Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    válasz cOxeR #42171 üzenetére

    Akkor vitatkozzunk :D mert nekem egyik III-as sem adott olyan Eye AF-et, mint az RIV és nyilván pont nem a fókuszpontok száma (ilyen számok mellett legalábbis) és a mező szélessége fogja eldönteni, hogy 10-ből hányszor talál, de például említett 135GM-el az RIV konkrétan tapad a szemre - számomra portréhoz, divathoz, ez volt a döntő és nem a speckókat nézegettem, hogy mi hány pont merre, hanem hülyére video-ztam magam review-kban, Manny Ortiz & Co, akik "amit a gép lát" módban modellfotóztak ezzel is, azzal is, aztán úgy döntöttek, hogy az RIV kurvajó, én itt tértem meg.

    Szóval van itt azért difi, amit nem feltétlen lehet lemérni patikamérlegen, hogy X fókuszponttal több, akkor az Y százalék nettó nyereség felhasználói élményben, mert ennél többről van szó, a processzor sem az és már az RIV-ben is volt AI (-nak csúfolt valami), csak csendben hallgatnak róla (pláne mert kifutott termék), mert az RV-t kell most nyomni meg eladni nyilván. Amúgy az RV nekem sem érné meg, mert abban a felhasználásban, amire nekem kell, az RIV bőven rohadtjó és obira lehet szórni a többit, aminek több értelmét látom spec.

    Amit meg hiányolok az RIV-ből, az RV sem hozta be és az A7CR sem, szóval majd RVI vagy addigra A1 II vagy ki tudja mi, mert ilyen 50-60 mega környékén mindenképp megállnék (de tényleg), csak legyen beépített GPS, legyen normálisabb pixelshift meg még sorolhatnám napestig, global shutter-t nem is említve, natív 100-as stacked-el.. és ezek jönni fognak, csak lassan adagolják, szériáról szériára, mert nincs most, aki a többiekhez képest nagyon elhúzott Sony-t érdemben szorongassa. (Ha lenne, beletennék persze)..

    De addig is, már az RIV is drága használtan is "elbohóckodni", mégis, ez a szintű Eye AF nálam kardinális volt, rohadt jó.

    Amúgy ezek a relatív új - új fullframe-ek olyanok, mint az autó: Jahreswagen-t kell venni, az enyém is ilyen, így azért vállalhatóbb a beker ár/érték aránya. :U Ugyanis 6000 expó körüli gép többet bukik árában, mint minőségében, addigra, én nagyon nem vagyok ilyen ligában már vacsiúj hívő.

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák