Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz devil-k #5601 üzenetére
Nem viccelek Megéri, persze, de nekem annyiért már nem kell. Igaz csak 400 perc jár, de így már ettől olcsóbbért van Skype-hívás (főleg ha fontban fizetem), ami stabilabban működött, jobb/hangosabb hangminőséget adott, csak a Viberrel könnyebb hívást indítani a telefonkönyvből. Keveset telefonálok, így nekem az olcsóbb jobban megéri. Egyébként a viber néha nem adott hangot, mint az olcsó voip szolgáltatók, bontani kellett a kapcsolatot és újrahívni. Elenyésző volt, de Skype-al például nem fordult elő, három hónapig teszteltem azt is, ebből két hónapig egymással párhuzamosan, és hangosabb is volt.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Macika66
őstag
válasz Chrystyn #5602 üzenetére
12 éve kezelek egy 400 fős flottát, ha megvan a megfelelő kapcsolat közted, kapcsolattartó között és a szolgáltató között, valamint mindenki fizet becsülettel, nincs baj a fizetési fegyelemmel, akkor megoldható a jó csomag.
3.810 Ft-ért korlátlan duma minden +36-os számra (a 9x kivételével), itthonról és az összes EU-s országból, korlátlan SMS és 2 GB mobilnet.
De pl. 7 GB-tal még mindig nincs 5e Ft az egész...Full korlátlan nettel 9.100 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Ha letiltok egy kontaktot viberben, majd pedig a telefon névjegyzékéből törlöm ezt a személyt, ez a tiltás ugyanúgy megmarad? A program megjegyzi ezt a számot?
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok !
Egy információt szeretnék kérni!
A nevek melletti zöld pötty, mit jelent?
Nem mindegyiknél van, de nem is látom a rendszert, hogy kinek jut pötty, kinek nem!A segítséget előre is köszönöm szépen
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémával találtam magam szembe amihez a segítségeteket kérném.
Szamhordozassal átmentem a Vodafone-tol a Digihez. Tehát a számom nem változott.
Újratelepitettem a Vibert és nem tudom aktiválni ugyanarra a számra semmilyen módon.
Van valami ötleteket ?
Írtam a Vibernek is de csak hümmognekElőre is köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
attiati
veterán
Kulfoldrol otthoni vezetekes szamot mennyiert lehet hivni viberen?
Vagy erdemesebb inkabb a nemzetkozi (kulfoldrol hivhato) szamot tarcsazni?Fel kell toltenem valami egyenleget?
-
Joker88
őstag
ha valakit felveszek Viberen, telefonszám alapján,akkor ő láthatja az email címemet ? vagy csak az én telefonszámomat ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Mzperikszy
újonc
Sziasztok!
Az apkmirror-ról letöltött fájlok biztonságosak? Nyugodtan telepíthetem őket?
Telefont cserélek, és maradnék a jól megszokott 5.6.5-ös viber verziónál. (Remélem, engedni fogja az android 9.) -
zagloba
aktív tag
válasz Mzperikszy #5633 üzenetére
Igen! Biztonságos!
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Ha valakivel titkosítva csevegek és a másik elfelejti a jelszót illetve többször próbálkozik eredménytelenül arról kapok értesítést (s fordítva)?Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
félisten
Üdv urak! Én szeretek a részletekben elveszni, ezért szúrtak ki egy számomra nem túl korrekt dolgot. Tiltva van,, hogy automatikusan induljon az app stb (korábban nem volt), mégis minden üzenet bejön. Miért? Mutatom: [kép]
Inaktív a bezárás gomb, ergo nem fut, de üzenet jön. Régen valóban ha nem volt engedély akkor nem jött üzenet, de ez valamikor megváltozott.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
-
Ernesto78
aktív tag
üdv mindenkinek
szetetném megtudni hogy telepités után miért +333... számról hivmak és regisztrálja a gmailre??? Le lehet iratkozni a számról?
-
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Srácok!
Kérlek segítsetek!
Újra lett telepítve a WIN 7 a gépemen.
Én a vibert a gépemen használtam csak, telefonomon nem volt fent.
Illetve van egy Iphone 6S-em, annak idején arról tettem fel a vibert a gépre.
De most ugye újratelepítése volt és lement a viber.
Na most.
Megint bekapcsoltam az Iphone-t, és már odáig eljutottam, hogy szinkronizáció legyen a telefon és a gép között.
Persze egyszer csak azt írja, hogy hiba lépett fel a szinkornizáció során - nézze meg, hogy csatlakoztatva van-e az eszköz.
Az Iphone-ba nincsen sim, nem tudom beletenni, mert nekem nem micro simem van.
És wifi kapcsolat is lehet, de nem tudok internetre menni.
Ha beírom, hogy google.com, akkor azt írja ki, hogy az egy privát oldal, nem lehet megnyitni.
De ha küld nekem valaki üzit a viberen azt megkapom.
Érdekes.
Nekem kellenének a régi írásaim is.
AMi meg volt még a telepítés előtt.
Ahhoz mi kellene?
Miért nem csinálja meg a szinkronizációt?
Pedig mindent engedélyeztem?
Talán az lehet az oka, hogy nincsen benne a telefonomba a sim kártya?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest