáltatták az összes nézővel, nagyon durva, h mit csinált az egész részben...Viszont Jessica visszavágása zseniális voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
mayday00
őstag
Holnap folytatódik
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
KisTücsök
addikt
Na ezt nem ide.
De hogy értelmeset is írjak akkor.
Sherlock S01
Jó volt. A lövöldözős meg verekedős részek nagyon nem állnak jól neki, de a többivel nincs gond. A két karakter (meg színész) vitte el a hátán az évadot, de nincs ezzel baj.
S02-ből az első részt megnéztem, talán ez a rész tetszett eddig a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Gotham S01E13
Marvels Agent Carter S01E04 (Stan Lee cameo )
Sleepy Hollow S02E14
Supernatural S10E11
The Flash S01E11PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bok92
addikt
Bashee s03e04
És még mindig tudják fokozni! De a következő rész is nagyon laza lesz.
Kedvencem e részből:
- Call the police!
- Uh, he is the police. -
Bad Pritt
félisten
Black Sails SPOILER
A batár kopasz szakállas forma, akit Vane felkeresett a 6-7. részben nem Feketeszakáll akar lenni? Albinusként hivatkoznak rá valamiért, az meg egy totál ismeretlen név, legalábbis számomra.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jonnyjoker01
veterán
Fargo s1
Nagyon durva volt, ha igaz történeten alapszik, akkor még inkább. Mindenkinek ajánlom, aki eddig még nem látta, nézze meg. Ajánlom a Fargo című filmet is, a sorozat azon alapszik. Értékelés: 11/10
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Fandango
veterán
válasz jonnyjoker01 #19230 üzenetére
A sorozat nem a filmen alapszik, azonos helyen jatszodik, de semmi koze a kettonek egymashoz azon kivul. Se a tortenet, se a szereplok nem kozos, csak a helyszin.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Fandango #19231 üzenetére
Hát azért csak alapszik és nem remake (a rész végén lehetett olvasni, hogy based on the movie "Fargo")
Ja és most gyorsan utánaolvastam a történet igazságának (Wikipédia) :
Similar to the original film, each episode begins with the superimposed text:
"This is a true story. The events depicted took place in Minnesota in 2006. At the request of the survivors, the names have been changed. Out of respect for the dead, the rest has been told exactly as it occurred."
However, like the film, this claim is completely fictional. Showrunner Noah Hawley continued use of the Coens' device, saying it allowed him to tell “a story in a new way”.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Fandango
veterán
válasz jonnyjoker01 #19232 üzenetére
Meg azt is irja, hogy megtortent esemenyeket dolgoz fel.
A cim azonos, a helyszin azonos, semmi mas. -
spammer
veterán
válasz Fandango #19233 üzenetére
Azért a történet elemeit tekintve van hasonlóság (a főszereplő karaktere, a feleség, a visszautalások a mozifilmre, pl. a táska, ha jól emlékszem, meg több apróság is volt). A "based on" elég tágan értelmezhető.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spiky03
veterán
Carter S01E04
Jó volt ez a rész is. Mondjuk az kicsit idegesít, hogy nem nagyon vágom ezt az időszakot, hogy ki kicsoda, meg kiből mi lesz, vagy milyen szerepe volt abban az időben.
Mondjuk az utalások Amerika Kapitányra azok jók, úgy érzem ebben mintha több ilyen lenne, mint a Shieldben.
De jó látni, hogy szépen felépül benne a "jövő".
SP ON
Stan Lee király volt benne. Gondolom akkor már a Shieldben is majd viszont láthatjuk egyik részben.
A Carter szomszéd csaja az kicsit meglepett Tisztára mint a Fekete özvegy. Kivánci vagyok, hogy ő ki lesz majd, vagy milyen szerepe lesz a későbbiekben? Vagy esetleg ő az a nő aki megölte a rendőrt a vasúti sorompónál?
SP OFFFlash S01E11
Ez még mindig hozz amit kell. Újabb meglepő fordulatok, és még több izgalom.
SP ON
Nah Wells-nek kihagynak a képességei? Akkor mégiscsak a tolószék az nem teljesen kamu? Mert attól a valamitől amit a mellkasára tett attól kapja az erejét?
Nah meg lesz itt még ez meg az a későbbiekben is, mert ugye akit most elkaptak, Wells régi tanítványa, az is tud valamit.
SP OFFTovábbra is ezt a sorozatot várom a legjobban, ez tetszik a legjobban.
Nah meg majd a márciusi Shield-et.Arrow S03E11
Hát ez nem volt a legjobb szerintem. Jó-jó kuszálják itt is a szálakat, meg bővítik a történeteket, de nekem ez most valahogy lapos volt.
SP ON
Oliver visszatérhetne már, mert nélküle nagyon bénák. Hát ez a Kanári nem az igazi még. Ugyan mikor lesz rendes bosszúálló és mikor kapja meg a régen emlegetett képességét?
ATOM építkezése jó, csak az a baj, hogy lassan lesz kész. Gondolom majd az évad végén csinálja meg a ruhát, mert ugye mint tudjuk a 18. részben átugranak megint a Flash-ékhez.
SP OFFEzektől eltekintve azért nézem tovább ezt is
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
HellGreg
őstag
Nem volt időm végignézni, volt-e már itt szó róla, de ha nem, akkor ajánlom mindenki figyelmébe a Les Revenants c. francia sorozatot.
Én egy netes cikk alapján fedeztem fel. Eddig az első évad ment le, és magyar szinkronos.
Én nagyon szeretem a zombis horrorfilmeket, a Walking Dead c. sorozat az egyik kedvencem.A Les Revenants szvsz. egy rendkívül nagyot újító sorozat, amely szakít minden azelőtti klasszikus élőhalottas filmmel. Nincs benne vér, húsevés, ergo nem egy 1000 filmből csinált 1001-edik. Tele van misztikummal, kellően nyomasztó a hangulata, zenéje, és az élőhalottak sem rohadnak, teljesen a tudatuknál vannak. Mégis azt kell mondjam, félelmetesebb bármelyik élőhalottas filmnél, amit eddig láttam (pedig nem keveset láttam). Le a kalappal a francia filmgyártás előtt ismét, mindig tudnak újat alkotni...
Ha valaki szintén látta, kíváncsi volnék a véleményére.
Esetleg egy új topikot is megérne...
-
spiky03
veterán
válasz feri1014 #19238 üzenetére
Igen?
Gondoltam, amikor leírtam, hogy lehet, hogy abban is volt már valamikor, mert ugye olyan nincs, hogy ő nincs benne valami Marveles cuccban.De így hirtelen nem emlékszem, hogy melyik részben is volt. Gondolom még az első évadban az meg mikor volt már.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
lockdown90
senior tag
sziasztok,
tudnadtok ajanlani vmi jo kosztumos sorozatot?
[ Szerkesztve ]
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Fandango
veterán
válasz lockdown90 #19244 üzenetére
The Musketeers, most eppen a S02E04 resznel tart a sorozat.
-
gyuromoj
veterán
válasz lockdown90 #19244 üzenetére
Da Vinci's Demons
Dracula
Game of Thrones[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Man in the High Castle
pilot
Érdekes volt, nagyon remélem, hogy berendelik, érdekelne a folytatás, főleg hogy a résznek mocskos szemét cliffhangerrel lett vége.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mayday00
őstag
Február 7. 22:00. Lucas Hood visszatér!
Szombaton indul a #Banshee új évada a Cinemax Magyarországon!"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz Ace owner #19249 üzenetére
3.évad kezd Én utálom az eredeti hangot, szinkronosan nézem A ratyi csávónak a magyar változatban tök ratyis a hangja, (jól eltalálták a magyar hangját) eredetiben meg nem. nem passzol
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest