Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    Na, beqkk, de azért eddig is olvastalak Benneteket :-)
    Beugrottam hazafelé az Europark Intersparba, s a következő szortimenttel jöttem ki: Pilsner (akciós, 190 Ft), Satan Red (szintén akciós, bár nincs ráírva, 450 Ft), a többi a szokásos árban van, egy Gulden Draak, Duvel és Bush. Utóbbit nemrégiben kóstoltam a Snapsz Galériában, most újfent hegyezem rá a fogam, grrr :-))
    A GD csak azért, mert a Primátor 24 kezdett bejönni az utóbbi időben, amit magam is nehezen hiszek el, de így van. Gergőnél én is megkóstoltam a Duvel Triple Hop-ot és lenyűgözött. Ezt kóstold meg koxx, s ha ez is Aranyásó, akkor nem állok többé szóba (írásba) veled :-))
    Zseniális, nem akartam mondani, hogy ennél a búzás Grabancnál ez most speciel jobban bejön, pedig az alap Grabi etalon, de a tavaszi fekete sem volt különösebben megnyerő, az Angry Beast-et pedig nyugalomban, üvegpohárból, kissé felengedve kellett volna inni, nem a kétdecis műanyagból, menet közben. Viszont a Bitterfly továbbra is metáljó :-)
    Valami kaját össze kéne ütni hozzájuk, kis sznoblizsé, tudom, de FK Dani írt nemrég egy sörvacsiról és igazán remek lenne jó kajával és belga sörökkel együtt masszírozni menzakajához és sopronihoz szokott ízlelőbimbóimat.
    Na lassan lelövöm magam, bár amíg gépelek, vígan és életben talán elképzelhetetlen barátságban hűlnek a vallon és flamand árpalevek a fagyasztóban, mert azért lassan szeretném az első pácienst legurítani :-)
    Mindenkinek kellemes fogyasztást sörtársak!

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák