Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már szoftveresen is kezd elolvadni az előnye, ebben a topicban pont erről van. szó.
Na most azt szokták mondani nekem, hogy azért megy így a Samsugnak, mert az emberek jelentős részének nem sok affinitása van a technológiai részéhez, legyen WiFi, meg mobilinternet aztán kész.
Oké, ezt elfogadom. De akkor az ilyennek az is mindegy, hogy szoftveresen kap e frissítést havonta vagy sem.
Ugyanakkor ami már a lámernek sem mindegy, ha találkozik egy ismerősével - és azért ha nem erdőben izolálva lakik akkor találkozik - és azt látja, hogy a másiknak a kínai mobilja sokkal kevesebbe kerül, és sokkal fürgébb, akkor lehet azt fogja mondani, hogy vált. Semmi más nem kell ahhoz, csak az, hogy lássa, hogy gyorsabb. Nálam még ott van az is persze, hogy technológiailag fejlettebb, a készülék kecsesebb és még a képaránya is sokkal jobban bejön, de ez én vagyok.Viszont tavaly az A54-nél hónapokig nem javították a Pixel Shift hibát... az is vérciki volt.
Most meg POCO X6 5G-re (és számos más Xiaomi készülékre) még ebben a hónapban az ígéret szerint megérkezik az Android 15, és vele együtt a HyperOS 2.0
Ami meg a sebességkülönbséget illeti... borítékolható, hogy még az A56 is kullogni fog utána.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest