Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    (#20795) [CsuCsu]: eléggé betalálnak a gagyisör tesztjei, bár a Palóccal szerintem kegyetlenül elbánt. Én sok éve kóstoltam (2013-14?) és akkor nem tűnt rossznak, igaz, a Petersbrau meg ilyen olyan bergerek sem, szóval...nem mérvadó. Simán el tudom képzelni, hogy a kiköpött (hányt) búza frissen, jól tárolva még jó is lehet. Érdemes lehet mindenesetre megkülönböztetni, hogy a sör hibás-e (a készítés folyamata vagy tárolás közben sérül), az alapanyag rossz minőségű; nem hinném, mivel legtöbben piacról szerzik be az alapanyagokat, nincsenek árpatermesztő manufaktúrák, a komlóföldek viszont szaporodnak. Az élesztőt is szerintem nagyban szerzik be, itt sem tudok túl sok cégről, bár ez nem jelent semmit. A nem megfelelő alapanyag, fertőtlenítés, tárolás, nem megfeleően képzett szakember, technológia; bárhol ott lehet a bűnös.

    (#20797) nyisziati: hasonló okok (inkább prekoncepciók, bármennyire is ciki) miatt nem néztem, de közben belekukkantottam és rájöttem, nekem ennyi pimaszság belefér. Négy csatornát nézek, Robiét, Anzselika Habpatront, a Zállatorvost és a Kurzgesagt-ot. Nem vagyok nagy youtube fogyasztó, ha ajánlanak valamit, megnézem. Amikor elsőnek felmerült itt pár hónapja WR, akkor sem néztem meg, pár hete "kattantam" és csodálkoztam rá. Elfogadom amit mondasz, de én nem így látom. Nem hiszem, hogy barátok lennénk az életben, de örömmel ülök le a műsorát nézni :-)

    (#20798) F-ECT$: igen, azok egyike volt, amikor az ún. másodlagos szégyent éreztem, amikor valami hülyeséget mondott, szerintem itt is szóvá tettem. De egyébként jók tényleg ezek a főzdelátogatások, a Zip's és a Mad Scientist táv-videoriportok tök jók voltak :-)

    (#20799) OPiiPO: dettó :D

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák