Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    válasz Kergeboci #9529 üzenetére

    Nem is volt ez vészes.

    A belépőért, bár nem hiányoltam pl a főzdén, de egész jó zenét, hangulatot kaptunk. Beatrice ki szereti, ki utálja, de másfél órás kis koncertjén előkerült ős Bikini, Beatrice , Neoton Familia, Republic és egy két külföldi klasszikus (pl. Johnny B Goode, House of The Rising Sun). Jó buli volt.

    Egy másik sátorban valami jazzes est volt, Dombóvári felkonferálásával, és volt egy sátor ahol pop számokat dolgoztak át kicsit rock&roll-os, kicsit bluesos hangszereléssel.

    A sörök között nem volt meglepetés, volt kint jó, volt kint tucat. A német elvileg különlegességeket nem tudtam megkóstolni a nagyszámú érdeklődő (értsd sorban álló) miatt, de cserébe megmutattam vidéki jó barátomnak, mi féle sör is az IPA, egy jófajta szűretlen búza, vagy egy igazi nem spárba vehető cseh pils.

    Pozitívabb kicsengése volt mint a Budavárinak (mondjuk ettől nem is vártam igazán semmit, lehet azért), bár a wc-k kihelyezés és karban tartás tekintetében tudnának mit tanulni onnan.

    Jövőre biztos megint kimegyek egy napra, ha úgy alakul.

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák