Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
van ilyen progi amugy ami minden este kikapcsolja a tabot vagy repulo modba rakja?
[ Szerkesztve ]
-
noto
senior tag
Köszönöm a válaszokat!!
-
Saua
tag
válasz LSL1337 #3147 üzenetére
Azért ez a kikapcsolás érdekes kérdés.
Az világos, hogy a kijelző fogyasztja a legtöbbet és annál az automatikus lekapcsolás 1 percre van állítva. De, ha bármikor tudom tölteni, miért kellene kikapcsolni a gépet, miért nem lehet utántölteni mikor látom, hogy az akkuszint alacsony. Hamarabb megy tönkre az akku ?
Elvégre pont olyan mint egy telefon, azt sem kapcsolom ki ha nem használom egy órát.[ Szerkesztve ]
-
noto
senior tag
Akkut amugy lehet cserélni majd benne ha nagyon gyenge lesz?
erről nem találtam infót -
LSL1337
őstag
akku szerintem nem szerviz csere, de en tobb mint egy ev utan nem erzem gyengebbnek a tabot akksi teren, pedig minden nap megy, atlag masfel naponta toltom, szoval 200 250 ciklusnal jarhatok
nem tab, hanem kepernyo kikapcsolasra gondoltam, ha nem kell ne menjen feleslegesen
funkciok automatizalasa amugy megoldhato, van erre egy nagyon jo app, de nem tudom a nevet :-) szoval idore, gps kordinatara airplane mod absz megoldhato vele szerintem
egy evi romozas utan visszaraktam gyarit, gariztattam, abbol nem volt para, otara varni meg felesleges.
bar gyari rom is eleg gaz a 15 20% al gyengebb akksiidovelcm9 cm10 aokp m6, hogy allnak, valaki probalgatja? friss cm9hez van uj kernel, es front cam, aokprol ket honapja semmi gt 10.1 fronton sajna, de nem akarok cmre valtani.
sod legalabb megszunt, egy hete biztos nem volt
igazabol nekem mar csak a neha meghulyulo bongeszo es videochathez a front cam hiqnyzikaki meg HCn van azt sajnalom, a feleslegesre varnak
-
delbarta
senior tag
-
hogy ne keljen mindig fizikálisan kikapcsolni
Minek ezt kikapcsolni? Nem mikrosütő ez, hogy ha nem használom, ki kell kapcsolni
Én akkor kapcsolom ki a Tab-ot, ha új ROM-ot akarok feltenni.mennyi idő alatt töltődik fel a tab?
Minimum 4 óra. Ám ha rendesen lemerül, akkor akár 5-6 óra is lehet.
(#3157) gre3nwar
cm9 cm10 aokp m6, hogy allnak, valaki probalgatja?
8.9"-en próbálgatom. A CM10 még 2.x kernellel megy, nem az igazi. A CM9 sokkal jobb, bár még az sem tökéletes.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Jonathan92
tag
Bocsi előre is de nem volt kedvem 3000 hozzászólásbol kiböngésznem a választ a kérdésemre így felteszem.
1. Konrkét idő pont az ICS érkezésére? vagy mikorra várható?
2. USB, külső vinyó hoz átalakítót hol tudok venni?
3. ugyanígy hozzá HDMI átalakítót ??előre is köszi
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
s4tch
veterán
válasz Jonathan92 #3164 üzenetére
1: nincs
2: ebay
3: 2 -
-
Gerinces
csendes tag
válasz Jonathan92 #3164 üzenetére
2. kérdésre: dealextreme. Nagyon jó cuccok vannak. Én kábel nélkülit vettem. Csak pár hét míg kihozzák...
-
TOLEDOO
tag
Honnan lehet p7510-re cwm-root-olt kernelt leszedni?
Ez nem jó http://droidbasement.com/db-blog/?p=2672
Nem kapcsolja a wifit.Sürgős lenne.
Előre is köszönöm. -
TOLEDOO
tag
Előzőhöz: gyári 4.0.4 rom van rajta.
-
TOLEDOO
tag
Gyerekek senkinek nics képernyő villogás problémája?
A bootloader segített a recovery villogás megszüntetésében,viszont ha kikapcsol töltésre szintén villog. Kikapcs,ujraindít.
3.2 gyári romnál ez a kernel segített: boot-cm_2636.4_ux_hc32-oc-xtra-vfpv3-d16_fp-010912
Villogás mentes recoverynél,és alvó módban is!!
Nincs rá megoldás hogy 4.0.4-nél jó legyen?????
Előre is köszönöm. -
-
TOLEDOO
tag
Van valaki Győri aki jobban ért hozzá?
Találkozhatnánk.
Privátba megbeszéljük. -
TOLEDOO
tag
Ezt tenném fel: P7510XEULPH_P7510XXLPH_HOME.tar.md5
4.0.4 rootolva,recovery-vel,de sehogy nem akar összejönni.
Képremegések megoldódnának ezzel: boot-cm_2636.4_p4wifi_ics-oc-xtra-vfpv3-d16_fp-071112
de nem kapcsolódik a wifi,újraindul állandóan.
Mit csináljak hogy jó legyen?
Már próbáltam mindent.
3.2 rommal,recovery,root kernellel:boot-cm_2636.4_ux_hc32-oc-xtra-vfpv3-d16_fp-010912
Tökéletes!!!!!!! -
Devilhun_HUN
aktív tag
A kernel az mit is jelent?
Nekem 3.2 van fent ehezz melyik legújabb kernel?
Mire jó a kernel csere?Sokan nem tudjak még én se mert e témában amatőr vagyok/unk.
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
HIJ
őstag
válasz Devilhun_HUN #3182 üzenetére
A kernel az a része a romnak, ami a rendszerért felelős. Tehát a rendszer szíve. HC -hez is vannak jó kernelek, amik többek közt lehetővé teszik a CPU túlhajtását is. Viszont én inkább egy hivatalos ICS fw -t ajánlok ODIN -al feltenni. Ez teljesen hivatalos dolog, amivel nem kerül veszélybe a garancia. Viszont a gyári ROM -hoz is mindenképp kell ez a kernel, mert egyébként nagyon fogyaszt...
-
HIJ
őstag
válasz Devilhun_HUN #3184 üzenetére
De szokott, de az OTA kibocsájtás az régiónként változik. Általában mi a legkésőbbi régióban vagyunk. Most épp nem tudom hogy áll kishazánkban az OTA a P7500 -ra...
-
Saua
tag
Próbálta valaki a Floating note alkalmazást? Innen toltheto:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1812344
Ami tetszik benne, hogy állandóan a képernyon van (amig ki nem kapcsolom). A gond, hogy nem sikerul mukodesre birni, nem tudok irni bele.Esetleg tudtok ajánlani valami “post-it” alkalmazást? A lényeg, hogy a színes jegyzetek a képernyon állandóan láthatók legyenek, és ujjal lehessen írni.
-
törölt tag
-
-
zola2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy tabom olyan gondom ,hogy nem olvassa be a sim kartyat. Van valakinek ötlete? -
-
-
LSL1337
őstag
miutan betetted sim et, ujrainditottad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest