Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
tegnap este lehúztam a töltőről ergo 100%-on ment repülőzni (BT, wifi, stb. minden OFF) @ 22h ...
reggel 6 órakor ébresztő és ált 93%-on ...
stock 3.2 rom -
norbert999
aktív tag
Én most döntöttem a 3.2 lecserélése mellett.
Az 1. Hsz.-nál található LQ8-as ICS már jön is le.
Remélem csont nélkül fog menni a csere.
-
kovi1970
csendes tag
válasz LSL1337 #3851 üzenetére
1. Nem szeretem egész éjjel rajtahagyni a töltőn.
2. Jobb szeretem lemeríteni kb. 20%-ig, de mindenképpen 30% alá. Ezzel kevesebb töltési ciklust "használok el" mintha 60%-ról töltögetném minden nap.
3. Ha elutazok valahova pár napra akkor jobb szeretem ha nem kell töltögetni, kibírja akkuról azt a pár napot.
4. Kinek a pap... -
blueye
veterán
válasz norbert999 #3853 üzenetére
Pedig napokon belül jön neked is az OTA (gondolom nem PAN a készüléked).
-
mycso
veterán
válasz norbert999 #3853 üzenetére
Ha már odinnal raksz fel ICS-t, akkor célszerűbbnek tartom a legfrissebbet, pl. a lengyel XWLP6-ot.
(#3855) blueye: Mire frissült??? mármint mi rom verzió és mi lett a modem verzió benne???
Amúgy nézegetem, még sammobile-on nincs kint az OTA fájl...[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
LSL1337
őstag
válasz kovi1970 #3854 üzenetére
nem igy mukodik, hogyha 90rol toltod fel az 1 ciklus, meg ha 20rol, akkor is 1 ciklus...
50 szazalek korul feltolteni a legcelszerubb, ugy birja aranylag a legtobb ciklust, de kar ezen parazni amikor 1000 ciklus felett birja
lehuzni 10 kornyekere sokkal tobbet art neki, es tolton hagyni nem gond estere, v nem tudom miert zavar
-
bigdady
nagyúr
hali
8.9-em mire érdemes cserélni? Nem akarok többet várni ics-re. Miben van erősebb proci? 10 col is játszik. Ics kéne mindenképpen.
-
Gerinces
csendes tag
válasz bigdady #3860 üzenetére
Szaasz!
Véleményem és válaszom elég szubjektív: semmire. Mindig valami jobbra vágyunk. Mióta mobilom van, pláne mióta fórumok látogatója vagyok azt tapasztalom, hogy várunk valami újdonságot - mert elhitetik velünk - hogy a következő kütyü, vagy op.rendszer/frissítés LESZ AZ, amire várunk. Aztán hetek elteltével jönnek a csalódott hangok. Persze van fejlődés, de az elégedettséget így nem lehet elérni. Én egy évet vártam a 8.9-re, mire meg tudtam venni. Bosszantó kisebb hibái ellenére, mint méretben, mint tudásban jónak tartom. Már nem vágyom szuper mobilra mellette, hiszen mindent tud, amire vártam, anélkül, hogy dioptriákat adnék érte. De ha elégedetlen vagy, jó vadászatot kívánok!
-
mycso
veterán
válasz bigdady #3860 üzenetére
"8.9-em mire érdemes cserélni?"
Szia, ez valóban egy érdekes kérdés....erre a kérdésre rengeteg válasz van."Nem akarok többet várni ics-re."
Ha valóban ez az alap probléma, akkor nem érdemes semmire cserélni."Miben van erősebb proci? 10 col is játszik."
Ha ez a valódi kérdésed, tehát mondjuk erősebb és nagyobb táblagépet keresel, akkor viszont vannak konkrét válaszok, bár még azt lenne jó tudni, hogy szükséges-e a 3G modem pl. ?Note 10.1, Nexus 10, amik erősebbek. (kínai megoldásokat nem ismerem, hogy azok közül mire érdemes)
-
bigdady
nagyúr
A legnagyobb bajom hogy riceg, akad. 3G nem érdekel.
Ez a nexus, note mennyinél kezdődik?[ Szerkesztve ]
-
Humbert90
csendes tag
-
-
LSL1337
őstag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vCN7Y3e6MIU
Nexus 10 Hands on
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Google Chromeból androidon hogyan kell előzményeket kitakaritani?
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
kovi1970
csendes tag
válasz LSL1337 #3858 üzenetére
"50 szazalek korul feltolteni a legcelszerubb, ugy birja aranylag a legtobb ciklust, de kar ezen parazni amikor 1000 ciklus felett birja
lehuzni 10 kornyekere sokkal tobbet art neki, es tolton hagyni nem gond estere, v nem tudom miert zavar"
A Li akkukat 2.8V-ig lehet kisütni. Akkor már valóban mindent kivettél belőlük. Ennyire azért a program nem engedi lemerülni. Kb. 3.6V-3.5V amit engednek. Szóval ha 10%-ig engedem lemerülni akkor még messze van a mélykisütéstől.
A töltés és kisütés számlálója meg nem tudom hogyan működik. Egyesek szerint ha 20%-ról, ha 50%-ról töltöd fel akkor is 1-nek veszi, és 2000 után szépen le is tiltja az akkut, lehet cserélni. Szóval mint említettem nem tudom, de inkább kihasználom az akku kapacitását és kevesebbszer töltöm.
Még annyit. Másik "hiedelem" szerint a Li akku nem szereti, hogy ha teljesen feltöltött állapotban van tárolva. Ezért szokták 3.7V-ra feltöltve tárolni. Így kapod ha veszel egy akkut.
A tabom 6 nap után a visszarakott 3.2-es Androiddal most jár 50%-nál. Ez standby-ban kb. 3.8V. Csak gondolj bele mi van ha folyamatosan ez alá nem hagyod lemerülni és inkább a teljesen feltöltött állapotban üzemelteted.Nekem ezek a tapasztalataim, de természetesen mindenki úgy használja a gépét ahogy akarja.
-
Cocane
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi problémával szeretnék a hozzáértőkhöz fordulni. mycso mester leírása alapján - hetekig tartó tépelődést követően - ma nekiálltam a Tab 10.1-es (WIFI only) gépemet rootolni. Egyetlen célom volt/van a TW lecserélése. Ha jól értettem a korábbi hozzászólásokat, akkor ehhez kell a rootolás. Gyári ICS van a gépemen, ami szolgáltató független és eddig semmiféle buherálásban nem volt érintve. Először feltettem ODIN-nal a CWM-et. Természetesen bejött a "Rolling Recovery Bug" probléma. Amikor ezen a Bootloaderes megoldással túljutottam (vagy nem, részletesen később), akkor csináltam meg a root részt. Ezt követően boldogan elkezdtem nézegetni a marketen a launchereket ... Probléma : a gép bekapcsolást követően az első képernyő kikapcsolásig szépen működik minden. A képernyő inaktivitása után (eddig 1 percre volt állítva az akku kímélése miatt) visszatérve máris jelentkezik a futkosó képernyő effektus (ez nagyon hasonlatos ahhoz, ami mycso oldalán található kép megjelenít). Igazából mindegy, hogy én kapcsolom-e ki a képernyőt (Power gomb rövid lenyomása), vagy az inaktivitási időkorlát miatt sötétül el. A gép egyébként ez alatt is működik, mert reagál az érintésekre (hallom a pittyenést) és üggyel-bajjal ki is tudom kapcsolni a szerkentyűt, csak ügyesen kell emlékezetből kb. oda nyomni a képernyőre, ahova kell. Most felnyomtam a képernyő inaktivitás időkorlátját 30 percre, de ennél azért megnyugtatóbb megoldásra vágynék. Találkozott-e esetleg ezzel a jelenséggel valamelyikőtök? Mivel kezdő TAB buherátor vagyok (és ahogy most állnak a dolgok, az is maradok) előre is nagyon megköszönnék valami egyszerűen kivitelezhető javaslatot a fenti jelenség eltüntetésére a gépemről. Üdv : Cocane
[ Szerkesztve ]
-
-
Cocane
csendes tag
Nagyon köszönöm a gyors választ! Eddig meg voltam győződve róla, hogy a TW-t csak root jogokkal lehet levakarni a gépről. Ezek szerint piszkosul melléfogtam, amit majd győzök helyre hozni! Tudtam én, hogy nem szabad ennek nekiállni ... Az XDA-n próbálkozok elég korlátozott angol tudásommal, csak még nagyobb lekvárba ne másszak .
[ Szerkesztve ]
-
Cocane
csendes tag
Nagyon köszönöm a javaslatot, én is nézegettem az ADW-t és Go Launcher HD-t is! Egy kérdésem azért van még. Ha sikerül valahogy kimásznom a kátyúból és nekiállnék a launcher cserének, akkor elegendő egyszerűen feltelepíteni a kívánt új verziót, ami automatikusan felülírja a TW-t, vagy a telepítés előtt a TW-t valahogy le kell szedni és az új telepítése csak ezután lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
-
blueye
veterán
Ha GOt nézel akkor ezt nézd meg, nekem is ez van fönt (természetesen ehhez sem kell root), gyors, jó, teszi a dolgát:
GO Launcher HD for Pad -
Devilhun_HUN
aktív tag
Az mitől van hogy másolni akarok szöveget vagy linket és amikor kijelölöm, utana megnyomom a másolást és lefagy a tabom!?
-
paulovitsd
tag
sziasztok
ha egy tabra csinálnak egy nandroid-ot amit lementenek egy pc-re, akkor egy másik tabra ugyan az nem tehető rá? mert lenne egy wifis tab aminek nem találjuk a magyar firmwaret és nem készült rá nandroid, a rendszer rajta pedig le lett cserélve, van valami megoldás -
mycso
veterán
válasz paulovitsd #3886 üzenetére
Fel lehet rakni másikra is.
Cocane: próbáltad a bootloader cserét, az sem oldotta meg?
Egyébként tényleg nem kellett volna a root a custom launcher-hez.Ezt a szaladás effektet nem a root, hanem a recovery okozza, esetleg ha nem ICS-ed van, tegyél fel azt, sokat fog dobni a sebességen.
-
sanya_67
tag
Sziasztok!
Sikerrült hozzájutnom egy ilyen szépséghez, T-függő, P7500. Kaptam hozzá egy Krussel tokot ami nagyon király mert mindennek ki van vágva a helye kamera stb is. és egy hozzá való billentyűzetet.
Éppen még nincvs nálam mert leszedi azokat az adatokat stb emire szüksége van mert céges tab volt mindammellem semmi karc nincs rajta.
Anno ugyen 3.2-vel jött ki ez a tab de hol tatunk most van rá 4-es android valamelyik verziója hibvatalosan?
-
maláj
addikt
használ valaki ilyen motyót a gépéhez ???
érdekelne a véleménye -
s4tch
veterán
Nem pont ilyet, Logitech blootooth billentyűzetet használok. Kell hozzá egy szoftver (external keyboard helper), azzal magyar kiosztást is rá lehet programozni, úgy az igazi. Hasznos kiegészítő. Egy zavaró dolog van benne: ölben macerás tartani, figyelni kell a szögre, ahogy tartod, mert hamar kibillen belőle a tablet. A Logitech tokként sem utolsó: könnyű, masszív, jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Félni nem kell tőle, csak figyelni kell rá. Pár fokos szöget lehet tartani, sokkal jobb billentyűzettel gépelni, mint a kijelzőn bogarászni, de egy laptop/netbook kényelmesebb, mert nem kell rá figyelni, hogy szétcsúszik. Ez van, ez egy ilyen bicikli. Ha mindenképp billentyűzetes megoldást keresel, és ragaszkodsz a droidhoz, keress egy Asus Transformert.
-
sanya_67
tag
Hát igen. Munkatársam vett egy Asus TF700 (Tegra3 stb) Infinity-t de szinte már megbánta mert 150e volt és ennyiért még nincs hozzá bill. Fel is ajánlotta cseréljünk fizessek rá 75-öt.
Legolcsóbban 33 bruttóért lehet az eredeti bill. hozzájutni.A TF300-as bill-vel: 145e.
Nekem amire kell elég a 7500-as. Galaxy tab.
[ Szerkesztve ]
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Az mitől van hogy másolni akarok szöveget vagy linket és amikor kijelölöm, utana megnyomom a másolást és lefagy a tabom!?
-
Novver
senior tag
Végre van Telenoros rom Sammobile-on Most cserélem le az olaszról
Hungary (Telenor)
2012 October
4.0.4
P7500XWLP6
P7500OXXLP5Life is a game... The game is my life!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest