Új hozzászólás Aktív témák

  • Per Degaton

    tag

    Sziasztok!

    Én is gondolkodom egy ideje egy ilyen forrólevegős sütő vásárlásán, sőt azt hiszem el is szántam magam, már csak a típus kiválasztása hiányzik.
    A topik végigolvasása utána először gondolkodtam egy olcsóbb Lidl-ös, vagy Aldis, vagy Princess gépen, de végül úgy döntöttem, hogy rászánom a pénzt egy extrább verzióra, megér ez nekem ennyit.

    A végső két jelölt:
    Philips Airfryer XXL Smart
    és
    Cosori Dual Blaze

    Viszont a kettőből ti melyiket választanátok? Van valakinek tapasztalata ezekkel, vagy akár mindkettővel? Nem igazán tudok dönteni. Árban hasonlók lennének, szóval nem az dönt. Illetve a méret sem, mindkettő megfelelően nagy és 1-2 főre lenne használva legtöbbször.

    Mindkettőt dícsérik, a Philips talán a nagyobb név, talán a minőségibb anyaghasználattal, viszont a kiegészítők iszonyat túlárazottak hozzá és inkább gyárit vennék mint kínából rendeltet.

    A Cosorinál alul is van fűtőszál, de a kevés review alapján amit találtam ez nem biztos hogy nagy előny. Ehhez viszont olcsóbbak a plusz dolgok (egy nagy pakk van), viszont meglehetősen picikék, pl 19 centis a pizzás és a süteményes tartozék is. Illetve ha ez tényleg a Princess átmatricázva akkor elég nagy túlzás az ár :D

    Ti melyiket vennétek?

Új hozzászólás Aktív témák