Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdvözlet,
Spemallos Redmi 3S 3/32 [link]-től van jobb/olcsóbb beszerzési mód most, illetve ez nem B20-as igaz (vagy az lutri)? Még van náluk raktáron úgy látom,169 USD-re jönne ki a 2év EU gar+multilanguage ROM, ami 50 alatt van lenne.
-
MarioAna
senior tag
válasz Viktor0610 #7549 üzenetére
Nekem már megvan a tok+fólia, viszont telefon hiányában nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire passzos - minőségi....Hétfői HK Goldway rendelés remélem hamar ideér
-
MarioAna
senior tag
Csatlakozom én is, ma hozta DPD a HK goldwayes rendelésemet (01.09-i), tehát 8 munkanap volt az egész, seller's shipping methoddal jött ÁFA+VÁM nélkül, kicsivel 49k alatt váltott a bank.
Remélhetőleg csak read-only módban fogok főként ténykedni, mielőtt kérdezek bármit amit már 100-szor leírtak . -
MarioAna
senior tag
válasz igmetall #7803 üzenetére
Nekem tokból ez a "fa-hatású" lett és puha habszivacs szerű az anyaga+gumírozott műanyag maga a fekete tok. Teljesen passzol és nagyon kellemes a tapintása, abszolút nem csúszik.
Üfvegfóliából ezt vettem, nem tudom mi számít jónak vagy rossznak, elég plexi hatása van de a csomagolása profi volt és nem törtem el felrakás közben .
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest