Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz kovsol #36999 üzenetére

    attol fugg mit fotozol. ha pl eskuvozol, a nap nem kis reszen kenytelen leszel nyitva/kozel nyitva hasznalni a cuccot. persze telibe vakuzhatsz mindenkit, mint a 90-es evekben f4 mellett, csak nem biztos hogy igenyt tartanak majd a kepeidre..sorolhatnam a screnariokat, szertartashelyszineket, hogy hanyszor hasznos egy nap alatt...fenyero nelkul nem tudod megoldani a szituk nagy reszet, zoom nelkul viszont igen.
    de mondhatnek lifestyle fotozast, keresztelot, vagy barmilyen belteri fotozast vagy csaladi fotozast amikor nem pozoltatod a vaku elott a 4 evest, hanem elkapott, igazi pillanatokat szeretnel megorokiteni. ilyeneket nem tudsz ugy, hogy huzogatod magaddal a vakuallvanyt :) nem veletlen ilyen iranyba mentek el a fotosok...

    amugy nem 85mm-bol kell kiindulni, ami a dof-ot illeti. 35mm 1.4-en 3m targytavnal 7x cm dofod van. 4m-nel tobb mint 1 meter. csoportkepeket is tudsz loni 1.4-en, sot sajnos kell is neha. de 55 nyitva is siman hasznalhato teljes alakos, paros kepekre is, boven eleg a dof.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák