Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz ALgore2 #4723 üzenetére
Én is imádom, de negyed órája még irtunk egymásnak, és most hiába irunk nem kapjuk meg! Értem amit irsz, mi a gondod vele értem..de most mi az isten van vele? párom totál kész van és én is, facebookon nem akarunk irni, itt irunk de csak annyit ir ekkor és ekkor volt elérhető az illető nem kapja meg, mi történt a viberrel? desktopon sem megy!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
batabe
senior tag
válasz ALgore2 #4816 üzenetére
amikor akarod regisztrálni a vibert, automatikusan indítana egy bejövő hívást, amit a kliens fogad és beolvassa a kódot. na mivel ez nem történt meg, és sem az SMS újraküldés nem működött, nyomtam egy activate via call -t, felvettem a hívást, és bediktálta, és utána én bepötyögtem. (mondjuk nem vártam meg, lehet, hogy ezt is felvette volna automatikusan az app, nem tudom)
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest