Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz Dißnäëß #42169 üzenetére

    Azért ezen a fókusz dolgon lehet vitatkozni, mennyire is éri meg, meg mennyire nem. :) A73/A7R3 volt a nagy ugrás, az előtte levő széria még nagyon nem volt kóser expó után blackout meg sorolhatnám, de innentől igazából giga nagy történés szerintem nincs... nem véletlenül ragadtam benne ebbe.
    Persze több pont a mező is szélesebb lett, de azért fejből a 3 vs 4-es R között van 4-5 %-ék... inkább kitúrtam: The a7R IV features 567 phase detection points that cover approximately 74% of the sensor’s surface. The a7R III has 399 points covering approximately 68% of the sensor area.""
    Igen A7R5-nél meg 693 pont... 79%
    Azért ettől nem mindenki esik hanyatt. :) pláne mivel:
    A7R3 ér 400k-t (inkább annyit se) A7R5 meg 1,6M - ha ezt ki kell termelni, teszem azt kettő gép esetén, az nem kevés zsozsó, nálam egy ilyen váltás alaphangon minden turpisságot bevetve is közel 2M Ft... végeredményre ránézve meg egy ügyfél se mondja meg, melyikkel csináltam, 3-4 éves ciklusra bontva is azért tetemes pénz a bevételből. Kb havi -50e kiadásként lehet számolni, ebből befizeted a Kata-d.
    Tök jó lenne az A7R5, idevele... de üzletileg nekem egyértelmű nogo. :N
    Legyen akkor tapasztalati példa, pl a 135GM esetén biztosan segítene a több fókuszpont, mert érezhetően nehezebben talál szemkövetést az A7R3 mint pl egy 50GM-el., de ennek lehet megannyi oka is, még nem fejtettem meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák