Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
válasz Clever0 #91689 üzenetére
Igen sajnos a házimozi nem támogatja a HDMI ARC-ot csak a tv,így nem működik az átvitel sem.
csak az optikai kábel fogja megoldani...de még úton vanIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
sandró60
addikt
válasz hodostamas #91703 üzenetére
A menűben a Smart-beállitásnál is ki volt kapcsolva?Ott is ki kell kapcsolni.Lehet,hogy a"hátsó"ajtón jött be
-
dark-01
csendes tag
válasz Bugatti63 #91701 üzenetére
Tegnap voltam bent a boltban ,de debilek dolgoznak ott is meg media marketben is .A zt modták fogalmuk sincs a beállításokrol mert ők csak árulják a garanciával kapcsolatosan pedigbiztos a samsungnál van valami gebasz mivel nékik igy adták ki .A médiában kérdeztem az eladókat hogy tv-t szeretnék három kikötéssel 1 Samsung legyen 2. 40-43" a 3. hogy legyen benne dvb-s.Erre elindultak a tv-k hátulját nézegetni hogy melyikben van satelit...Nem tudtam mit hozzáfűzni....
-
sandró60
addikt
válasz hodostamas #91706 üzenetére
Érdekes nálam, amikor vásároltam a tévét(féléve)-egyből tiltottam,de még akkor a smart-nál nem volt beállitva a tiltás.Frissitett is kérdezés nélkűl.Mostanába,ha jön valami felajánlja,hogy mit szeretnék,persze a "nem"-re kattintok és lás csodát.Nem frissit
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
Beszéltünk még karácsony előtt arról, hogy azért sikerült nagyon jó áron vennem a TV-m, akkor a legolcsóbb helyen (2015.11.21. 288e Euronics), mert karácsonyra felhúzzák az árát, hogy karácsony után visszacsökkenjen az ára.
Végig követtem az árát napi rendszerességgel és a vásárlásom utáni napon visszament 320e forintra, és azóta sem változott. a legolcsóbb helyen is 297e forint. Szóval semmi köze nem volt a fekete péntekhez és az ünnepekhez, pont jól sikerült kifognom szimplán ennyi történt.
Grafikonon is végignézhető az árképzés: [link][ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Samsung UE50J6250-es TV, végigmentek a kezdeti beállítások, stb.
Azonban a forráslistát megnyitva szerepel minden rácsatlakoztatott dolog + a saját otthoni hálózat, 2x is. Ez miért van? Hogy lehetne eltüntetni onnan, hogy csak 1x szerepeljen? -
parfish
csendes tag
Kábeles digihez, főleg hd sportműsorokhoz (foci,f1) valamint laptopról hdmi-vel összekötve hd filmekhez melyik a legjobb választás?
Samsung UE60JU6400
Samsung UE60JU6200
Samsung UE65H6400Az utolsó tudom hogy 65" de ha a H-s szériának jobb a képe akkor azt veszem. Szóval tényleg a képminőség számít,dönti el, hogy melyik legyen. Egyáltalán megéri e a felárat a J6400as vagy a nagyobb H6400-as a fentebb leírt használatra.
[ Szerkesztve ]
-
fisco
csendes tag
válasz parfish #91713 üzenetére
Szia! Szerintem a H szériás tv felejtős nekem UE48H6400-as van, és az amit nézni akarsz még HD csatornáknál is éppen hogy nézhető akkor milyen lehet 65"-ban. Bár a felső kettő közül nem rendelkezem egyikkel sem, de szerintem azok közül válassz. A H6400-as szériára keres rá itt a hozászolások között! Csalódni fogsz nem kicsit nagyon ha a H szériát választod.
-
veterán
-
sandró60
addikt
Emeljél már ki a H6400-szériából negativ hozzászólásokat,ha egyáltalán olvastad?Szeretném én is olvasni.
#fisco-amit irsz hibának azt a szolgáltatódal-játszd le.
A testvérednél is lehet,hogy ilyen problémák vannak.Jobb volna,ha átmennél a megfelelő topikba-T-Home a tesód meg a Digi kábel topikba.Erősen szolgáltatói hiba lehet,vagy egyéni nem megfelelő antenna csatlakoztatások(érinkezők)hibái lehetnek[ Szerkesztve ]
-
fisco
csendes tag
válasz sityupityu #91716 üzenetére
Tökéletes igen, de elég sűrűn pixelesedik és néha akadozik a kép (T-home), és egyéb dolgok után-húzás, stb. A testvérem H6500-asa is ilyen pedig Ő más szolgáltatónál van (Digi). Ha most vennék akkor én nem H szériásat vennék főleg ennyi pénzért, de valószínű hogy nem is Samsungot. Ez csak az én véleményem mindenki olyan tv-t vesz amilyet akar, én csak szóltam olvasson utána itt mielőtt megveszi a hírhedt H szériát.
sandró60: kereső beírod H6400 és felhoz egy pár találatot. Én nem fikáztam mert nekem is Samsung ue48H6400-as tv-m van, de nem is ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Samsung ES5500 tévém van.
Nemrég beköttettem a UPC digitális TV-jét, amely beltéri egysége HDMI kábellel csatlakozik a TV-m hez.
Hogy lehetne megoldani azt, hogy a TV bekapcsoláskor a HDMI legyen az alapértelmezett bemenet és ne a TV bemenetét keresse (mert ott csak szemcsés képet kapok), így állandóan a TV-t át kell állítani HDMI-re.
Nincs valami megoldás erre?Másik kérdés, hogy toszigáltam a tévét és az egyik helyen jobb oldalon a szélénél kb 1 centis hosszban világosabb a kép. Ez mitől van? Valamit megsérthettem? Mit lehet tenni vele?
-
gyongyosiz
újonc
Sziasztok.Vásároltam egy tv-t: UE48JU6000. Csatornákat szeretnék rendezni PC-n.A problémám, hogy USB-re exportáláskor minden féle file kerül a pendrive-ra (.device_info_a09b8ce4-e492-4829-bb88-121147d10c07 és Channel_list_T-HKM6DEUC-1440.8) csak scm-file nem, így az editorral nem tudok semmit megnyitni, már kezdem feladni!Mi lehet a probléma?
-
gyeniko
őstag
A H6400 (6470, 6500) egy jó "iparos", mindenben legalább erős közepes, a szolgáltatásokban pedig jeles. Nincs kirívó képi hibája, elég jó a mozgás javítása, kategóriájában a jók közé tartozik. A H8000-es sorozat pedig már mindenben nagyon jó, tudása alapján (is) az lcd-k felső osztályába tartozik, mindenkinek azt kívánom, hogy soha ne legyen rosszabb TV-je!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Eclips21
őstag
Sziasztok van egy 48h6400-am és a 2800as firmware van rajta, most lett véve a tv és néha megszakad a DLNA kapcsolat a tv és a router között filmnézés közben. A routerem egy Asus N18U, de szerintem a tv szarakszik mert kibe kapcsolás után újra látja a routert. Nem tapasztalt valaki hasonlót? konkrétan tegnap egy film 4x szakadt meg egy 3/4óra alatt, utána már külső vinyóról néztem mert felbaszott.
-
fisco
csendes tag
válasz gyeniko #91723 üzenetére
Itt én csak leírtam a véleményem.
A kérdés az hogy miben jobb az ajánlott H6400 mint a JU6400.(#91713) parfish
(#91717) sandró60 igen olvastam. Nem hiszem hogy itt senkinek nem pixelesedik néha a kép, most nem arra kell gondolni hogy állandóan olyan lenne a kép.
Részemről zárva, de én most biztos a JU6400 vs JU6200 páros közül választanék.[ Szerkesztve ]
-
veterán
A pixelesedés nem a tévé hibája hanem a szolgáltatódé lehet. Nálam nem pixelesedik.
Az után húzás mértékéről pedig meg kell győződni vásárlás előtt. Meg kell nézni élőben, hogy belefér e amit produkál vagy sem. Ennyi. Én is megnéztem mielőtt megvettem.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sandró60
addikt
válasz sityupityu #91726 üzenetére
Sokan abba a hibába esnek,hogy meg nézik a kállitott darabot az üzletbe és Hű megHá.Igen az üzletbe minden fel van"tekerve" a demó programhoz(van egy pár kivétel)ahol nem.Otthon meg a "luzer" néz,mint Rozi a moziba,hogy neki miért nem olyan,mint amit látott.Ahogy topik gazda is irta-Beállitása a tévének(képileg)ajánlott
-
capafic
csendes tag
Sziasztok! Cserére kerülne a sor. Eddig LE40C650 volt, ez átvenné a második tv szerepét, a kinézett típus pedig a UE40JU6470. Anno Titeket olvasgatva vettem a C650-est is, azóta is teszi a dolgát napi 6-8 órában. Panel SQ01 persze, ezt is Tőletek tanultam, hogy ilyent vegyek.
Vásárlás helye ausztria lenne, de sajnos nem tudom, hogy az itteni típusok melyik otthoni típusnak felelnek meg. (Itt pl. nincs UE40J6200-as) Nagyon örülnék az olyan segítségnek, hogy pl.: a 6200-nak az osztrák piacos 6250-es felel meg, vagy ilyesmi. Pl. ez a UE40JU6470-es otthon milyen típusszámmal megy?
Valami hasonlóan megbízható típus kellene mint a mostani C650-es.
Mondanátok véleményt erről a UE40JU6470-es típusról? Esetleg milyen másik típust ajánlatok még? 2,5 méterről nézzük. Szempontjaim a vásárlásnál. 40", de max 43", mert az előző a vastag keretével is éppen elfért az adott helyen. Fekete keret. Ne legyen hajlított képernyős, nem kell 3D sem. Nem fontos a 4K (bár éppen tegnap láttam egyet működni a Media Marktban, csodálatos képe volt, de tudom, hogy ilyen a beltérivel soha nem lesz a szobában... ) Nem tudom, van-e 100Hz-es natív, de ha csak 50 Hz akkor gondolom előny a minél nagyobb PQI frekvencia. Tudjon funkciókat: Smart (bár a másidok távvezérlőért sem vagyok oda), WiFi, Ethernet, esetleg Blutooth. hasznos lenne Scart csati is, de ha nincs akkor minimum AV-in, mert egy DVD is csatlakozna rá. Legyen Eco sensor, legtöbbet éjjel megy a készülék. Előny még a DVB-S2 tuner és a CI+-os kártyahely, lehet később lecserélésre kerül a beltéri. Asszem ennyi, bár ez sem kevés. Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung 48H6400 tv és egy Samsung BD-H6500 Blu-ray lejátszó.
Újabban véletlenszerűen azt produkálja, hogy kis idő után elmegy a kép, a hang megy tovább és a TV-n ez az üzenet jelenik meg:
"Nem támogatott üzemmód, módosítsa a külső eszköz felbontását"
Ez azért érdekes, mert a TV is full HD 16:9 és a Blu-ray is Full HD 16:9-re van állítva.
A lejátszott tartalomtól független a hiba, van, hogy szimplán a Blu-ray lejátszó menüjében dobja ezt a hibát.
HDMI kábelt már cseréltem.
[ Szerkesztve ]
-
gyulagy
tag
válasz capafic #91731 üzenetére
Sokan írják, hogy 40 JU6400-as tévét ne vásároljon senki. Nem tudom, hogy mennyien próbálják... nap mint nap.
Nekem van egy ilyen a 37B650-et cserélte. Játszottam a beállításokkal, de nem tudnék rá sok rosszat mondani. Smart része kiváló (én egérrel használom a tévét), néha monitorként funkcionál. Én nem bántam meg..160-ért szerintem jó vétel volt.
Üdv -
-
capafic
csendes tag
Igazából nem az a célom, hogy minden egyes pixelt lássak. Van egy kínálat a boltban és azt kellene megtudnom hogy jó-e ez a ue40ju6470-es típus. Van-e olyan jó tv, mint a mostani c650-es? Kb olyan távolságról néztem a boltban őket mint itthon tévézek és nekem szebbnek tűnt a képe a mellette lévő nem uhd-s tévéénél. S mivel mindenhol azt olvasom, hogy a boltban spéci adás megy rajtuk az már nem is érdekel, hiszen mindegy, hogy milyen adást nem látok uhd-ben 2-2,5 méterről. Ha olyan távolságról a spéci adás is szebb volt rajta akkor a normál adás is szebb lesz. Vagy rosszul gondolom?
-
capafic
csendes tag
-
mobbo
senior tag
tudnak az okostv-k streamelni hálózaton pl asztali gépre?
ha igen mivel lehet nézni ami a tv-n megy? -
bcl
senior tag
válasz rambustibi #91736 üzenetére
Szia!
Pár napja kérdeztem itt, végre valaki hasonló cipőben jár, mint én tervezek:
Tehát elsősorban az érdekelne, hogy mennyire lehet levenni a fényerejét (esti melóhoz), illetve bármi és minden más, ami a monitorként használatával függ össze
Akár privátban is, vagy akár az LCD TV monitorként topicban is összefoglalhatnád!
Előre is köszi!
-
dokee78
félisten
válasz capafic #91738 üzenetére
Én az Euronicsban voltam tesómmal TV-t venni.
Vacilált egy LG 40-es UHD és Samsung 40J6300 között. Egyáltalán nem volt szebb az LG képe,mint a fullhd J6300 képe.Ugye utána jött az okos eladó.
Volt egy 43-as J6000 Samsung.
Mondom a tesómnak,Na ezt ne vegye.
-Megkérdezhetem miért ne? boltos
-Mert nem ajánlott
-43-as panelt hoztam fel,+hogy nem ajánlott a fórumon.
-Hát ezek fizetett fórumok. boltos
-Ennyi erővel fizetett eladók is lehetnek.De most nézem nincs is 43-as 6000 Samsung?
Pedig ilyen volt a boltban vagy a rajta lévő cetli volt hibásan kitöltve. -
gyulagy
tag
válasz dokee78 #91747 üzenetére
Én is sokat gondolkoztam, hogy megvegyem-e JU6400-as TV-t, de egy FHD-val összehasonlítva talán a színek szebbek, szebb a fehér és a fekete talán jobban állítható, tegnap mellé raktam a lg 42lf652 készüléket,
nem tudtam eldönteni, hogy melyik a jobb, talán a Samsungnak simább a képe. JU..6000 Samuknak a képfrissítése gyengébb a a 6400-nál.
Nálam monitornak kiváló és TV-nek is.
Optikás T-home IPTV sima SD adása szerintem majdnem tökéletes (SD-hez és más TV-hez képest).
Mikor lesz már ott minden HD?
Azt javaslom, hogy ha jó áron tudod megvásárolni, akkor nem kell tőle félni. Én a boltban ezt láttam a legrosszabbnak, de volt alkalmam kipróbálni pár napig és utána vásároltam meg.
Ha csak egyszerű TV szeretnék, akkor lg 42lf652 venném (FHD), igaz az SD adások nem tetszettek rajta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest