Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz LSL1337 #4201 üzenetére
Szia. Mióta használsz CM10-et és röviden milyen pozitívum/negatívumod van vele?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Doosa
aktív tag
Aki feltette a P7300-jára a 4.0.4-et az írna pár sort a tapasztalatairól?
-
Titi76
aktív tag
Hali. Erre valaki: [link]? Csak nálam ilyen?
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Dayco
tag
Nálam is ezt csinálja az összes A1 kernellel, bár nekem nem PAN rom van rajta hanem EZ.
Egyébként érdekes, hogy nem fagy le, hanem tényleg "csak" az érintő nem működik, billentyűzetről pl irányítható marad.
Lehet hogy CM10 kéne neki, de már az 1.7.2-vel is ezt csinálta.[ Szerkesztve ]
-
Én a minap raktam fel. Előtte már két hónapja a kiszivárgott tajvani 4.0.4-et használtam, ahhoz képest nem sok változást hozott. Ez már nem krix-krax betűket ír ki telepítés után, meg van benne swipe billentyűzet. Eddig más nem tűnt fel.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bali93
tag
Sziasztok! Mi a root legegyszerűbb módja Galaxy tab 10.1 - nél?
-
varjasz
csendes tag
válasz Maxximus #4202 üzenetére
CM10 van nálam is már kb. 2 hete. Stock 3.2-ről váltottam.
Pozitív:
- Gyorsabb (sokkal) boot és a felület is sokkal "reszponzívabb".
- Stabil. (néhány Google Play restartot leszámítva)
Negatívum:
- Friss boot után a fogyasztása rendben, de aztán néhány óra múlva gondol egyet és nem megy le a proci alvó módba, így használat nélkül is 1-2 %-ot esik az aksi töltöttsége óránként.
- Boot után elfelejti a hangerő beállításokat, így mindig elég nagy hangerő van beállítva alapban.Összességében nem bántam meg, nem megyek vissza 3.2-re.
-
őstag
válasz varjasz #4210 üzenetére
Köszi szépen.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
mycso
veterán
-
Novver
senior tag
Nos úgy döntöttem hogy csinálok egy Nandroid backupot a PAN ICS-ről, és kipróbálom a legújabb CyanogenMod 10-et.
Bármi tudnivaló, tipp,trükk mielőtt felrakom?
A factory reset, dalvik cache, etc törlés az egyértelmű mint mindig.
Ahogy néztem viszont, a CM10 nem tartalmaz google apps-ot. Itt picit elbizonytalanodtam hogy melyiket is töltsem le.
Jól érzékelem hogy a 10.1 kéne? http://wiki.cyanogenmod.org/wiki/Latest_Version/Google_Apps[link]
Life is a game... The game is my life!
-
mycso
veterán
Ahogy előttem is írták, csak megerősíteni tudom, a CM10-hez, a hozzá tartozó CM10-es gappsot rakd fel.
A CM10.1 az 4.2.1.-es romokat jelent, így hozzá való gapps csomag is ehhez a verzióhoz lett megalkotva.
A CM10 az 4.1.1., így szintén a hozzá kiadott gapps csomagot kell használni.mod.: egyébként nem biztos, hogy nem működne, de okozhatná fagyásokat, újraindulásokat is akár a nem megfelelő verziójú rom-alkalmazás párosítás.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Novver
senior tag
Kúl Köszi mindkettőtöknek
-
ibenny
senior tag
Magyarországi P7510-hez melyik a legutolsó, hivatalos ROM? CheckFus-ban és a Sammobile-on nem tudom Magyarországot kiválasztani.
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Stock T-s 3.2-re a PAN ICS-t fel tudom tenni? Kicsit kezdem unni a T időhúzását.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
bipet
tag
Jól érzem hogy a pan rom a legstabilabb vagy inkább cm 10
-
salvadorE51
tag
Sziasztok!
A 8.9-es 7310-em eddig egész jól muzsikált az 7510-ről portolt ICS-sel, bár nem bírta addig az akksija mint a gyári ROM-mal, de pár napja extrém módon merül.
Átlagos használat mellett van, hogy 10 perc alatt kikapcsol 100%-os töltöttségről.
Nálatok is van ilyen?Próbáltam ezt is XDA-n írtak alapján:
1. Recovery módban indítod el az eszközt
2. Hagyod hogy teljesen lemerüljön (amíg ki nem kapcsol)
3. Töltőre dugod jó pár órára, amíg teljesen fel nem töltődik (vagy még utána is 1-2 órára)
4. Újraindítod recovery módban
5. Wipe battery stats
6. Újraindít és készEz sem igazán segített...
CM10 alatt is így merül?
Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics
-
mycso
veterán
( #4220 ) ibenny: hali, azt nem tudom, hogy melyik a legfrissebb, de a sammobile oldalàn még valóban nincs kint semmilyen magyar rom. Elvileg nandroid backuppal menthető a gyàri romod a tabrol és kis mókolàssal vissza is állítható gyári àllapotba, ha e miatt kérdezed.
( #4221 ) VeryByte: szia, igen felrakható és tökéletesen működik
( #4222 ) bipet: hi, ígen ICS-ek közül, eddig a PAN tűnik az egyik legjobbnak
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
ibenny
senior tag
Igazság szerint nem emiatt kérdeztem, nem garanciális ügyintézésre készülök és nem is trükközök custom romokkal. Egyébként is már mindegy, mert felraktam külföldi 4.0-ás romot, csak kíváncsi lettem volna. Nem rootolt a tabom, nem is lesz, így a nandroid backup sem jöhetett volna szóba, de azért köszönöm.
-
Novver
senior tag
1 napos használat után azt kell hogy mondjam hogy teljesen meg vagyok elégedve a CM10-el
8 óra alvás alatt 1%-ot volt pofája merülni. Ez a PAN + A1 Kerneles megoldásomhoz képest 1-2% Javulás.
Plusz azt vettem észre hogy kevésbé merül állandó használat mellett.
Netezés, facebook app, drawsomething, angry birds star wars, ilyenekÉn csak ajánlani tudom mindenkinek aki gondolkodik rajta
-
HIJ
őstag
Az jó. Nálam ugyan ez AOKP -val 18% volt. Most már kezdek gyanakodni, hogy nálam van valami baj. Régen AOKP -val kb ilyen 3-4% -os merüléseket produkált. Ezért gondoltam hogy most kipróbálom ismét az AOKP JB romját is, de sajna ezzel is a fenti eredményt produkálta. Szoval most visszaraktam a PAN -ost, mert azért volt pár dolog az AOKP -nál ami idegesített. Szóval beletörődtem a 2 napi töltésbe...
-
Motaba78
addikt
Még mindig nem talál Ota-n frissítést P7500 független készülék
Vagy ki kell a cache-t üríteni ?
-
-
Novver
senior tag
Nincs gondom a hangerővel, kb mint az ICS olyan.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Kislányom Samuja semmilyen készülékről nem tud Bluetooth-on fogadni semmit, pedig minden be van kapcsolva rajta ami kell hozzá.
A készülékek azt írják, hogy nem sikerült átküldeni a fájlt.
A tablet teljesen gyári állapotú.Mit csináljak, vigyem szervizbe?
Még garis.Előre is köszi.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
őstag
Szia. Át tudnád dobni a CM10-es lelőhelyét? . Köszi.
-
őstag
válasz LSL1337 #4239 üzenetére
Köszi.
P7500-ashoz egész pontosan ez? (p4vzw)
Illetve CWM-ből (most AOPK-om van) egy zip és egy gap kellene...itt meg van minden.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Maxximus #4240 üzenetére
A zip, gondolom ez:
cm-10-20121112-EXPERIMENTAL-p4vzw.zipFold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
LSL1337
őstag
válasz Maxximus #4241 üzenetére
NEM
7500 a p4
7510 a p4wifi
p4vzw az a verizonos LTE (amcsi szolgáltató)remélem még nem flasheltél, bár elszúrni nem tudod, max kezdheted előről
ez az elnevezés pedig AOKP-nál is így volt ... , csak ugye náluk nem volt LTE support, ezért lehet a vzw bekevert, pershoot meg mindennel foglalkozik
4.1.2-es gapps-ot dobj fel hozzá, 4.2 nem biztos hogy jó
6.0.1.5 azt hiszem a legfrisebb cwm hozzá, 6xx5, ez a biztos x az 1-es talán, de ami droidbasementen van az a jó, azt használd, másik cwm-al lehet h nem lesz sikeres a flash
cwm-ot (recovery) meg odinból dobd fel, gondolom az megy
ahogy látom van 1204-es nightly is, pershot nem szarozik a lassan 3 éves tegra2-re folyamatosan fejleszt, sokat köszönhetünk neki[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
edit:mégsincs 1204, topicban írtak róla, de droidon nincs fent, gondolom visszahúzta pershot bug miatt, ahogy szokott
-
s4tch
veterán
válasz LSL1337 #4239 üzenetére
Itt majd' egy hónapja nincs frissítés, azóta "hivatalos" a CM10. Itt kell keresni a friss buildeket:
http://get.cm/?device=p4 -
őstag
válasz LSL1337 #4242 üzenetére
Köszi. Nem frissítettem még, nincs gond.
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok, bocsánat a noob kérdésért, de a guglizás nem segített:
P7300-ra feldobtam az osztrák ICS-t, kiválóan működik, imádom, chrome, nova rulz.
Viszont, nekem a lockscreen nem olyan, mint amitől hangos az internet... vagyis az maradt a régi, nincsenek shortcutok a kamerára vagy egyebekre a swipe közben. A Settingsben csak a Security fülön találtam lock screen állítási lehetőséget, de ott is csak az owner infót lehet rárakni max.Ez így normális, vagy valamit nem jól csinálok?
(bevallom töredelmesen factory reset nem volt az upgrade előtt, azt majd csak a t-mobilos ICS előtt akarok csinálni, addig lusta voltam az appok adatait lementegetni)
kösziaválaszokatelőreis!
-- aka p3d3str1an
-
s4tch
veterán
válasz LSL1337 #4247 üzenetére
Szerintem a közös rész fejlődik, pl. a hangerő-bug az újabbakban nincs benne. Pershoot írta az xda-n, hogy innentől nem fogja fejlesztgetni a CM10-et, csak 10.1-specifikus kernelt készít. Ezekből találsz a droidbasementen, a komplett rendszert meg a "hivatalos" forrásból lehet beszerezni. Apróság: a droidbasementen lévő, utolsó build nem frissíti magát, míg a get.cm-en lévők frissítik magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest