Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz paulovitsd #4747 üzenetére
De lehet. Veszel helyette Tab 2-őt vagy Note-ot
(#4749) cellpeti
720p mkv akad rajta (szinte bármilyen lejátszóval), és sajnos a youtube videók is szeretnek be-beakadni.
Videóból elvileg HD-t tud rögzíteni, de még nem próbáltam
Ha ilyen gépet akarsz venni, mindenképpen Tab 2-ben vagy Note-ban gondolkodj.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
s4tch
veterán
-
-
Meglivorn
aktív tag
válasz LSL1337 #4755 üzenetére
Erről van szó. A High profile kódolást a tegra2 nem eszi meg, van videó amit az első generációs SGSsem simán elvisz, a tabon meg akad.
Viszont van olyan 1080p videóm ami csodásan meg dice playerrel pl. (nekem az jött be leginkább).
Egyszerűen, a tegra2-t anno az nvidia inkább a mobil játékokra és nem medialejátszásra tervezte, csak kevés kódolást támogat.http://howto.cnet.com/8301-11310_39-20090725-285/how-to-encode-movies-to-play-on-your-galaxy-tab-10.1/ ha így átkódolja valaki a filmet, teljesen jó minőségű marad (tabon legalábbis) és reccenés nélkül lejátssza.
[ Szerkesztve ]
-
paulovitsd
tag
-
cila70
csendes tag
Nekem olyan gondom volna hogy (TAB. 7500 ) FELTETTEM A 4.0.4. VERZIOT s minden muveletet amit csinalok elmondja a tablet .Nemtudok rajonni mit kellene kikapcsolnom mert nagyon idegesitő !
-
mycso
veterán
válasz cellpeti #4756 üzenetére
Sajnos ez a tab elég problémás a tegra miatt. Sok kompromisszumot kell kötni.
Azt szoktam mondani, ha valakinek ilyen van, akkor ne cserélje tab2-re.
Viszont ha most akarnék 10-es táblát, akkor nem biztos, hogy ezt választanám. Jó persze a pénz az elsődleges befolyásoló tényező.Nekem annó a régi HC rommal EZEK voltak a tapasztalataim a videólejátszás tetén. Tehát nem annyira siralmas. ICS rom alatt ez javult, de arról nincs ilyen összefoglalóm.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
cellpeti
nagyúr
A készüléknek van némi hibája, mely az utolsó képen jól látható, egy pixelsor be van égve, de ez abszolút nem zavaró, már én is így vettem, kb. fél éve, ha fektetett helyzetben használjuk, akkor abszolút nem látszik, mert az állapotsor „eltakarja”!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
mati12
senior tag
Cellpeti privát ü. ment.
Cila70 Beállítások-Nyelv és bevitel-Szövegfelolvasó kimenete-Vezetési mód elöl pipa ki szerintem.
-
bévike68
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet törölni Galaxy SIII-ról a Galérián belüli Instant Upload mappában lévő képeket?
Előre is köszönöm! -
-
paulovitsd
tag
Kiprobaltam az aokp naghyon bejött de nekem nem volt elég stabil.most tettem fel a paranoid android-ot sebességben kb azonos az aokp-val, ezt is nagyon keményen testre lehet szabni, de sokkal stabilabb. Ajânlom.
-
bévike68
csendes tag
válasz paulovitsd #4773 üzenetére
Köszönöm !
-
kasee
aktív tag
Olyan sim kártyával amiben microsim van, használja valaki a tab ot?
Inviteles/Telenoros mobilnet de nem sikerül beállítanom.
köszi -
cellpeti
nagyúr
döntöttem. Egy P7500as lesz a befutó.
-
Doosa
aktív tag
Vajon a Libya, Tunisia, Iraq stb lokalizációjú ROM-ok ban is benne vagy a magyar nyelv, illetve tudja használni az itthoni mobil hálózatot?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
film másolása hogy megy a droid gépre. Felmásolom és kész is pl.?
-
kingljames6
csendes tag
Sziasztok
Sw frissites es root utan nincs szeriaszama keszuleknek.Imei rendben van.
A telenoros 4.0.4 et raktam fel.
Lehet ezert nem tudok felmenni telenor halozatra?
Hogy tudnam visszanyerni a szeriaszamot?Köszi a segitseget
D
-
fecs
senior tag
válasz kingljames6 #4782 üzenetére
APN beállításokat ellenőrizted telepítés után? Telenor oldalán van beállítási segédlet, de mycso kolléga is tett ajánlást. http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_tab_10_1_wi-fi_es_3g_tulajok_topikj/hsz_1108-1108.html
Pixel 6a
-
paulovitsd
tag
jó hír, az új sammobile-on végre ki tettek egy magyar rom-ot! (p7510)
így már a nandroid-dal sem kell foglalkozni -
Mikso
tag
Üdv!
Ha esetleg egy Sammobilról egy sima HC-t 3.2 visszadobsz..? SII-nél is így volt esély visszaszerezni ... Próbáld meg!
-
mycso
veterán
válasz kingljames6 #4785 üzenetére
Milyen formában van lementve az EFS, illetve mivel, hogyan akartad visszaállítani?
Ha a hiba előtt mentetted le, akkor annak a megfelelő adatokat kell tartalmaznia.
-
kingljames6
csendes tag
Lementette a Tab 10.1 Unlock playes app.
Ezt kiraktam külön vinyóra, azzall próbáltam visszaállitani, volt benne probléma megoldás is, meg valami clean up files...
MEg volt utána full wipe is...
De szerintem nem jó a mentés, lehet valamit elkavartam.
Az nv fileból nem lehet kinyerni azt hogy milyen imeit, serialt tartalmaz?
kösziD
-
mycso
veterán
válasz kingljames6 #4789 üzenetére
No, ha van EFS mentésed, és azt egy programmal csináltad, akkor az valamilyen csomagolt formában megtalálhazó pl.: .gz vagy .tar
És az ilyen programokban van rá opció, hogy visszaállítsd az eredetileg lementett mappát. (a program nevét hanyagoljuk, beszéljünk csak az EFS mentés/visszaállításról)Tehát ezen nincs mit rosszul csinálni.
-
sLINKy
tag
Bárkinek bármi ötlete arra, hogy miképp tudnám második képernyőként használni géphez a 10.1-es tabomat?
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
laci691024
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna friisíteni 4.2.1-re és mindent úgy csináltam
ahogy a következő linken található:http://androidjinn.com/how-to-install-cm10-1-android-4-2-1-jelly-bean-on-p7500-galaxy-tab-10-1.html/2
Sajnos a 4.0.4 hivatalos frissítése után drasztikusan lecsükkent az akkumulátor üzemideje
ugyan olyan használat mellett!
Ezért szerettem volna kipróbálni a fennt nevezett ROM-ot!Segítségeteket előre is köszönöm!
-
LSL1337
őstag
válasz laci691024 #4793 üzenetére
első tippem hogy használj egy frsiebbet
gőzöm sincs hol tart, de 6.0.1.5 vmi ilyesmi már volt fél éve, és van annál frisebb is -
s4tch
veterán
Pedig a frissebb hivatalos ICS ROM-okkal kifejezetten jó az akksiidő...
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Bocsánat a kérdésért, próbáltam keresni választ, félig meddig találtam is, de nem merem meglépni!
Adott egy P7310-es tab (8.9 WIFI) felraktam Odinon keresztül az ICS-t, egész pontosan:
GT-P7310 New Zeeland 2013 January 4.0.4 P7310XXLPR P7310NZCLP5
Majd indulásnál a bootloader és kijlező ki-bekapcsolása után szintén csíkozódik!
A 10.1-nél olvastam, hogy recovery és bootloader cseréje szükséges, de mivel alapvetően ez másik típus, nem mertem felrakni!
Légyszi segítsetek, hogy tudnám orvosolni a problémát!?Thx!
üdvJanaboy
-
-
ferensz
senior tag
Én egy 4.2.2-es topik alapján odinnal felraktam a legfrissebb recoveryt, ICS bootloadert, valamint az ott ajánlott modemet, és tökéletesen működik az AOKP. Milyen recoveryvel próbálod felrakni?
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest