Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
woodworm
veterán
Ismételten pulykaszárnyat sütöttem. Elég gány munkát végeztek a soron, ezért csinosítás közben jó pár darab nyesedék keletkezett. Vettem mellé egy kiló csirke farhátat és arról is leszedegettem a javát. Lett 60 dkg tepertőnek valóm. Ebből kisült 3-4 dl zsír és 20 dkg tepertő.
-
Breki
veterán
Új versenyző akcióban.
Ilyen dupla kosarast használ valaki?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Ebben az a szép, hogy az ilyen fullra rakott kosár teteje tényleg megpirul, de az alja nem, és mivel ennyire tele van még rázni sem igazán tudod, hogy megkeverd.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
bul07
nagyúr
Kép alapján én úgy látom hogy két külön kosár, a külön van akkor egyenként is rázható
De amúgy ilyennél egy fűtőszál van vagy kettő, mert ha egy akkor ha csak egy kosár van használva a másikat feleslegesen melegíti
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Már ha tele rakod és meg is tartja magát, mert nálam pl a fagyasztott hasáb össze szokott kicsit esni
De tuti nem lehet teljesen telerakni(hogy kevesebb max a előírt mennyiség mint a kosár térfogata), csak marketing képeken néz ki jól hogy teli van rakva
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagysz
tag
A legszebbek a szögegyenesen egyesével beállított krumpli szálak, na ez is olyan, mint a lakberendezett lakások, büdös életbe nem találkoztam élőben még ilyennel, csak a fényképen de ott nagyon! meg ki a tököm rak közé citromot ??
De legalább mosolyognak az akármicsodák a másik fiókban, nálam is így szokott eleinte a hal kinézni, node aztán amikor ráadom a kakaót, akkor lekonyul a szája széle és már nem is lesz olyan fotogén![ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Izé, olyanról még nem hallottatok hogy úgynevezett reklámcélú fotózás? Vagy ti is elhiszitek hogy a Mekis/Burgeres/stb. hamburgerfotó a valós termékről készül?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
maglew
aktív tag
Sziasztok A héten akciós Aldis sütőbe (5 liter körüli) lehet-e kapni valami kiegészítőt? Pl egy újabb tálca kellene hogy egymás felett is tudjak sütni krumplit /halat
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
max 40e-ig mi a bestbuy sütő szerintetek?
Ez a Philips HD9252 pl jó deal?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz Atomantiii #3620 üzenetére
Akkor szívesen fogadom a tapasztalatokat róla.
Van olyan, amit nem tetszik/jó benne?Tegnap megnéztem boltban és nekem elég kicsinek tűnt a kosara. Muternak elvileg 3,5l körüli van, de az ránézésre nagyobbnak tűnt...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
csibe1
addikt
válasz TheProb #3621 üzenetére
Annyira nem, mert csak 1 év garit ad rá az Euronics.
Gyártói gari az 2 év.
Amúgy ez a 4,1L-es verzió. Inkább nagyobbat vegyél.[link] keress 2 év garisat, 10 ezerrel több alapból
"max 40e-ig mi a bestbuy sütő szerintetek?"
Olvasgass vissza, 40-ért max akcióban találsz Philips-et, de inkább felette. Most osztogatnak 40%-os kupont, ha regisztráltál a Philips oldalán.
A szülinapodra is kapsz tőlük kupont.
Amúgy már az összes olcsóbb típus eltűnt a Philips oldaláról (mármint a nagyobb 6,2L-es verziók), ami van az meg a 40%-os kuponnal is 56 ezer pénz.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
TheProb
veterán
Nekem is az ALDI-s volt a cél, de az akció kezdetének másnapján már nem volt sehol...
Philips-nél meg valóban nincs készlet, hiába lenne kupon.Lehet megvárom a Glamour napokat, hátha lesz valami deal.
Amúgy eget verően nagy méretre nincs szükségem, mert csak magamnak főzök/sütök.[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bul07
nagyúr
Ebből a nem régi hozzászólásból [link]
-
maglew
aktív tag
-
csibe1
addikt
-
Breki
veterán
válasz TheProb #3627 üzenetére
Akkor teljesen elég a kisebb. Most az intersparban akciós is.
Nekem a legkisebb Philips van és untig elég két embere.
A tegnapi kárász sütés
Most az előbb meg öt kemény tojást készítettemegyszerre.
-
TheProb
veterán
Melyik van az interben?
-
Czimby
addikt
Aldban ami most van 5.5L-es arról mit lehet tudni mikrotól meddig van?
Nem találom a szórólapon.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
123xyz
aktív tag
Március 30-tól volt akcióban. Az pedig, hogy "meddig", leginkább úgy válaszolható meg, hogy a készlet erejéig. (Ez nem olyan termék, hogy az állandó kínálat része, és néha akciósan olcsóbban adják, hanem csak időnként kerül a boltokba, de akkor addig árulják amíg el nem fogy, vagy több hét után be nem szedik a maradékot.) Ahogy olvashattad a korábbi kommenteket, meg a realitás is az, hogy sok üzletben már elfogyott, de néhol még talán akadhatnak belőle utolsó példányok.
-
TheProb
veterán
Pár hsz-t kellett volna visszaolvasni.
Írtam, hogy nekem üfsz azt mondta, hogy már sehol sincs az országban. Amire mondjuk erdey_a által leírtak rácáfolnak, elvileg Győrött még van. A honlapjukon lévő készletinfó tuti, hogy nem valid, mert próbaként benéztem egy olyan boltba, ami - még mindig - azt írja, hogy van készleten, de a gyakorlatban nincs."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Breki
veterán
válasz hellopc #3649 üzenetére
kétféleképpen
Előtte keszeg volt, azokat só fűszerek, kis olaj kenve, kb egy napig pihentetve majd paprikás liszt és pár perc után kis olajjal kenés ecsettel.
Kárászokat már kicsit másképp abba benne volt az ikrája vagy teje.
Azokba kinyomott fokhagyma, só, fűszerek kis olaj ezzel átkenve Pyrex edényben állni hagyva egy napig, majd szintén kicsit átkenve az edényben lévővel, majd paprikás liszt.
Itt kicsit sok ikrán gondolkoztam, hogy készítsem el, de kitaláltam egy saját receptet ami alapján kis gombóccá gyúrtam szintén paníroztam és kisütöttem.
Lényeg szerintem hogy öt percenként nézni és akkor kihúzni fűszerezni ecsetelni, ha úgy érzem kell, és félidőben fordítani. Ikrát kevesebbet sütni. Kárászt tovább sütöttem alacsonyabb hőfokon a belsőségek miatt.
A kárászhoz kipróbáltam egy fűszeres olivaolajat inkább, bár azt mondták az nem jó magasabb hűfokon.Fordításhoz ez a cucc nagyon bevált.
Előtte szenvedtem vele, hogy ugye forró sütőbe nyúlkálni, nehogy hozzáérni, úgy forgatni, hogy alatta sütőpapír maradjon, és a hal is egyben szépen forduljon kijöjjön.
Ez az eszköz pedig fokhagymanyomóval és húsvágó ollóval együtt csak 2000 forint volt csomagban. Pont mindegyik eszköz jó volt ehhez. -)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest