Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz apszi #91439 üzenetére

    Így, hogy a Pana 170e-ért kiesett, csak akkor váltok a Samsungra, ha hasonló árban ideadják. Szóval komoly alkudozásra készülök:) Mondjuk kétlem,hogy belemennek, de 180e-ért szerintem elvinném. Meglátjuk. Végül is beígérték a Panát, másfél hete várok rá és most kiderült, hogy nincs. Ha meg nem adják ide (2014-es modell, most jönnek úgyis a 2016-os modellek, szóval sokat már nem tudnak kérni a 2014-ért), akkor nem veszek semmit. Majd az olimpia előtt, közben meg lesem a kínálatot és az akciókat.

    A felbontás önmagában nem vonz. A nagyobb méret az igen, a 42"-es is korrekt, de a 48" már teljesen jó. A cél eredetileg is 50" volt, a 48" már majdnem az.

    Nem hagyom magam lebeszélni, meg fogom nézni az üzletben is. Ott néztem a 3D-t is, igen csak tetszett (az passzív volt, LG).

    A 2016-os modellek hasonló kategóriában rettentő drágák lesznek, ahogy írjátok ez a 2014-es Samsung mindenben van olyan (vogy jobb?), mint a 2015-ös társa. Szóval ha az árban meg tudunk egyezni, akkor lecsapok rá, ha nem, akkor nem veszek semmit.

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák