Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok !
Nem találtam ide vonatkozó dolgot ezért kérdezem meg .
Viber mobil netel átküldi a képeket de wifivel nem ,de a wifi jól működik ,másik telefon átküldi a képet pl ,vagy wifi sebesség rendben van -
kmarci25
veterán
válasz kmarci25 #4600 üzenetére
Erre nincs ötlet? Másnál is így működik?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Telekomos vagyok és most megyek át dominósból havi díjas előfizetésre, és ahhoz kapok másik sim kártyát (ugyanaz marad a számom). Ilyenkor a Vibernél minden marad úgy ahogy volt?
iPhone 15
-
SP4C3
veterán
válasz mdani01 #4607 üzenetére
Vibernél kell rákérdezned, nem a telekomnál.
Amúgy meg nekem régebben volt ilyen eset, amikor is új telefon új sim kártya a régi számmal és ott "regisztrálás" után visszakaptam a régi "profilom".
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Xarina
aktív tag
Évekkel ezelőtt feltelepítettem a Viber desktop változatát a számítógépemre. Akkor küldött egy kódot a telefonomra (nem okostelefon), amit beírtam és működött minden hibátlanul. Az utóbbi 4 hónapban külföldön voltam, nem volt bekapcsolva a gép. Most nem indul el a viber, újra kellene aktiválnni. Viszont most nem számot küld, hanem egy QR kódot. Azt kellene beolvasni, de nincs mivel. Lehetséges valami módon aktiválni?
-
nagyúr
Hát csak okostelefonnal, amin fel van telepítve a viber és azon keresztül fog menni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hát akkor azon a telefonon is lesz aktiválva a vibered... Szerintem ez hanyagolós így ...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
air
nagyúr
Tegnap este óta nem jön meg az aktiváló SMS egy Lumia 530-ra.
Benne van a kártya, aminek a számára van regisztrálva a Viber fiók, és tökéletesen működik is.
Másik 3 eszközön (egy PC-n, egy Z1C-n és egy Lenovo tabon) sikerült aktiválni, de a "fő" eszközön, amin feltétlenül működnie kellene, nem megy.
Ráadásul hívással sem tudom aktiválni, mert 24 órán belül csak 2x lehet, és ezt tegnap ellőttem.
Marad a várakozás?
Egyébként, ha a két androidos eszközön és egy PC aktiválom ugyanazt a fiókot, akkor a WindowsPhone-on miért dobja le a fiókot?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
valamiért az asztali viber nem kapja meg egy ideje az üzeneteket, amik érkeznek, a telefonon rendben van.
van erre valami workaround, hogy működjön?
-
Xarina
aktív tag
Pár hónapig nem használtam a viber asztali változatát. Miután újra használni akartam kérte, hogy újra olvassam be a regisztrációs kódot. Megtettem, de minden benne lévő üzenet eltűnt. Vissza lehet ezt hozni valahogy?
Ill.az avatarom helyett is az egyik ismerősöm avatarja látszódik. Ez meg miért van? -
looser
addikt
Hahó, nem tudjátok, az animált gif/video akármi leállítható? Esetleg az beállítható, hogy mondjuk egy lejátszás után leálljon?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Ja még egy zavaró dolog, bár ezzel szerintem kevesen vagyunk: az alkalmazásoknál 1-2 kivétellel (mail, sms) le van tiltva minden app, hogy jelezzen, a Viber viszont újabban minden indításnál nyafog, hogy engedélyezzem és két helyen kell kiikszelni a figyelmeztetést, plusz piros pötty van a beállításoknál, hogy itt bizony probléma van. Én dinamikusan szeretem használni, akkor nézem meg, hogy mi jött, ha van időm, zavarna, ha jelezne mindig.
-
looser
addikt
válasz #05304832 #4626 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, de esetleg a helyedben lezúznám a Vibert, feltennék apk-ból egy régebbit és megpróbálnám azzal aktiválni, hátha ez csak az új verziókban van, azután felfrissíteném.
-
looser
addikt
válasz #05304832 #4628 üzenetére
Sajnos nem ismerem az iOS-t, ennek esetleg van köze hozzá? (eredetiben, angolul nem jön be az oldal (404) ezért fordítós). Úgy látom, ez az eszköz natív bejelentkezésére vonatkozik, de hátha átállítod és jó lesz a Viberhez is.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Androidos Viber esetén hogyan tudok rejtett csevegést láthatóvá tenni?
Találtam egy pin kód törlése opciót,de az törli az üzenetet is. -
looser
addikt
válasz dokee78 #4633 üzenetére
Itt azt írja a közepe felé (How to un-hide a chat), hogy lépj be a chat-be (PIN-nel) és ott lesz a láthatóvá tétel (Unhide this chat) opció. Gondolom akkor az lehet a gond, hogy elfelejtetted a pin kódot? Arra itt a válasz: Beállítások->Adatvédelem->Rejtett csevegések->Visszaállítás (gondolom én, az angol alapján :-)
-
songoku1981
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a viber biztonsági mentését vissza lehet-e állítani más telefon számról. Mert amin vibereztem az a szám megszünt és nem lehet újra aktíválni. Vagy valahogy a google drivbe megnézni azt a mapáppát ahova elrejtette. Mert tán rejtett mappába menti a beszélgetést azért nem lehet találni a drive keresőmotorokkal sem.
Köszönettel: Zsolt -
Newyorker
addikt
Ha a másik fél beszél viberen és én rácsörgök viberen akkor foglalt jelzést kapok?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Laraxior
titán
Nem lehet valahogy visszanyerni a beszelgeteseket ha a telefont teljesen meghalt?
A google fiok nem mentette, gondolom teljesen kulon dolgozik a program.
A sajat mappajara gondolok, hogy talan ott, de az nem elerheto már."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kopepe
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,hogy miért nem küldi el az üzeneteket a viberem?
Én megkapom amit nekem írnak.Délelőtt még nem volt baja.
Azóta nem állítottam el semmit.Már újratelepítettem,de semmi...
Nem értem. -
SP4C3
veterán
Az eszközt megpróbáltad esetleg újraindítani? Kiszürkítve ott lógnak a levegőbe, vagy azt jelzi elküldte, de mégsem küldte el?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
celafat
aktív tag
Egy Thinkpad x40 gépről szeretnék Viberen keresztül beszélgetni. Az a gond, hogy engem mindenki hall normálisan én viszont csak szaggatott beszédet hallok vissza, szinte érthetetlen az egész. A hangszóróval nincs probléma, minden másban remekül működik. A gép lan-on keresztül csatlakozik a nethez. Kipróbáltam egy fülessel is, de úgy is szaggat. Skype-on keresztül is tökéletes a hang, de fontos lenne a Viber, mert pár emberrel csak azon keresztül tudok beszélni. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
Newyorker
addikt
Iphonén azt megtudom csinálni, hogy rámegyek egy ismire, új írásos üzenet, és akkor az összesbe ott lesz a neve és alatta nincsenek üzenetek. Androidnál ezt tnyleg nem lehet? Ott ez valóban eltűnik?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy ha nem is tökéletesen, de még elfogadható minőségben tudok egy ideig video csetelni ismerőseimmel, aztán eldobja magát (kamerát kikapcsol) és újra kell bökni a képernyőre, majd a kamera ikonra, hogy egy darabig hajlandó legyen megint mukodni. Amikor végkép lefagy, akkor megjelenik egy reklám, rábökök az X-re és megint működik egy darabig.
Van erre egy megoldás?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Hidd el, az én oldalamon már az is megvolt, de sajnos a nővérkemnek (aki a fő viber csevegő partnerem, 90%-ban vele használom) hiába mondom mindezt, csak nézi a telóját és mondja, hogy: "aha". Párommal messengerezünk és simán ment az egy óra video chat. Mert nem ugrik be reklám.
De, köszönöm segítségedet! Megpróbálom elmagyarázni neki mindezt, hátha...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Interactive Brokers társalgó
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest