Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Csak FAT32-re formázott pendrive-ra tudja csak kiírni a fájlt!
Kiírod, aztán a SamToolBox nevű progira rákeresel, azzal tudod szerkeszteni a listát. Visszatöltöd a tv-re.
Nekem nem működött maradéktalanul a program, mert mikor visszatöltöttem, akkor már némelyik csatornára rátette a favorite csillagot, meg néhány sorrendet nem vett figyelembe. Ezt viszont már a tv-ben tudtam állítani pár gombnyomással. -
fant0mi
őstag
válasz Daniel Alves #20316 üzenetére
Az október végi fw-re.
-
fant0mi
őstag
válasz fehler #20328 üzenetére
(d5500 - 1019 fw. még a régi youtube van ?)
Igen, a fekete ikonos, nemHD-s. Még októberi a legfrissebb firmware D5500-ra."optimális" beállítás listát
Nem optimális, de ahogy én szeretem, D5500-ra.
Angolul írom (nem sznobságból, de minden műszaki eszköz nálam angolul beszél, mert sokszor undorító fordítások vannak).Backlight 14
Contrast 92
Brightness 36
Sharpness 50
Colour 48
Advanced settings:
- Black Tone: Darker
- Dynamic Contrast: Off
- Shadow Detail: 0
- Gamma: 2
- RGB Only Mode: Off
- Colour Space: Native
- White Balance:
--- R Offset:16
--- G Offset: 23
--- B Offset: 27
--- R Gain: 25
--- G Gain: 25
--- B Gain: 25
- Flesh Tone: 1
- Edge Enhancement: Off
- Motion Lighting: Off
- LED Motion Plus: Off
Picture Options:
- Colour Tone: Warm2
- Digital Noise Filter: Auto
- MPEG Noise Filter: Auto
- Film Mode: Off -
fant0mi
őstag
Valami olyasmi. Csak igen kevés műsorral. Lett volna rádió is. Kinézetre igényes volt, csak nem működött.
Idézek magamtól: "A menüjét néztem, tök jó lett volna, ha nem rontják el. Nekem kizárólag csak az Eurovízió lengyel versenyszámát volt hajlandó lejátszani, bármit is akartam elindítani." -
fant0mi
őstag
Ez csak akkor jelenik meg, ha a legfrissebb firm van a TV-n?
Gyanítom. Nekem D5500 van, októberi legfrissebb firmware-rel. És akárhogy nézem, nem frissíti a Smart a Youtube-ot, maradt a fekete.
(Amúgy szedett le új appokat (valami cápásat meg Bom maláj tévét), szóval működik a Smart.) -
fant0mi
őstag
válasz Marcelldzso #20429 üzenetére
Nemtudom az új tv-knél ez hogy van, de régebbi Samukon előjött egy factory reset menü, ha a tv bekapcsolt állapotában az exit gombot (navizó gombok jobb alsó sarkánál) nyomtad 10-15 mp-ig.
De majd tapasztaltabbak megmondják.Mod: kipróbáltam, előjött a reset menü D5500-on is.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz KorLaci #21487 üzenetére
A linkek amit írtál sajna már egyik sem él.
Dede! Így próbáljátok!
http://lb.6f.sk/widgets
http://www.wupload.com/folder/1483617 -
fant0mi
őstag
A D5500-hoz is adhatnának ki valami friss firmwaret. Októberi az utolsó, se új Youtube, se semmi...
-
fant0mi
őstag
válasz yvsmad #80300 üzenetére
Nekem olyat csinal (50H6400, Digi), hogy ha bekapcsolom a tv-t, es nem valtok csatornat, mert tetszik az adas, es a musor vegen (akar 10p mulva vagy 60p mulva) akarok keresni mast a Guide-ban, akkor csak az aktualis csatorna musorfuzetet jeleniti meg tartalommal. Az osszes tobbi adon Nincs informacio.
Ha legalabb egyket csatornat valtok, akkor befrissiti az osszes csatornaet, ami csak van a tvben. Csinalta ezt regebbi fw-rel es csinalja a legfrissebbel is.
Masnal is ilyen?[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz Pancsermeste #80538 üzenetére
Nekem ilyen (is) van, en nem tapasztaltam nagyfoku utanhuzast. A tesztvideot nem toltottem le, de egy gyors stablistat megfigyeltem, nem volt nagy baj, mint itt a 40 collosnal irnak tobben.
En meg tavaly vettem, akkor 200 felett volt az ara.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Sajnos ez ilyen. Nekem egy kis NAS-om van Serviio DLNA-val. Egy 300 Mbit/s wifi routeren keresztul kapcsolodnak. Mivel kicsit gyenge a NAS, ezert olyankor kilovok rola minden mast. De meg igy is sokat tolt, mert a panelban mukodik vagy 20 wifi, es mar nincs szabad csatorna, igy jelentos interferencia van. Megoldas lenne egy 5 GHz-et tudo router, vagy kabelen kotom be a tv-t. Utalom a kabeleket, az ilyen router meg draga. Pedig muszaj lesz, mert roppant idegesito a sok toltogetes...
-
fant0mi
őstag
válasz Pancsermeste #81012 üzenetére
Gagyi a tv wifije. A beepitett is es a stick sem fenyes teljesitmenyu (olyat hasznalok ket D sorozatu tvben is).
-
fant0mi
őstag
válasz Trk.Adam87 #81098 üzenetére
Ugyanazzal a darab kabellel hasznalod? Ugye nem?
Elso blikkre vagy nem jo a kabel, vagy nezd meg a routerben a DHCP beallitasokat, oszt-e IP-t a TV-nek. -
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
válasz Pancsermeste #82274 üzenetére
4 ora inaktivitas utan magatol kikapcsol. Neha jarok igy, amikor otthon melozom es hatterzajnak megy a tv.
-
-
fant0mi
őstag
válasz sandró60 #82703 üzenetére
En is itt vettem. En beugrottam a tv-ert hozzajuk, akkor jott eppen a futar a keszulekekert, masnapra sokan uj tv tulajdonosok lettek.
Szoval ott kibontottuk, megneztuk, kiprobaltuk, vissza csomagoltuk es hazavittem. Garis ugyem halaisten nem volt, de az eladaskor abszolut korrektek es hozzaertok voltak. -
fant0mi
őstag
D5500 es digitalis veztekes Samsung soundbar: a tv hangero lenemul, a soundbar hangerejet a sb sajat taviranyitojaval lehet piszkalni. A tv csatorna fel le valtast tudja a sb tavkapcsoloja. A tv taviranyitojaval nem tudom a hangerot valtoztatni. (Digitalison viszem at, a fules kimenet rossz zajos a keszulekemen, valami baja van.)
H6400 es bluetooth (soundshare) samsung soundbar. Osszeparositas utan minden megy. A tv hangerejet legeloszor le kell halkitani 0-ra (nem a nemito gombbal mert akkor ugralo ikon lesz a kepernyon), aztan osszeparosit. Azutan mar minden megy a soundbarrol, azt fogja vezerelni a tv taviranyito ha a sb be van kapcsolva. A sb-t meg be lehet allitani, ha jelet kap, akkor eledjen fel, jel vesztes utan kapcsoljon le automatice.
-
fant0mi
őstag
UPC analog, de itt irta valaki, hogy dvb-c bejonnek kartya nelkul csatornak. Ez tok jo, mert igy is van. De a tv-k (D5500 es D5000) rosszul kezelik az ekezetet. Ezt tudom valamilyen beallitassal orvosolni?
-
fant0mi
őstag
válasz redingitell #84259 üzenetére
Serviio
Plex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest