Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
Ha egy mirelit terméknél csak az olajfritőz és az olajjal felöntött serpenyő van említve, mint elkészítési mód, akkor azok nem ajánlottak airfryerre? Vagy nincs ilyen összefüggés?
[link] -
erdey_a
addikt
nincs ilyen összefüggés... az ilyen bundás dolgokat egy kis olajsprével / olajos ecseteléssel érdemes kezelni, aztán hadd szóljon.
aldis csirkecsíkot sütöttem múlt hétvégén, arra sem írják, hogy sütőben/ airfryerben készíthető, és még lekenni is elfelejtettem de teljesen jó lett
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
-
OPiiPO
veterán
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-bryan-
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a forrólevegős fritőz néztem ki a családnak: SFR 5400WH SENCOR,
Esetleg ismeri valaki?
Köszönöm! -
törölt tag
100 000 forint alatt melyik a legjobb itthon is kapható airfryer a piacon? Két fö használná, ajándékba kapnánk. Aki adná leginkább a Cosori-t preferálja, de ebböl ugye több modell is van a piacon (Dual Blaze, TurboBlaze) eltérö funkciókkal, viszont tudom, hogy ezek brutálisan túlárazottak itthon, úgyhogy ha van valami hasonló akkor nem feltétlen ragaszkodnánk hozzá. Aszalás, joghurt, tésztakeltetés funkció hasznos lenne.
-
atiska007
senior tag
válasz #79563158 #5010 üzenetére
Én a Dual Blaze-t ajánlanám. A turboblaze-t is dícsérik, de abban ugye nincs alsó fűtőszál.
A fentiek alapján pl kelesztéshez/kenyér-süti sütéshez van Bake program, ami pl csak az alsó fűtőszálat aktiválja, van melegítés, meg mindenféle progi, ami külön kapcsolja, hogy melyik fűtőszál menjen.Szóval ezek alapján a Blaze több opciót nyújt a fenti használati szokásokhoz.
Én is most vettem Blaze-t, egyelőre próbálgatom
Mittudomain!
-
bajaki
őstag
Elvileg csak színben térnek el.
Mikor a hozzászólásomat írtam pénteken, már nem volt elérhető eMAG forgalmazásban a HD9270/70 (illetve már a -15% kupon sem ment), a /90-est pedig már a Philips oldaláról nézegettem 25%-os kuponnal számolva.Végül kaptam 25%-os Philips kupont a hétvégén és úgy döntöttem, hogy a Wifi-s HD9280/90-et rendelem.
49.122 Forintra jött ki, szerintem korrekt.Fehérben még olcsóbb, 25%-os kuponnal az 45.000 Ft. Azért nem ezt rendeltem, mert félek, hogy ezen sokkal jobban látszódnának a szennyeződések, gőz-és olajkicsapódások / besárgul idővel.
Ha valaki nem igényli a Wifi-t, a HD9270/90 43493 Ft-ra jön ki. A topikot visszaolvasgatva, ez elég BB ár. Ha jó látom (és remélem), az általam rendelt és e között csak a Wifi a különbség, és a kosár kialakítása ugyanaz.Nem rossz gép egyébként a Siguro AF-S800 sem, a múltkori 29k-s árat szerintem biztosan megéri. Bár nyilván ezt komolyabb tapasztalat, első Air fryer-es tapasztaltként mondom.
Ami miatt mégis úgy döntöttem, hogy visszaküldöm: tegnap azért próbáltam benne 600g viszonylag vékony hasábburgonyát sütni, és úgy látom, hogy igaz rá, hogy néha meg kell rázogatni, különben a felsők sokkal keményebbre sülnek ennek hiányában. Együtt lehetne élni vele, de csak kipróbálom a Philips-et inkább, aztán meglátjuk.
A nagyobb kapacitást sajnálom elengedni, de az esetek 70%-ban egymagamra sütök majd úgy is, elégnek kell lennie. -
mvkly
senior tag
válasz erdey_a #5004 üzenetére
Igazad volt, nem kellett olaj egy csepp se. Az mondjuk meglepett, hogy 200°C 2*5 perc után még hideg volt egy sima halfilé belseje. De +5 perccel már patent lett
Sose voltam hasábos, de azért próbálgatom (mirelit). Eddig nem sok sikerrel, Spar, Lidl felhozatal nem vált be egyelőre, főleg a hasábok hossza lelombozó, mikor tele van a csomag 2-3centis darabokkal. Plusz nem is túl vastagok.
Egy tippet ebből a 2 boltból szívesen fogadokViszont a Lidl-is burgonyakrokett 200°C-on, 8 perc alatt üdítő kivétel. Azt nagyon eltalálták.
-
bul07
nagyúr
Tesco Berettyóújfaluba fényképeztem
Nem tudom hogy máshol van eHausmeister HM 6933
[link]
Nem digitális[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Voice24
őstag
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett a Philips HD9280/90 XL gépem, azonban el is gondolkodtam rajta egyből, hogy visszaküldöm és XXL-es gépet rendelek mégis.
Figyelgettem a nagyobb gépeket is amikor leadtam a rendelést, de nem láttam egyiket sem jó akcióban, pechemre (vagy csak figyelmetlen voltam) a rendelés után árazták le őket. 20-25.000 Forinttal lenne így drágább a nagyobb, annyit rá is szánnék még.25%-os kuponnal a régebbi típusú HD9650/50 XXL 67500 Ft, míg egy újabb típus, a Wifi-s HD9285/96 73440 Ft lenne.
A HD9650-esről viszonylag sok infót összeszedtem, ha minden igaz 23 cm széles a kosara, illetve ez még a régebbi, kipattintható hálós aljú gép, az üst alján egy műanyag elem is van, ami alá folyik be az olaj.A HD9285-ösről nem sok mindent találtam, legalábbis a kosár pontosabb méretét nem sikerült kideríteni. Gyanítom ez is 23 cm-es lehet. Van esetleg valakinek a topikban ilyen gépe, s ha igen, meg tudná nekem mérni?
A 9650-es esetén tetszik, hogy viszonylag sok hely van a két kosár között, videók alapján a 9285-ösnél ez némileg kisebb. Az utóbbi mellett szól, hogy Wifis (bár ez továbbra sem létszükséglet), adnak hozzá grillrácsot és egy plusz üstöt is, viszont "csak" 2000W-os.
Teljesen elvesztem már a saját pro-kontra érveimben, nem tudom mi legyen. Ti rászánnátok ennyit a nagyobb gépre, s ha igen melyiket vennétek inkább? -
bajaki
őstag
Nem túl bíztatóak a HD9285 Amazon értékelései. Sokan panaszkodnak, hogy gyorsan elromlott, nem fűt.
-
Flashback
addikt
Az egyik Philips Airfryerünk tekerő gombja magadta magát. Csak bizonyos pozícióban lehet felfelé állítani az időt.
Járt valaki így? Javítható?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
aktív tag
Sziasztok!
Airfryer vásárlás közepén vagyunk, és tegnap már kosárban is volt egy Cosori Dual Blaze, viszont rendelés előtt ránéztem a külföldi visszajelzésekre is.
Alapvetően többen sérelmezik, hogy a kosara teflon bevonatú. Ez mennyire hátrány erre a modellre nézve, jellemző ez más airfryerekre is? Szilikon csipesszel kell használni és vigyázni a teflon bevontra, igen, viszont serpenyőkben az ilyet már azért igyekszünk kerülni.
Mások arra panaszkodtak, hogy egy idő után (fél év, 1 év) elkezdett leválni a kosárról a tapadás gátló bevonat. Kosár nem vehető hozzá külön, viszont a Cosori tud a problémáról, az ő országukban (UK vagy talán USA) ingyenesen cserélte a kosarat.
Van itt valakinek hosszabb távú tapasztalata a Dual Blaze-zel, mennyire kell ezektől a véleményektől megijedni? Esetleg mára javított ezen valamit a Cosori?
-
erdey_a
addikt
alapvetően minden airfryer tapadásmentes bevonattal van bevonva. Biztos valaki hallot már olyanról, aki látott másfélét, de a piacon ez a jellemző.
magam részéről sosem értettem a teflon (zsír, glutén, tej, kemtrél...) parát, de mindenki attól retteg amitől akar. én pl. a jetitől félek. anyám félt a magasban, meg az autózástól félt, de a cigitől nem. Aztán mégis tüdőrákban halt meg, nem zuhanástól, vagy közlekedési balesetben.Vérboci
-
borix
őstag
Cosori teflon kosarai BPA és PFOA mentesek állításuk szerint. [link]
A teflon bevonatot nem éppen ésszerű fém tárgyakkal pl villával, késsel karistolni, ehhez nem kell nagy szaktudás.
A teflon leválása kisebb-nagyobb mértékben idővel előfordulhat ha nem is vesszük észre.[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
többen keresik a boltokban és esznek akármimentest mert szerintük az egészséges, mint ahányaknak valóban problémát okoz. csak most ez trendi.
a teflonpara is ilyen. ezek vallások. nincs szükségük bizonyítékokra. egyszer olvasta a fészbukon, tehát igaz. pedig megehetne egy egész serpenyőt, akkor se lenne baja. legalábbis nem a teflontól.
további jó, szabadon választott rettegést a világ dolgaitól.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
bul07
nagyúr
Ninja gépeknél van olyan hogy Kerámia bevonatú (ceramic-coated) na az nem teflon
És írásodból kiderül hogy utánanéztél de ha az árakat nem nézted akkor ne is nézd meg hogy itthon mennyi és külföldön mennyi a Cosori gépek árra, mert egyből lesz egy rossz érzésed ha itthon akarod megvenni hogy miért kell lehúzni minket
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Azt a 60e Ft-os árat linkelhetnéd, mert erősen BB ár lenne mert én csak ilyen 85e Ft magasságában találom
-
bul07
nagyúr
Hát biztos nem venném meg 30-40% többért mint máshol árulják(szomszéd országokba), már csak az elvek miatt se
Engem aztán ne nézzenek madárnak[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Miért venné meg bárki felárazva mikkor annyiért lehet venni Philips gépet is (Philips gép is van olyan jó, nem a Dual-ra gondolok mert ha jól tudom az nincs Philips-be) és az nincs felárazva nekünk, miért támogassa azt bárki hogy nekünk direkt drágában adják
Hát nem, már csak elv miatt se, ott roh@djon rájuk és igen is ez téma kell hogy legyen, nem szabad az ilyet támogatni, nem szabad megvenniAki meg megveszi igen is tudjon róla hogy madárnak nézik a kereskedők
És itt szögezném le hogy nem a márkával van bajom mert jó gépi vannak, csak a kereskedői módszerrel, bár mondjuk ez ellen a gyártó is tehetne mert a márka webshopjába árulhatná nyugati áron
-
borix
őstag
A gyártó nem fog azzal bajlódni, hogy Magyarországon vagy pl Pakisztánban miért adják drágábban.
Számomra a Dual Blaze lenne érdekes, a normál változatnak nincs akkora előnye szerintem a többiekhez képpest.
Kell a Dual Blaze akkor vagy berendeli féláron külföldről, vagy megveszi idehaza drágábban.
Kellene vágyik rá az ember és volna is rá 50k de izé, ezért meg azért nem, ez a legrosszabb. -
bul07
nagyúr
cosori.hu ugyan úgy felárral forgalmaz, ahhoz meg csak van köze
-
borix
őstag
Biztos azért, hogy kib@sszanak velünk és kevesebb fogyjon.
Lehet, hogy befolyásolja, hogy USA vállalat, extra profit adó és a magas áfa?
Az a lényeg, hogy amennyiért vetted a mostani gépedet nagyjából azt a 23-25k-t szántad is rá és megfelel annyiért.
Gondolom élelmiszert bevásárolni eljártok és nem csak rizsen, főttkrumplin, farháton élsz, mert pl Romániába egy nagyobb bevásárlás 15-25k-val olcsóbban kijönne? -
bul07
nagyúr
Azért adják ennyiért mert ennyiért megveszi a sok .....
Ha nem néznék a nevét, csak egymás mellet lennének név nélkül, tuti hogy mást vennének olcsóbban, mondjuk 10-15e Ft-al olcsóbb Philips-et
Nincs 30-40%-os járadék pluszAmúgy eltaláltad sokszor megyünk Romániba vásárolni, bár a lustaság győz és inkább itthon szoktunk
De megérnéOlyan ez mint amikkor valaki az vesz almás telefont mert neki az a logó kell, és még arra se futja hogy legyen mobil nett a csomagjába, csak otthon wifi és ott fb
Vagy mint másik ismerős neki BMW kell mert nehogy már egy Škodából, vagy Opelből szálljon ki, de persze akkor szívja a fogát mikkor milliós szerviz számlák jönnek és még mindig nem jó , és amennyibe van már vehetett volna egy új autót amin max olajcserét kellene csinálni(#5047) woodworm
Az igen
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Igen, ha annyiért menne mint németbe mondjuk nem is érné meg mást venni,
mert miért érné meg valami saját márkásat 35-40e Ft-ért ha a Cosori is van 40e Ft-ért([link])[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest