Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #6700 üzenetére
Nem kell reboot recovery, rom telepítés kiválasztása. Betallózod és dolgozik.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
oriolus123
tag
Beállítások - rendszer alkalmazások - ezen belül minden alap, de minőség magas, és a lényeg hogy telítettség nem alap, hanem "magasabb". Ezzel lehet játszani, nekem ez jött be. Lumia 640 volt az etalon, kb hozza. Az éjszakai képet csak lőttem, nem trükkökkel hiztam össze. Ha kell töltök fel valahova mintát. (ti mit használtok kép feltöltéshez?)
-
trebrona
nagyúr
válasz oriolus123 #6702 üzenetére
Megköszönjük, onedrive pl.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
dashed
senior tag
válasz nemethchek19 #6705 üzenetére
Mert nincs ra frissebb.
Osszefoglalobol
"Global stable: hivatalos, havonta, vagy ritkábban frissülő rom, (OTA), nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 8.1.1.0 verziótól tartalmaz.
Global developer: hivatalos, hetente frissülő rom, (OTA), nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet tartalmaz."
A tied lathato, hogy stabil 8.1.1.0
[ Szerkesztve ]
-
dashed
senior tag
válasz nemethchek19 #6707 üzenetére
Ugy tunik, bar idaig inkabb a dev volt a jellemzo.
Ha jol tudom nem nagyon kapott meg mas stabil rommal telot toluk..
(lehet tevedek nem mindig kovetem a forumot)[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
válasz nemethchek19 #6707 üzenetére
Amíg a stable-ban nem volt magyar nyelv, addig developer-rel adták.
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Köszi az infót .., kifogom próbálni.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
nagyúr
Sziasztok!
Érdemes developer rom-ról stable-re átállni? Igazából nincs bajom a developer-rel, csak valahogy a stable megnevezés jobb benyomást kelt
-
Norby86
őstag
válasz Victoryus #6696 üzenetére
Nagy fájdalom hogy a Gravitybox nem megy rajta. Mert jelenleg használok benne pár hasznos funkciót mint pl. hogy zárt képernyőnél ne tudja senki kikapcsolni a készüléket, csak ha feloldja ujjlenyomattal vagy kóddal.
Néztem van viszont xiaomi tweak hozzá ami részben helyettesíti a gravityboxot. Kérdésem, hogy ebbe van ilyen funkció amiről beszéltem? Vagy esetleg külső megbízható programot tudna valaki ami a telefont letudja zárni zárképernyőnél úgy hogy ne lehessen kikapcsolni?
Mert ha ez megoldható lenne, végülis a gravitybox más funkcióit tudnám mellőzni, de ez fontos lenne.
Amugy néztem közben teszteket még a telefonról és elég szép képeket lő szerintem. Meg tetszik hogy 5 colos, talán kézreállóbb.
Viszont ez a hol jelez hol nem jelez ha gmail üzenet értkezik probléma másnál is jelentkezik?-Norbi-
-
sz.j
nagyúr
Na kipróbáltam és nekem túlzónak tűnik a telítettség ( "Magasabb"), vissza is vettem "Magas" beállításra.
Amúgy semmi lényeges javulást nem tapasztaltam ..., sajnos.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
OkosTV-n (LG) hogyan lehet videót, képet a galériából megjeleníteni?
Eddig csak YT videókat sikerült átvinnem belső WiFi hálózaton. -
KMT
addikt
A kisegítő lehetőségeknél bekapcsolt alkalmazásokat csak nem felejti el rendszeresen? Mi a megoldás erre?
-
Антей
tag
válasz Dave Crank #6720 üzenetére
Én a Titanium Backupra esküszöm évek óta
-
-
oriolus123
tag
A "magasabb" már lehet hogy neked túlzásnak tűnik, mindenesetre a normálhoz képest jelentős javulást lehet elérni. Amúgy érzésekkel nehéz vitába szállni, ez mindenkinél ízlés dolga. Mindenesetre csatolok pár képet, hogy lássátok miről beszéltem:
https://drive.google.com/drive/folders/0B0VxkFX-ZHjON1RhTV9tY1pHMEU?usp=sharingSzabadtérben éjjel lőttem mindenféle hókusz pókusz nélkül karácsonyi fények között, és szerintem eléggé értékelhetőek lettek. Biztosan van az a kamera ami még ennél is többet tud, de ez itt és most itt van a zsebemben! Engem megvett kilóra.
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
Próbálok nyitást kérni a saját fiókomhoz, de egyből átdob a "download Mi unlock"-ra, nem az engedélykérésre. Az még szürke. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
sphe
senior tag
A szinkronizációt csak mi fiókból való kijelentkezéssel lehet megszüntetni, vagy van más módja?
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Mint újdonsült tulaj két kérdésem lenne:
- Hol tudom beállítani, hogy aktív értesítés esetén világítson a telefon alján a led
- Melyik tokot ajánlanátok, ami a legszolidabb, de még védelmet nyújt a sarkoknak? -
margithid
veterán
válasz oriolus123 #6723 üzenetére
Akinek fontos a fényképezés az szerintem vegye meg a Camera Zoom FX alkalmazást, sokkal jobb képeket lehet készíteni vele mint gyári fényképezővel.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Kiakaszt a barátnőm.
Meggyőztem, hogy neki ez a telefon tökéletes lesz, de addig várt, míg minden magyar boltban elfogyott, most meg nyaggat, hogy mikor lesz már!
Külföldi oldalról eu raktárból honnét ajánlott rendelni B20-as arany színűt érvényesíthető garanciával, rendes szoftverrel?
Vagy inkább várjuk míg eustock is kap?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
sz.j
nagyúr
Nálam kb. 5-6 napot bír egy feltöltéssel a teló, igaz csak telefonálásra (sok), minimális netezésre, olykor képek készítésére/megnézésére használom.
Én ezzel maximálisan elégedett vagyok.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Carline
őstag
válasz CoolBoy323 #6735 üzenetére
Én pont 10 órának látom, nem 20-nak.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Nashville
tag
válasz Norby86 #6715 üzenetére
Gravitybox nem igazán pótolható sajnos, de helyette ezt próbáld ki. [xMIUI] Már a próba napján megvásároltam 1090 Ft. volt és remekül működik. Nekem is az volt az első amit beállítottam, hogy a zárképernyőnél ne lehessen kikapcsolni, ezenkívül a "hardveres gomboknak" adható funkciók szuperek, pl. az előző alkalmazásra váltás, telefon lezárás szintén jó, amivel a power gombot kímélheted, de az óra testreszabhatósága is nagyon ott van és még sorolhatnám, mert ez csak kis százaléka annak, amit az app tud.
-
Sebhelyes
senior tag
Ezek a hány napig ment görbék okostelefonhoz irrelevánsak, a képernyőidő számít, az a legnagyobb fogyasztó és mutatja nagyjából a tényleges használat idejét is (hacsak valaki nem kizárólag hanghívásokra használja, vagy 3D-t renderel a háttérben...).
-
-
Izzé
őstag
válasz CoolBoy323 #6737 üzenetére
14 óra havi szinten tényleg nem sok, az napi 30 perc sincs. Ennyit nálunk csak az asszony igényel egyszerre.
Holnap linkelek 2 képet én is unokahúgom telójáról. 2 nap üzemidő és 11 óra sot. -
IG55
senior tag
Az miért érdekes, hogy meddig tart az akku, ha nem is használjuk? Az én kocsim a garázsban állva tök keveset fogyaszt
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom a facebookot/messengert szinkronizálni a névjegyekkel? Például, hogy az adott személy aktuális facebook/messenger profilképét lássam a telefon névjegyekhez rendelve, stb....
-
Apollo17hu
őstag
Hát basszus, komolyan mondom, beszarok ezen a telefonon. 1 órája próbálom a maradék névjegyeket szinkronizálni/átmásolni a Lumia 520-amról, de sehogyse megy.
Bluetooth-on látja egymást a két készülék, de sehol egy opció, hogy névjegyeket másoljak.
A Nokiából exportáltam xls-be és vcf-be is a névjegyeket, de a Redmi folyton csak azt írja a fájlokra, hogy nem importálhatóak. Bakker, ennyi idő alatt kézzel felvittem volna az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest