Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
de milyen bolt ez, hogy ekkora a bizalmad?
pl. MM vagy Euronics esetében kiszoktak rakni többet is egy adott modellből, ha innen veszel ne az első dobozt vedd el.
viszont itt látni jól melyik a gyári csomagolás és melyik amit már egyszer kibontottak.Realme GT Master Edition
-
psg5
veterán
válasz Flashget #91952 üzenetére
Inkább tartok attól, hogy a 48H6400 annyira kifutó, hogy már csak bemutató vagy utolsó példányok vannak. (kisebb vidéki műszaki, támogatva a kiskereskedéseket vásárolok amikor lehet ilyen üzletekből). Nem az üzlettel lehet a gond, mert ők csupán rendelik, mert raktáron nincs.
#91951) mflex : No de a gyakorlatban, olyan nehezen állnak hozzá hogy kibontani stb. Bekapcsoltatni meg gondolom még nehezebb lesz, meg nem is tudom, hogy érdemes-e, mert nyilván ami érkezett tv azt egy hideg raktárban tárolták ahonnan behozva azért idő kellene míg elindíthatjuk...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
apszi
őstag
válasz sityupityu #91948 üzenetére
Nálunk is ez az egy alkalmazás ami miatt indokolt a folyamatos net jelenlét. Bár ha nem lesz gond, akkor igazán nem is gond, csak hát láttak itt már éjjeli őrt nappal... Szóval tényleg jó lenne, ha ez a szabad akarattól függene, de hát ez már egy új világ kezdete...
-
BBéci
legenda
A 150 forintos izzót is ki lehet próbálni, rendelkezésre áll az aljzat. Media Markban az ügyfélszolgálati pultok úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen készüléket ki lehessen próbálni. Tudtommal ez rendeletbe foglalt kötelessége a boltnak, ha lesz időm, előkeresem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
akkor ők valamelyik nyagykertől hozatják..ami lehet ettől még zsír új, de nézd meg mielőtt elhoznád, főleg a kijelzőt, hogy nehogy sérült legyen vagy a talpa. (kitudja a targoncás neki ment vagy sem a doboznak)
anno mikor a futár hozta ki a D6500-at először magát a dobozt kellett megnéznem nem e sérült, vagy nincsenek rajta benyomódásra utaló jelek (nem voltak) és csak ezután engedte kibontani.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
az enyémet február végén hozták, reggel és mondta is a futár, hogy éjszaka 0 fokban volt a tv (előző este már megpakolták a kocsit)nem ajánlja, hogy amíg nem veszi fel a szoba melegét bekapcsoljam..itt volt a cucc összeszerelve és vártam, hogy felmelegedjen.
Realme GT Master Edition
-
veterán
Eddig minden tévémet kipróbáltattam mielőtt elhoztam. Volt olyan ahol ezt tök természetesnek vették, de arra is volt példa, hogy furán néztek rám. Mondtam nekik, hogy tutira nem viszem el addig amíg ki nem próbáltam előtte. Kénytelenek voltak kinyitni.
(#91961) psg5 Menj kicsit később érte, addig átmelegszik.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tudtommal ez rendeletbe foglalt kötelessége a boltnak, ha lesz időm, előkeresem.
Ezt pontosan nem tudom, hogy működik, de az biztos, hogy a futár által kihozott terméket szétkaphatod, mármint ő bontja ki, de beüzemelésre nincs lehetőség, hogy a bolt által megrendelt, de szintén netes rendeléshez tartozó szabályok mellett pluszban van-e (hivatalosan) lehetőség a beüzemelésre, szóval ezt nem tudom, de szerintem nincs.
(#91962) sityupityu
De az bolti vásárlás volt, vagy netesnek számított?
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
válasz sityupityu #91962 üzenetére
Na de ha raktárban lesz hidegen addig ameddig megyek? (tegnap szóltak, hogy megjött)
F.K.T.
-
veterán
Bocsánat, bolti rendelés volt. Nem ugyanaz.
Bár mint mondtam volt rá példa, hogy még így is csak nehezen akartak belemenni a kibontásba.(#91964) psg5 Így van, vitesd be velük a boltba. És mond meg nekik, hogy ne merjenek hozzányúlni a csomagoláshoz amíg oda nem érsz.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
jambiyya
őstag
Enyém futárral jött, sok más egyéb is, és soha nem volt gondom. Ha a csomagolás rendben van, akkor elég minimális az esélye hogy rossz, ha mégis akkor meg cserélik (csomagolást megőrizni pár napig).
Tudom, nem lehet elég óvatos az ember, de az én mércém szerint ez már túlzott bizalmatlanság. Nyilván az első igazán rossz tapasztalat után majd változik a véleményem. -
psg5
veterán
válasz jambiyya #91969 üzenetére
Igen webes rendelésnél én is így járok el, de ez most már. Sokan mondják, hogy üzletben nincs bizalom
No meglátom a helyszínen. a baj, hogy ha otthon derül ki valami akkor a 3 napos csere csak a rendeltetészerű használat akadályozásakor vonatkozik, de abba valszeg nem fér bele ha pl nagyon durván felhősödik a panel...de ha boltban látja az ember vagy neten rendeli elállási joggal akkor nem veszi meg...no addig mondom, hogy már bánom, hogy támogatom a helyi kiskereskedőtAmúgy kinek mi a tapasztalata h6400-a széria lejátszója ha nem is kadenciahelyesen, de akadozás mentesen lejátszik egy-két fullhd filmet? Mondjuk azt sosem értettem, hogy lejátszó funkcióval, meg 3D-vel hirdetik, árulják a tv-ket, de egy normális lejátszó nélkül ez nem fog működni igazán...szerintem tisztességtelen magatartásba simán ütközik...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
fant0mi
őstag
az ügyfélszolgálati pultok úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen készüléket ki lehessen próbálni. Tudtommal ez rendeletbe foglalt kötelessége a boltnak
Valószínű így lehet, mert van, ahol ezért zártak be az iparcikk-piac elektromos szerszámokat áruló árusai, mert nem volt lehetőség a vevőknek készülékek kipróbálására (csak murvás parkolóban asztalokon árusítók).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha van időm, akkor gyári filmeket nézek BD lejátszón, néha HDD-ről jobb minőségű mkv filmet, vagy épp egy sorozatot, amiket egyébként utálok, de egyre úgy rákattantam, hogy nem lehet abbahagyni (kártyavár) és ezeket elég jól hozza szerintem a tv, ezért írtam, hogy különösebb szégyenkezni valója nincsen. Amire kitalálták, arra jó a beépített lejátszó is. Vezetékes hálózatot nem használok.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Feleségem kérésére kikölcsönöztem a House of Cards első évadát, divikszben, sztereóban. Kíváncsiságból megnéztem vele az első részt, utána rögtön még négyet. A második évadot már 720p felbontásban és DTS 5.1 hanggal nézzük, az 5. résznél tartunk. Természetesen Dunével lejátszva, erősítőn keresztül. Nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jambiyya
őstag
Szerintem ez is igényfüggő. Vitathatatlan a külső lejátszó előnye a beépítettel szemben. A sajátja ugrik néha, a hangot sem kezeli jól mindig, de val'szeg öregszek (kényelem, vagy mi), mert már túl tudok lépni ezen.
Ugyanez volt a hanggal is: stereo erősítő, félszekrény méretű hangfalak, CD lejátszó mentek, 5.1-es szett és network av receiver jött (igen, feleség, gyerekek, stb. és nincs külön hifi/házimozi szobám). Az elején mintha a szívem szakadt volna, aztán megszoktam... -
psg5
veterán
-
blakey
titán
Nézz bele az UHD változatba, Netflixen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sandró60
addikt
Aki szeretné hangulatosabbá tenni a szoba "diszét"Samu tévét
Annak ajánlom az esti tévézéshez.Usb led világitás a tévéhez Ma üzemeltem be-igaz most nappali fényben nem annyira látszik.A tévé egyik usb aljzatába van csatlakoztattva.Igy a tévével egyből be kapcsol vagy ki kapcsol.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz sixpak #91987 üzenetére
A centersugárzónak a lehető legközelebb kellene lennie a frontok magassugárzóit összekötő vonalhoz. A tiéd a lehető legrosszabb helyen van, legalább az erősítővel megcserélhetnéd. Az a stabilitás miatt is jó lenne, a nehéz erősítő merevebb alátámasztást kapna.
Még jobb megoldás a tévét fali konzolra tenni és a centersugárzót a szekrényke tetejére, akkor végre középen a normális helyén lenne. Nálam ez drámai hangminőség javulást hozott, bár előtte is pontosan középen volt a hangdoboz. Sőt, SuperSpikes alátéteket is kapott a centerem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sixpak
nagyúr
Igen, ez sajnos egy átmeneti megoldás, ami már több mint egy hónapja tart. A falon volt eredetileg, de ez a tv már eltakarta. Egy új tv szekrény fogja megoldani a problémát a közeljövőben, de sajnos méretre kell gyártatni, mert a mai szekrényekbe egy dvd player, esetleg egy STB fér csak be.
Amúgy borzasztó a center hangzás így...dobozhang.sandró60:
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Eclips21
őstag
Hogy lehet H6400 alatt beallitani hogy a magyar nyelven feliratnelkul induljanak el a filmek? Minden film angolul angol felirattal indul ami nagyon zavaro.
-
blakey
titán
Ha van Plex app és a Samsungra van, akkor az a legpraktikusabb és szerintem a legjobb, most volt frissítés de valami nem lett tökéletes és hamarosan jön az újabb frissítés.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
addikt
Akár ízlés szerint, azonban az utóbbi időben a Universal Media Server fejlesztése nemcsak utoléri, de több dologban már le is körözi a többieket. Az összehasonlításban ez könnyen áttekinthető. Ennek ellenére persze nem biztos, hogy tetszeni fog.
(#91986) sandró60
A manóba, és én még sokalltam a 3 dolcsit a zasszonynak egy ilyenért[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest