Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daneeka

    senior tag

    Az itthoni jogszabályok mellett 50-80 millára tesznek egy saját főzdét ami már rendelkezik minden engedéllyel, a másik út amit mindenki jár itthon az a bérfőzés de az sajnos nem megy olyan olajozottan minőségileg itthon mint mondjuk a Mikkellernek Dániában. (bár néha vannak üdítő kivételek, pl. Sötét Bunkóból még nem ittam technikailag rosszat (bár a receptet nem csípem) pedig ahol főzték ott szoktak lenni "anomáliák" /Legenda/)

    Otthoni technikára pélául lehetetlen engedélyt szerezni pedig simán lehet olyat főzni, hogy soha nem romlik meg míg itthon egyes engedéllyel működő főzdék kénytelenek egy hónapos eltarthatóságot ráírni az üvegre mert két hónspon belül megsavanyodik mind.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák