Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ohgee
csendes tag
válasz Doggy dog #4100 üzenetére
Ez is lehet megoldás, de benne van a csöbörből vödörbe esete, beleszaladhatok ismét.
Egyelőre csak a VIBER miatt szivattyú, nem keresnek rajta.
Gondolom anno beregisztrált ezzel a számmal, és a különböző platformokon maradt az alkalmazása, és továbbra is változatlanul használja. :-(
Szóval a VIBER-s regisztrációt szeretném magamhoz vonni
-
Ohgee
csendes tag
-
Ohgee
csendes tag
válasz KamuMazsola #4105 üzenetére
No, de nem csak telefonon lehet használni
Szerintem az a szitu, hogy anno regisztzrált a számommal, majd használja tableten, PC-n stb.
Ha újra aktíválom a saját telefonommal, akkor ő nem fogja tudni tovább használni mondjuk PC-n?
-
kp78
addikt
Szerintem ha beregisztrálsz és már nálad (is) működik a Viber, akkor beállítások > asztali és táblagépek és ott szépen deaktiválod, ami ellen ő szerintem nem tud mit tenni.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Feri1977
senior tag
Biztos olvastátok kiakadásom, hogy a viberrel gondok vannak. Írtam facebookos oldalukra angolul, meg privát üzenetet is, automatikus vissza igazoláson kivül csesztek bármit is tenni azóta. Leírtam, hogy miért kellett alul elcseszni aztt a sávot ahol írunk, dupla akkora fehér mező foglalja a telefonból a helyet, meg az a sok felesleges iskon alatta, idáig is jó volt, megtudták úgy is oldani, minek kellett így? A 12 perces problémát is megírtam nekik, hogy javítsák már ezt a rohadt problémát, hogy miután a másik lejött a netről, még ne írja ki utána is 12 percig legalább, hogy elérhető....mikor már nem az! Basznak javítani és vissza írni azóta is.
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz KamuMazsola #4110 üzenetére
Bocsánat elnézést...csak már tele a tök mindennel az országgal, a fizetésekkel, az életkörülményekkel stb. és az egyetlen jót is el kell rontani amit imádtam...mivel utálom és párom is utálja a messengert, facebook appot, whatsappot, skypeot és társait, ezt szerettük...és a nagyon unatkozó programozóknak aztán ...a muszáj valamit csinálni a programmal mert akkor nincs frissítés, ez van mindennel, az összes programmal office stb. egyre csak rosszabb használhatatlanabb hulladék minden.
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Egy másik telefonba át raktam a sim kártyám s azon a telón beléptem a viberbe, ez nem is lenne gond, de miután vissazteettem a telómba újra, azon ki voltam jelentkeztetve a viberből, s miután visszaléptem, az teljesen üresen indult, semmi üzenet előzmény nincs! Hova tűnt? Hogy lehet visszahozni azokat amiket eddig beszélgettem újra meglegyen? Ez azért is fontos kérdés, mert pl ha telót akarok váltani, vagy csak a jelenlegit factory resetelni, s ha így majd ha újra belépek a viberbe akkor legyen meg az összes addigi csevegésem, mert fontos üzenetek is vannak közte. De ez teljesen üresen indul. Van megoldás erre? Köszönöm!
-
Feri1977
senior tag
Vissza tettem a régi vibert, mert idáig amióta frissítették megtaláltam a harmadik hibát is benne, párom is totál ideges miatta, és ez már tényleg nevetséges. 1. Egyik volt, hogy alul vastag fehér sáv lett az írásnál, és nagyon zavaró ez és felesleges, csak azért, mert az ikonjaikat kirakták oda, sok helyet foglal a telefonból is! 2. Miután a másikkal elköszönsz, 12 percig még azt írja, elérhető az illető holott nem. A harmadikat ma fedeztük fel, sokkal jobban merül a telefon. A töltési szokásaink nem változtak, maga ha beszélgetünk 20 percet kb. rajta idáig 10 százalékot merült a telefon, most ez 16 százalékra ment fel. Úgyhogy irány az 5.02-es viber, csókoltatom a vibert, hogy rohadna meg az a felfogás, miszerint muszáj mindíg valamit belerakni elcseszni egy programba.
[ Szerkesztve ]
-
Ba.G
aktív tag
válasz Pszihonaranc #3640 üzenetére
Bocs, hogy előásom ezt a régi témát (Viber backup), de én is beleszaladtam most abba, hogy 3 platformon is van ugyanaz a beszédfolyam, Android, W10 asztali és legutóbb W10 mobil: ez utóbbi biztonsági regisztrációnál az Android elvesztette az előzményeket, az asztali W10 még részben(?) látja, de nem találtam megoldást a mentésre, ahogy a W10 mobilnál sem. Még az e-mailben küldés menüpont is hiányzik. A vicc az, hogy a beszélgetés másik résztvevőjénél megvan minden, de szintén W10-ben.
Mi a megoldás? (Privátban kellett volna? Talán közérdekű, de küldöm úgy is) EIK!
-
Ba.G
aktív tag
Hopp, most ütköztem hasonló kérdésbe (lásd fentebb!), de nem mondom, hogy tudnám a pontos választ, csak furcsák a tapasztalataim: három készüléken háromféle töredék marad, a beszélgetőtársnál (sajna szintén W10 mobil) elméletileg megvan egészben, csak nemigen tudjuk menteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Most frissítettem a telómat (Miui 8 Stable), és valamiért nem tudom aktiválni a Vibert. Hiába adom meg a számomat, nem jön a hívás. Igazából ilyennel még soha nem találkoztam, pedig használtam már jó pár telefonon. Esetleg valami ötlet, hogy miért lehet? Délelőtt még működött CM13-on.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Ha átrakom másik telefonba a simet,és feltelepitem a vibert,akkor az üzenetek meglesznek az ujon is?sajnos mentési lehetöséget nem találtam..win 8.1-re lenne 8.1-röl..köszönöm a válaszokat!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz KamuMazsola #4122 üzenetére
Winmobilon ilyet nem ajánl fel..
És ha tableten is ezzel a számmal fut a viber,akkor sem?GO Gunners!!!
-
KamuMazsola
őstag
Azt nem tudom, mert elvileg a tablet a telón lévő regisztrációhoz kapcsolódik. A winmobilt meg nem ismerem. Szóval valami backup legyen, ha olyan fontos dolgok vannak ott. Esetleg winre valami backup program, mint pl Androidon a titanium backup?
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
snooze
veterán
-
ben-ga
tag
válasz Pszihonaranc #3640 üzenetére
Szia, hogyan?
-
Winner_hun
titán
Win 10 alatt PC-n az áruházból letöltött verzió elindul, jobb esetben 1-2 mp-ig látom is a főképernyőt, aztán magától bezár. Használhatatlan. Van rá valamilyen megoldás? Gép restart / program újratelepítése nem oldotta meg a problémát.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ben-ga
tag
válasz Winner_hun #4129 üzenetére
Nekem most az jött be, hogy asztali alkalmazásképpen töltöttem le, úgy jó lett.
-
Bferibörs
addikt
válasz Winner_hun #4131 üzenetére
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz Winner_hun #4133 üzenetére
nekem ez rendesen működik win. 10, 64 bit alatt - olvastam már itt a topikban, hogy más is járt így mint Te.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
olyan problémával találkozott már valak, hogy a viber az ikonra kattintás után úgy indul mintha akkot telepitettem volna?
Ilynkore mindent újra be kell állítanom , csoport settings stb
van hogy napi 3 szor is előfordul.
WP8.1 denim
WP10 et downgardeltem mert a redőnybe nem jöttek meg az értesítések ... a 8.1 meg most ezt csinálja
Jeeeelőre is köszönöm.
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Feri1977
senior tag
Na gyerekek, ennyit a viber supportról. Az összes létező helyre fórumokba, facebookon, meg helpdesknél megírtam angolul a 4 problémám, ma írtak vissza, kb. annyi volt a lényege, hogy minden marad így, és szokjam meg.
Az észrevételeim:
1. Miután a másik lejött netről, ne írja még 12 percig, hogy elérhető.
2. Alul a frissítés óta csúnya vastag fehér sáv van az írásnál, állítsák vissza a régire, mert ronda, és sok helyet foglal.
3. A frissítés óta 20 perc beszélgetés idáig fogyasztott 10 százalékot, most 16-ot!
4. Fent az állapot jelzőnél nem mindíg írja az állapotot, van, hogy 10 percig is várni kell, mire kiírja, hogy elérhető az illető vagy nem.
5. Sokszor mikor a másik elérhető, percek kérdése mire kiírja, hogy kézbesítve, a másik elérhető ez ezer százalék, csak mire vissza jelez a rendszer sok idő, nem mindíg írja azonnal ki, hogy kézbesítveEzen hibák egyikét sem óhajtják javítani!
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
egyszeruen nem tuok rajonni, hogy mi lehet a baj: Anyumnak es apumnak is felraktam a telojara a vibert es nem elerheto sosem, csak akkor ha az app meg van nyitva. Semmi ilyesmire iranyulo menupontot nem talaltam a beallitasok kozott. A wifi nem kapcsol ki magatol, nincs semmilyen battery saver program a telokon es nincs beallitva semmi energiatakarekos mod sem. Egyszeruen nem ertem... Ha az en telomra felrakom az appot nem kell vele semmit szorakozni, csak telepitem es kesz. Ha van netem, elerheto vagyok. Valaki talalkozott mar hasonloval?
-
snooze
veterán
válasz dreizwanzig #4139 üzenetére
De milyen telefonokra,milyen oprendszerre?mert nagyon nem mindegy..winmobilenél elöfordul az ilyen..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
bigdady
nagyúr
válasz dreizwanzig #4139 üzenetére
Ha android akkor szokott segiteni a viber ikon ertesitesek savjaban tartasa. Viber beallitasokban van ra lehwtoseg
[ Szerkesztve ]
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy a Viber drágább (mobilra 40Ft/perc), mint a vodafone-os csomagom (Matrix 1, 35Ft/perc)? Így mi értelme lenne feltölteni az egyenlegemet? Nem érteni. -
Magnat
veterán
Szia,
Mondhatni semmi, esetleg külföldi hívásoknál lehet olcsóbb a sima mobil percdíjnál, de erre vannak sokkal olcsóbb voip alapú megoldások - szóval nincs értelme Mondjuk hozzáteszem, amikor régebben a Skype percdíjait néztem, az sem volt sokkal jobb…
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Winmobilon ujratelepitettem a vibert,igy meg minden nap új kóddal kell érvényesíteni a vibert..miért csinálja ezt?v4.5.5 versio..GO Gunners!!!
-
gyga
senior tag
Üdv. Ma ma az egyik ismerősöm játék meghívást küldött. Hogy lehet ezt a típusú üzeneteket tiltani... Ne legyen már ez is f@szbook
A kisebbség is számíít, teszkó.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- SörcsaPH!
- DIGI műholdas TV
- ASUS routerek
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest