Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya_67
tag
Mennyit érhet egy jó állapotú ilyen masina??? Azért kérdem mert lenne egy baráttól hol van a reális ára??
T-mobilos 3G-s stb. Tudom manapság erősebbek vannak hardverben de nekem képek bemutatására és néha videó bamutatására kellene meg némi tartalomfogyasztásra. Lehet-e frissíteni, hogyan kell előző tulaj dolgait eltávolítani? -
sanya_67
tag
Sziasztok!
Sikerrült hozzájutnom egy ilyen szépséghez, T-függő, P7500. Kaptam hozzá egy Krussel tokot ami nagyon király mert mindennek ki van vágva a helye kamera stb is. és egy hozzá való billentyűzetet.
Éppen még nincvs nálam mert leszedi azokat az adatokat stb emire szüksége van mert céges tab volt mindammellem semmi karc nincs rajta.
Anno ugyen 3.2-vel jött ki ez a tab de hol tatunk most van rá 4-es android valamelyik verziója hibvatalosan?
-
sanya_67
tag
Hát igen. Munkatársam vett egy Asus TF700 (Tegra3 stb) Infinity-t de szinte már megbánta mert 150e volt és ennyiért még nincs hozzá bill. Fel is ajánlotta cseréljünk fizessek rá 75-öt.
Legolcsóbban 33 bruttóért lehet az eredeti bill. hozzájutni.A TF300-as bill-vel: 145e.
Nekem amire kell elég a 7500-as. Galaxy tab.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Ipad 9th wifi 64gb asztroszürke hibátlan állapotban ajándék 2 db tok! Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest