Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
És hogy lehet azzal rázni a kaját?? Az is mókás a 9270-nél, hogy szerintük 6.2 literes a kosár, miközben az 5,5-ös Cosori nagyobb alapterületű.
Anyumnak egy 14-es végű Princess lett, magunknak a Cosori Dual Blaze lesz.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Czimby
addikt
válasz contaxg #2852 üzenetére
Az is igaz
Nekem 2 dolog nem tetszik a Philipseknél az, hogy a kosár oldala nem perforált,
meg az újlenyomatmágnes csillogó fekete külső.
Beírtam már párszor, hogy lemérhetné valaki a 6.2L-es Philips kosár méretét de nem volt senkiben sem affinitás. Én a 14-es Princesst be is írtam akkor.
Tehát lényeg a lényeg, a liter több de a hasznos terület kevesebb...[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Beni2360
félisten
Lehet, hogy a Philips a külső tartály méretét adja meg? Mivel abban forog a levegő.
Mai ebedunk 5 szem kripli hasabnak vagva es panirozott mellcsikok.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Maximum1
őstag
válasz contaxg #2848 üzenetére
Ez csak egy videó a több 100-ból amit linkeltem, de itt is látszik hogy 3 részből áll, rázhatod is, a kicsúszó 3 dolláros sínt minek kéne mosni.
A fogantyúnál van az a festetlen és szegecselt rész, a princessnél 3 csavarral van megoldva amik 2 sütés után fellazultak, továbbá ott van a kosár biztosítója ami majd ledörzsöli a kezelt felületet.
Tényleg hülyék a philipsnél, hogy 2 popszegecset tettek és kb. 5x erősebb alumíniumot oda ahol a legnagyobb igénybevétele van a készüléknek.[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
Igen, írtam választ, de eltűnt
Viszont a lényege az volt, hogy. Philips feldobta a labdát minőség és anyagfelhasználás terén, a többi gyártő ebből sokat engedett, ezért tudják akár a feléért adni.
Be kell menni a boltba, meg kell nézni fizikailag és tevőlegesen ránézni a gépekre, aki igényesebb, azonnal látja a minőségbeli különbséget.
Akinek az ár a mérvadó, az nem vevő a részletekre.
Viszont alap közmondás: olcsó húsnak híg a leve. Ezt nem én írom, hanem az évszázadok regéi. S ez mindenre igaz, főleg a mai érában.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Beni2360
félisten
Most tettem be a pácolt, spékelt csirkemellet 150/20p es kibontás után 5p/200 piritas. [kép]
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Gömbike #2857 üzenetére
Az azért megvan hogy egy sokkal olcsóbb gépről beszélsz, persze hogy nem olyan mint egy drága gép
Helyén kell kezelni a gépeket.
(Főleg nem minőssíteni a vevőket)És minkét gép elátja a funkcióját, sőt az enyémnél jobb is mindkét gép.
Az én Tefal gépem is csavaros, és a fogója is kezd löttyögni, már várom hogy letörjön.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
NyMRooD
őstag
Megjött a Princess 183014-es, lenne 2-3 kérdésem:
1. Fentebb olvasom, hogy a kolléga kisütötte, ez mit jelent pontosan, csak el kell indítani 2x30 percre 200 fokon?
2. Bármilyen felületre rakható vagy csak hőállóra? (van egy tárolószekrényem ami valamilyen préselt fűrészpor, arra rámehet?)
3. Sültkrumplihoz a krumplit csak simán elkeverem 1-2 evőkanál olajban és kész mehet is a kosárba? A sültkrumpli füszerkevérekek gondolom mehetnek rá ugyan úgy mintha olajban sütném?PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Beni2360
félisten
válasz Maximum1 #2861 üzenetére
En az Aldiban kaptan kisebb méretű a rögzítő bilinccsel. Nincs semmi ilyen tiltó ikon. Igen ollovak vagok rajta 3 db 1-2 cm rést ki kell, hogy menjen a gőz. Az aljaban osdze is gyűlt egy kis vizes zsír. Mivelboliva olajba is pacoltam es azt is bele ontottem a zacsiba. Amikor le telt a 20 perc kivettem felvagtam es siman ment vissza piritasra. 200 c de kozben mertem a maghomerseletet es levettem 180 c fokra. Ezzel kapott egy kis pírt. Szalonnaval es fokhagymával szoktam spekelni es csirke fűszert szórok még rá es sózom. Oliva olajban egy fagyis dobozban pacolom. Akar egész éjjel is. De lehet egyből a zacsiba is pacolni, lekotve es sütés előtt kivagni a lyukakat.Na kesz is lett.
Sütő papírt kelt tészta ami ragad, párizsi bunda de lehet sima bundanal is de ott fél időben forgatasnal mar kiveszem alola mert egybe van a bunda. Vagy hurkanal, hogy kicsit felfogja a zsiradekot. De ott vigyazni kell a robbanás veszélyre.
Vasarnap a kedvenc töltött csirkemellet csinalom.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Beni2360 #2867 üzenetére
Pepco-ban vettem, majd vigyázok.
Köszi az infókat, Szoky konyhájából én is tervezek csinálni étkeket.
Én egy kenyeret tudok villantani mára, kicsit még hűl és megy rá a tepertőkrém. -
syler123
veterán
válasz NyMRooD #2864 üzenetére
Ha a ropogósabb krumplit szereted, akkor érdemes 190 fokon sütni. 2 adagot sütöttem, 1-et 200-on, 1-et 190-en, szerintem az utóbbi jobb lett.
Nem kell túlbonyolítani amúgy, 1-2 evőkanál olajban megforgatod alaposan a krumplikat és mehet a sütőbe.
2-3 percig melegítsd elő, utána mehet be a krumpli 10 percre, majd ha letelt, mehet rá a fűszer, rázd össze és vissza újabb 10 perc-re. Közben bármikor kinyithatod, és ha már kinyitottad, rázd is meg. Mindenképpen figyelni kell, nehogy túlsüsd.
Én csak a fűszert tettem rá félúton, a sót nem, szerintem az elég durva és a felrázásnál előbb utóbb összekarcolná a bevonatot.[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
Nem volt szándékomban lenézni senkit és semmit.
Az adott lehetőségen belül én megvettem a drágább Philips-et.
Lassan nyugdíjba megyek, végig párhuzamosan két munkahelyem volt egész életemben 1979 óta, nem vagyok ner lovag, úgy gondolom megérdemlem a minőséget.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
erdey_a
addikt
válasz NyMRooD #2864 üzenetére
az én házi sültkrumpli receptem így néz ki:
1 kiló krumpli, pucolva, hideg vízben átmosva, konyharuhán leszáritva
a krumplit olajjal átforgatom, fűszerezem (jelenleg a Lucullus tejfölös ízű sültkrumpli fűszer a sláger), majd előmelegített air fryerben 150 fokon sütöm 15 percig, aztán 200 fokon 20-25 percig. Mindkét menet felénél rázok rajta egyet, illetve a vége felé, azért rá-rá nézek hogy milyen a színe és rázok egyet rajta. kívül ropogós, belül krémes.
a kertünkben termett krumplit használok, fogalmam sincs, milyen típusVérboci
-
bul07
nagyúr
Minden egyes olyan hozzászólást ki lehetne javítani ahol nem használnak ékezetet, szerintem az prosztób dolog
Amúgy csak ennyi hiba volt, jó az
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Maximum1
őstag
Fagyasztott pizzát próbáltatok már?
Lidlis 4 sajtos vettem és párszelet szalámit dobtam rá.
Sütőpapírt tettem alá és levágtam belőle hogy beleférjen.
Nem volt nagy szám, legközelebb a sima hűtötted próbálom ki, de fagyasztottból is van vagy 10 féle.
200fok 10 perc elég volt neki.
Kicsapódott a pára, nem melegítettem elő , lehet azért, vagy mert princess[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
válasz erdey_a #2881 üzenetére
Unokatesómnak XXL-es Philips-e van, befér a Lidl/Aldi mirelit pizza és elmondása szerint jobb lesz, mint hagyományos sütőben.
#2853Czimby: lemértem a 6.2L-es Philips (XL) kosár méretét, méghozzá úgy, hogy az üstben hagytam a kosarat is: 6,4 liter víz fért bele csurig töltve, tehát nyilvánvalóan előbbi méretét adják meg. Az is tény, hogy 1 kg fagyasztott hasábburgonyát simán megemészt (sőt, bőven marad hely a kosárban), a nagyobb belső méret - gondolom - pl. grill csirkénél jön jól (az XXL-es ezt is elnyeli), vagy "emeletes" sütésnél.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
Maximum1
őstag
válasz erdey_a #2881 üzenetére
Azért annyira nem volt sz@r, csinálj jobbat 10 perc alatt.
Szerintem ez jó ár és Lengyel raktárból jön, talán még idén.
Raktáron van. Csak 2 maradt
Számításaim szerint jó a Princessbe és az 5+ literesekbe.[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz Perillustris #2882 üzenetére
Köszi!
Egy ilyen mérést én is megejthetek Princessel ha van rá igény valakinek.
#2880Maximum1
Youtube-on délután belefutottam olyan videóba ahol a srác csinál saját pizzát,
és az nagyon guszta lett, Cosori sütőben, szóval Princessnek is tudnia kell :-DHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Maximum1
őstag
Láttam egy párat, ez itt látványos.
Van aki kimaxolja a készüléket.erdey_a mire az felfűt addigra el is mosogattam.
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
-
válasz Maximum1 #2886 üzenetére
Van facebookon egy Nápolyi pizza rajongó klub vagy mi, már nem követem mert kisült az agyam a sznobságtól, de ott tuti felvágnák az ereiket ha ezt meglátnák
Amúgy nekem is volt már pizza a gondolatom (nagyjából egy mázsa krumplin kívül másra még nem használtuk a fryert mióta megvan, ja de, a múltkori churros, bár ne tettük volna ).
Bár pizzára szerintem tényleg jobb a sima villanysütő, nekünk van pizzakő, meg 250-260 fokra fel tudom izzítani, azért az jobban adja, meg nem kell majomkodni vele hogy forgatgatom meg preheat meg kutyafüle, 4-5 perc alatt simán megsül aztán jónapot.
(#2889) Czimby viszont ezt a fánkot tuti kipróbálom, a héten már úgyis volt sikerélményem házi kürtőskaláccsal (bár az is a sima sütőben volt nyilván)
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Beni2360
félisten
válasz Maximum1 #2883 üzenetére
Alin olcsóbb én 12 e ft adtam el amit rendeltem. Igaz az csak 7" volt és kicsi lett.
https://a.aliexpress.com/_mrXM1toBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
htom127
aktív tag
Kosár adatbázisba:
Philips XL HD9260/90 kosár méret: 210x210x95 mm, sarok kerekítése miatt a szűkebb részen mérve, (7 literesnek írták)" Bazinga !"
-
Golyo69
senior tag
válasz (ex)Cat #2897 üzenetére
Tegnap annyiba került Lengyel raktárbol. 2 db volt osszesen.
Az egyiket én vettem meg. És még volt egy kis kuponom is amit amúgy is el kellett használnom dec 31 ig.
Igy 6273 lett + ingyen szállitas[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs