Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
kajlor
csendes tag
Le szeretném cserélni a mostani (global beta) romot a stabilra. Bootloader nyitva, twrp/root van. Kérdésem, ha fastbooton keresztül teszem fel, kell adatokat törölni/wipe, ilyesmi előtte vagy megoldja a program?
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
erre esetleg lenne valakinek tippje?
válasz nem jött, gondoltam itt hátha.
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
igmetall
csendes tag
Sziasztok!
Átnyálaztam a topicot tok és üvegfólia/edzett üveg ügyben. Láttam Williamgrant úr posztját, amiben szuperül leírja az Ipaky és MSV tokok előnyeit hátrányait.Üvegfólia ügyben nem túl sok tippet láttam. (vagy nem hozta ki a részletes kereső...)
- Tudnátok javasolni és linkekkel megspékelve hogy szürke/fekete 3s prime-hoz melyik tok és üvegfólia vált be nektek?!
- Igaz, hogy a matt üvegfólián nem látszik az ujjlenyomat, de lerontja a látható kép minőségét?Köszi előre is.
-
MarioAna
senior tag
válasz igmetall #7803 üzenetére
Nekem tokból ez a "fa-hatású" lett és puha habszivacs szerű az anyaga+gumírozott műanyag maga a fekete tok. Teljesen passzol és nagyon kellemes a tapintása, abszolút nem csúszik.
Üfvegfóliából ezt vettem, nem tudom mi számít jónak vagy rossznak, elég plexi hatása van de a csomagolása profi volt és nem törtem el felrakás közben .
-
evooo
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi frissítésről van bármi infó?
Eddig 1 hsz volt, hogy nem látja az sd-t.Egyedi hiba lesz, vagy a frissítést cseszték el megint?
[ Szerkesztve ]
-
halipali71
csendes újonc
Hali!A névjegyeket parancsikont hogy lehet ki tenni képernyőre?
-
dashed
senior tag
válasz oriolus123 #7809 üzenetére
Jobban jarsz.. Ahogy ezek ezzel foglalkoznak, lehet sose lesz javitva.
itt - Jul-21-2016
itt - Dec-07-2016
es a mi keszulekunk topicja - Sep-04-2016[ Szerkesztve ]
-
PlacaLatzi
csendes tag
válasz halipali71 #7808 üzenetére
Adott névjegyet hosszan nyom majd a menüben Asztalra küldés
-
halipali71
csendes újonc
válasz PlacaLatzi #7812 üzenetére
Köszi de én az egész névjegyeket szeretném kitenni!
-
cicur99
tag
-
vacs
veterán
Megjött az emag-tól rendelt telefon, amit a bnőm fog használni.
Global Beta szoftver van rajta, ez a mindennapokban jelent neki valami hátrányt?
Nehéz lenne rátenni a stable-t?(^)(>.<)(^)
-
PlacaLatzi
csendes tag
válasz halipali71 #7813 üzenetére
Kapcsolatok nevű "gyári" ikon?
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje bootolásnál is kéri a "pattern"-t nem csak amikor betölti a rendszert ez mitől lehet? hiába cm vagy miui van rajta
-
Nashville
tag
A 01.20- ai frissítés után van még valakinek olyan gondja, hogy a közelségérzékelő nem működik (hívás közben nem kapcsol le a képernyő)? Eddig nem volt ilyen gondom a jackdugóba fújás nem jött be, mint megoldási lehetőség, kipróbáltam olyan programmal is amelyik használja, de nem reagál.
Global Dev. (Eustock- os beszerzés) van rajta, visszafelé nem frissítettem még, ez lehetséges? Most stabil verziót nincs lehetőségem feltenni, mert akkor már teljesen le akarom gyalulni a rendszert. Mit javasoltok? -
trebrona
nagyúr
Közkívánatra az összefoglalóban:
by tibcsi0407
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
bb71
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy az óra 5 percet késett? Egy reboot oldotta meg.
-
dani117
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel telepítettem a legújabb frissítést, délután csak úgy magától újraindult... most estére pedig nem működik az új lenyomat olvasó és nem tudom feloldani és olyan mintha a képernyő is megfagyna, mert arra sem reagál... illetve próbálom hangerő alatti gombbal újraindítani de nem sikerül
valakinek hasonló probléma? ilyenkor mi a teendő? 2 hónapja vásároltam magyarországi boltból, garanciát kinél tudom ilyen esetben érvényesíteni?
-
Nashville
tag
válasz Nashville #7823 üzenetére
Megoldódott, TWRP alól egy wipe-t toltam neki (cache/dalvik cache). Érdekes pedig frissítés után mindig csinálok egy wipe-t.
Szóval most jó, de frissítés óta egy KLO Bugreport talál valamit minden újraindítás után. Ebben az évben nem igazán vagyok megelégedve a frissítésekkel, az emelkedő csengőhang sem olyan amilyennek elképzelem, nem százas, sőt a múltkori frissítés után gyorsabb merülést is tapasztaltam. Jövő héten váltok Global Stable- ra. -
dani117
csendes tag
válasz kukinyo #7829 üzenetére
Nyomtam, de nem indul újra megakad a bootolásnál... aztán ha belépek receverybe és ott leállítom aztán bekapcsolom akkor bekapcsol, de az új lenyomat érzékelő meg van hallva és ha hozzáérek utána lefagy a képernyő is..
MIUI 8 Global Beta ROM 7.1.19 van rajta. Recoverys telepítéshez valakinek kérhetném a segítségét, hogy mi a menete és akkor megpróbálok egy global stable-t feltenni. (a beállítások, frissítés menübe se tudok belépni, mert kifagy...)
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Fooler89
őstag
Sziasztok.
Megindítottam a bootloader nyitás hogy feltehessem a xiaomi.eu romot. Az első kérdésem, általában mennyi idő szokott lenni? A másik van értelme addig belakni a mostani romot? Vagyis van valamilyen megoldás amivel a mostani állapotott át tudom költöztetni az eu-s romra?
-
halipali71
csendes újonc
válasz PlacaLatzi #7821 üzenetére
Köszi meg van!
-
vipviform
senior tag
válasz JoHn123 #7828 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, de nekem már két telómnál /RemiNote WCDMA és OP3NDOTT/ előjött ugyanez a hiba. Szeretek online pókerezni és elég sokat is játszom. Úgy tapasztaltam, hogy ilyenkor jobban melegszik a teló. Talán a WIFI antenna melegít jobban. Lehet, hogy más progi is kiváltja ugyanezt jelenséget. Ennél a telónál visszafogom magam és inkább PC- n tolom.
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
trebrona
nagyúr
válasz dani117 #7838 üzenetére
Ez egyre érdekesebb, ilyen eddig nem volt gyári recoveryben.
Ez esetben kipróbálnám a kínai MiPC Suite-ot, connect with miassistant-ot választva, hátha lehet vele kezdeni valamit.
Ha nem, akkor wipe data, de akkor az olyan, mint a factory reset, azaz minden adat elvész.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
dani117
csendes tag
válasz trebrona #7839 üzenetére
Már próbáltam wipe data-t is, de utána is hiába újraindul csak tölt az android logó lent de nem tölt be a rendszer :/
ma reggelre volt ébresztés beállítva és ki volt kapcsolva a telefon estére, akkor elindult a telefon, de utána ha be akartam lépni beállításokba, kifagyott...
most még bízok benne, hogy hátha holnap is bekapcsolna és akkor esetleg fel tudnám másolni a stable zip-et...
ezek utána max marad a szervíz
-
vipviform
senior tag
Lehet, hogy ez most XIAOMI reklámnak tűnik, de akkor is leírom. A gyár kiad egy telefont használatra, és alapvetően nem mókolásra. Működik, teszi a dolgát, megfelel a gyári paramétereknek, csak használni kell. Sajnos mi, és én is többet akarunk belőle kicsiholni, mint amit leírtak. A Samukkal és más drágább eszközökkel sokkal kevesebb mókolások vannak, mert elfogadjuk a gyári paramétereket. Nekem alapból Waytech dev rom van rajta, amit hetente frissítek és tökéletesen teszi a dolgát. Talán szerencsém van a kütyüvel, de én elfogadom azt amit ígértek, eddig bejött.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
lócitrom
őstag
válasz vipviform #7841 üzenetére
szóval akkor kommentfarm. mert hogy ennek kb. ennyi értelme volt, megint.
a gyártó is "mókol". csak nem annak nevezzük. szoftvernek nemigen van gyári paramétere. bővíthetik a szolgáltatásokat és egyebeket, hardver függvényében. vagy teszik vagy nem. tök mindegy ki a gyártó. ha felhasználói közösségek nem elégedettek, akkor vagy a gyártóhoz fordulnak vagy alternatívát keresnek. high-end Samsung-okra is van CM.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
vipviform
senior tag
válasz lócitrom #7844 üzenetére
Azt hiszem, hogy keményen félreértettetek. Én csak annyit akartam mondani, hogy alapból jól működik, a teló mindenfajta mókolás nélkül. Nekem amióta kb. 7 hónapja, semmi hibát nem tapasztaltam, a video hangján kívül, de azzal együtt tudok élni, mert nem telefonnal veszem fel az ilyen fontos dolgokat, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
válasz V-I-D-A #7842 üzenetére
Bocsi a wayteq által telepített MIUI 8 GLOBAL Beta Romra akartam hivatkozni, ha nem voltam egyértelmű. Jelenleg a 7.1.19 Beta van fenn, és jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
zol71
tag
Üdv.
A xiaomi eu dev és a global dev rom közt mi a külömbség? -
bb71
őstag
A xiaomi.eu oldalon a ROM alatt ott található a különbség lista.
Our ROMs features (Whats not in Global):
Blurred statusbar and notification shade (MIUI 7)
Enabled search in statusbar
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Importing theme from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps (eg. Play Store icon flat too, unlike official global MIUI)
Advanced menu with color icons (not just text like in official MIUI releases)
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Radio, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 26 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added Phone swipe to the right gesture on the lockscreen
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Spell Checker switch
Game speed boost mode
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added Game Speed Boost
Added OIS calibration for MI5
Deodexed
And more, and more made by our 5 years MIUI mods experience..[ Szerkesztve ]
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Itt olvastam a fórumban, hogy volt aki megcsinálta
Dual Sim and MicroSD card working Same time (simultaneously
és működött neki?
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs