Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
PC és Samu 48H6400-as tv lanhálózatba kötve, ennél a tv-nél nincs külön médialejátszóm.
Milyen programmal, mit kellene állítanom, hogy a PC-ről lejátssza a rajt lévő fullhd filmeket, ha nem akarom külső hdd-re tenni és úgy csatlakoztatni és játszatni a tv-vel?F.K.T.
-
Vertigo18
addikt
Huhh, egy alap kérdés, ne nevessetek. A PC-met két monitorral használom, a "kiterjesztett"-et szinte csak állókép megjelenítésre (Thunderbird), illetve filmnézésre. SOSEM játszom a másodlagos monitoron, akkor megérné venni másodlagos monitornak egy kisebb méretű Tv-t?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vhiktor
veterán
válasz Flashget #91900 üzenetére
Látni én is látom, csak a sötét átmenetek elvesznek és akkor tiszta fekete minden.
Oldalról van nekem is a fényforrás.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
veterán
-
Sziszifeca
őstag
Na úgy néz ki a kiszemelt áldozatom az UE48H6400 lesz.
Ha megveszem, akkor mivel tudom bekalibrálni a színeket, vagy milyen beállításokat érdemes rajta elvégezni.
Valamint szoftverfrissítés kell, vagy ajánlott?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
sandró60
addikt
válasz Sziszifeca #91906 üzenetére
Őstag létedre nem nézted meg ott fent az "Öszefoglaló"ki nyitása alatt van a beálltásra is egy variáció.
A firmware frissités csak akkor ajánlott,ha valami nem jól működik.Új funkciót nem kapsz vele[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz sandró60 #91909 üzenetére
Már lebeszéltük, hogy minden frissítés szinte másképp viselkedik egy adott típuson. Főleg ezen a kicseszett H6400-on.
Ezért aztán felesleges ilyet írni, hogy ne frissítsen, amíg nem tesztelte le, hogy nála ez pozitív, vagy inkább negatív irányú lesz. O_o[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Samsung UE 40F6100 tv mennyiért jó vétel használtan garancia nélkül ?
2 szemüveggel
-
psg5
veterán
48H6400 Samsungon hogyan tudom megnézni az üzemórát vagy valamit, hogy volt-e használatban?
F.K.T.
-
-
sandró60
addikt
válasz Sziszifeca #91914 üzenetére
Hivatalosan nem lehet vissza tenni.Várni kell a "frissités-frissitésére". Ezért irtam az elöző hozzászólásomban-Amiért meg "kaptam" a "f@szságot"
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz jambiyya #91915 üzenetére
Nálam nem is volt ilyen probléma, hogy nem kapcsol ki, igaz másmilyen meg volt, ami másnak meg nem , vagy még van. A már többször írt kikapcsolhatatlan fényerő hülyesége. De úgy egyébként a 2800-as egy jó update volt, valamivel gyorsabb is lett.
(#91914) Sziszifeca
Pont emiatt írom, kb ahány tv, annyi típus van itt a topikban!
(#91916) sandró60
Hé cimbora! Most azért eret ne vágj magadon, akkor a f..szság legyen az ez így nem teljesen igaz helyettesítője.
-
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz sityupityu #91919 üzenetére
A smart része egy picit igen, a többi ua.
-
BBéci
legenda
Samsung ügyfélszolgálat szerint sem szükséges frissíteni, ha rendben működik a TV, valamint az itteni hozzászólások többségéből is ez jön le.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mint írtam, a fényerőállítás továbbra is működik, ha kell, ha nem. Emiatt frissítek, és ha nem javul meg nyárig, bedobom garanciába és kapják be, tehát akkor én frissíthetek, ugye, mert nincs rendben teljesen...
Ne az legyen a megoldás már, hogy bekapcsolom a YT app-ot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
dethroner
veterán
De ha meg a gyártó képviselete szerint se frissítsünk ha nem szükséges, akkor a tévé minek keres, ajánlgat frissítést? Majd keres magának a tulaj ha szükségét érzi. Vagy írják le, demonstrálják videó anyagokkal hogy mit és hogyan javít egy új fw az előzőhöz képest. És néha miért bírálja felül a tulajdonos akaratát és frissít az akarata ellenére? Olyan mintha a vevő csak bérelné a tévét és a gyártó dönti el hogy mi hogyan működjön. Szerintem egy panaszt simán megérne valami EU fogyvédő szervnél, hogy a gyártó kívülről megkerüli a fogyasztó akaratát.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
toto222
tag
köszönöm a választ !
A UE40JU7000 valóban jó kis tévé,de sem a két tuner sem a 3D nem kell,így a UE-50JU6800 szerintem jobban megérné,1400 HZ-es,képileg valószínűleg tudja a 7000-es minőségét,3D és két tuner nélkül,50-es méretben,árban szinte annyiért,így egyenlőre ő lenne a fő jelöltem Tv-s vonalon.
Van esetleg a 6800-asról valamilyen negatív információ ?
Vagy használja valaki ezt a modelt ?
-
psg5
veterán
Erre esetleg valaki? Vagy nincs ilyen?
F.K.T.
-
PuMbA
titán
válasz toto222 #91929 üzenetére
1400Hz olyan nincs, az PQI, de ha az összefoglalóra rápillantasz, akkor láthatod, hogy a JU7000 prémim kategória, míg a JU6800 közép, tehát semmi képpen sem jobb. Az egy más kérdés, hogy neked jó lehet a 6800-as, mivel csak dokumentumokat nézegetsz, de azt tudnod kell, hogy a mozgásfelbontása kevesebb, mint a JU7000-é, tehát ha gyorsan mozgó objektumokat nézel rajta, akkor nagyobb lesz az elmosódás
-
jambiyya
őstag
válasz dethroner #91927 üzenetére
Teljesen igazad van, de én kizártnak tartom hogy pont erre ne találtak volna ki valamit egy ekkora cégnél (bár lehet pont lesz*rják, nem mi vagyunk a fő piacuk).
Én ugyan nem olvastam el az EULA-t vagy mi a szöszt, de biztos vagyok benne, hogy van valami apróbetűs rész ahol ezt "engedélyezik" maguknak, mikor a tovább/ok gombra kattintasz valamelyik képernyőn. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, ezért frissítek, ha nem sikerül nekik, akkor garancia és kötve hinném, hogy 1 év után ezt orvosolni tudják majd. Adjanak helyette új tévét, ha nem tudják megcsinálni.:-) A szexis hangú operátor csajszi erre a problémára, aki a hallgatásából ítélve, nézett, mint borjú az új kapura, konkrétan olyan tanácstalan volt, mint akkor először láthatott életében álló farkat. De azt megígérte sok más mellett, hogy "le lesz adva hibára".
Melyik az igaz? Leadta és nem tudják megcsinálni, aztán leadta, de nem is akarják megcsinálni, aztán leadta, megpróbálták megcsinálni, de azzal sok más is elcsesződött, vagy le sem adta.
Az utolsóra tippelek.(#91923) sityupityu
Ok a YT app, viszont azt vettem észre, hogy HDD filmlejátszásból kilépve, újból bekapcsol ez a szarság, tehát megint YT app be-ki. Unalmas már. De mivel az egész 5 sec, még elviselhető kategória.:-)
(#91925) jani4454
Szerintem, (de ez nincs kőbe vésve), amiről a múltkor tárgyaltunk itt, több alaplappal készülhetett ez a típus, míg másnál kikapcsolási hiba van, meg más, addig mi beszoptuk egy ilyennel. De mivel nálunk a hálóban van ez a tévé és elalvásig nézzük csak ott, annyira nem érdekel ez a része.
(#91930) psg5
Ilyet, én még a szervizmenüben sem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy ilyen funkció nem is létezik.
[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
Na gyerekek, beléptem az automatikusan frissítők klubjába, pedig már kezdtem azt hinni, hogy valamiért kiváltságot élvezek a Samu kegyeiben, mert nyár óta eddig megúsztam...de megkaptam a 2800-as szoftot...bár egyelőre gondom nincs vele...na de na. Nem zárjuk le a Andrássy-Bajcsy kereszteződést?
-
veterán
Az enyém még mindig tartja magát. Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz ennek vége. Október eleji a tévé.
(#91913) psg5 Ki volt bontva a doboz amikor vetted? A képernyőkereten a fólia rajta volt? Vagy volt bármi arra utaló jel, hogy már előtted is kivették volna a tévét a dobozból?
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
apszi
őstag
válasz sityupityu #91945 üzenetére
Máááázlista....de vigyázz mert a jelek szerint nagy testvér figyel...
-
psg5
veterán
válasz sityupityu #91945 üzenetére
Ó, még most megyek a boltba megvenni , mert szóltak, hogy megjött , csupán előre készülnék.
F.K.T.
-
veterán
-
Flashget
félisten
Szervizmenüben az eltelt üzemórát az svc-nél az info majd a panel displaynél írja....de mivel ez több lépést jelent a szervizmenüben ennek a funkciónak az előhívása (nem úgy mint régen a D szériánál) csak óvatosan a nyomkodással.
csomagolásnál meg lehet látni alapból, hogy gyári vagy újracsomagolt a készülék.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...