Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowi84
aktív tag
Megkérdezem még egyszer, hátha most válaszol valaki...
Xiaomiforsale.com-ról milyen verziójú telókat lehet rendelni és milyen rom van rajtuk? (Boltot már kérdeztem nem válaszolnak...)
Esetleg valaki rendelt már tőlük?
-
trebrona
nagyúr
Mostanában nem ajánlott már a XFS. Ha ők nem válaszolnak, valószínűleg itt sem lesz senki, aki tudná. Mellesleg, ha már mos úgy állnak a leendő vevőhöz, hogy
leszanem foglalkoznak vele, szvsz már ez is el kellene, hogy gondolkodtasson.Arról nem is beszélve, hogy az árakra még számolhatod a hazai áfát is:
Direct shipping Asia
Ráadásul DHL cca 5-6e vámkezelési díj, jaj-jaj...
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gallimi
tag
Sziasztok. Eu romokat honnan lehet leszedni? Dobnátok egy linket? Köszi
-
Kowi84
aktív tag
Ezt észre sem vettem!
Köszi így tényleg tárgytalan. Másik bolt?
-
gallimi
tag
Megvan. Bocs elnéztem.
-
lócitrom
őstag
válasz spileraaa #7496 üzenetére
tokok terén többet kinéztem, tesztelni viszont eddig kettőt tudtam. de csak az egyiket tudom eddig javasolni. a képek nem profik, kb. módom se lenne rá, hogy azok legyenek, de azt bőven tükrözik, hogy milyen a telefonon a tok:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]itt vettem. a szállítás ingyenes volt. kb. 280 Ft-ot fizettem érte, mert éppen akció volt. de alapból is röhejesen olcsó. a szállítás 28 napot vett igénybe Budapestre. gyanítom rövidebb lett volna, de novembertől kezdve igazából semmi sem akar megérkezni időben a különféle kiújuló nemzetközi vásárlási betegségek (black friday, halloween, kínai micsoda, karácsony és még ki tudja milyen szörnyűségek) miatt. amit én vettem az a „matte black solid tpu” (tehát egyfajta szilikon, matt és fekete). arra érdemes figyelni, hogy az eladó nem csak szilikon tokokat ad ebben a hirdetésben, hanem van műanyag is. én utóbbit nem javaslom, az ipaki tokok iránti lázat sem értem, mert két szilárd test (tehát telefon + műanyag tok) ütközése pont nem fogja tompítani az ütéseket, leginkább deformálni kezdi a készülékházat idővel. a masszívabb szilikon ésszerűbb. szóval ez a fekete tok fogásra kellemes, nem vékony, de nem is bumper. tehát olyan jelentősen nem vastagodik meg tőle a telefon. cserébe nem csúszik. jól illeszkedik. a kivágások nem minden esetben precízek, de jobban illeszkedik, mint amiket itt eddig a fórumban láttam. árát bőven behozza. nem takar ki semmit sem. némi peremet ad a kijelző körül, ami jól tart amúgy és ha pofára is esik a telefon nem igazán akar belőle kimozdulni. sok más itt megosztott tok esetében gond az ujjlenyomat-olvasó elérése, ennél a toknál ez nem jelentkezik. a gyári USB-kábel és más kábelek, amiket én használok azok jól illeszkednek a tok után is. ugyanez mondható el a fülhallgatók csatlakozójáról is. ráadásul van lyuk a nyakba akasztónak is, ami amúgy eléggé használhatónak tűnik, de én eddig nem éltem vele. nagyjából bő egy hónapja van meg nekem. ennyi idő alatt két dolog okozott nekem némi gondot. egyrészt durván hideg van manapság és egy kicsivel erősebben kell nyomni a gombokat eleve tokban. hidegben ez egy fokkal nehezebb. bár lehet ha néha nem fagyos kézzel próbálnám még érezném is a nyomáspontot rendesen. másrészt aki perverzebb és szereti stírölni a magnéziumházat, annak ez némileg lelombozó tok lehet. ettől eltekintve csak dicsérni tudom. ja és talán annyi, hogy nyáron nem tudom mennyire melegít, de tekintve, hogy a telefon maga nem nagyon melegszik én ezen aggódnék a legkevésbé. tudom vannak ilyen állítólagos hőelvezetős tokok, de sok hasznuk maximum a kimondottan melegedni szerető telefonokon van.
én speciel nem szeretem a folyós/csillogós taknyokat tokban, így a kijelzőn sem. így a gyári fóliát személy szerint addig nem cserélem, míg el nem használódik, ugyanis a gyári az matt és elég jó. de ha váltani akarsz, aliexpress-szen tucatnyi opció van fillérekért. üveget sem javaslok feltétlenül. ez csak egy hype a sok közül. én is féltem azért a telefonom, de egyrészt évek óta terjed mindenféle hiperszuper kijelző és ezen a telefonon is valami masszívabb van egy darab plexinél. másrészt alig van matt „üveg”, a csillogóst meg győzd lesni napsütésben. akármivel kezded el védeni a matt cuccokat javaslom a jobb használhatóság és biztonság érdekében. persze ízlés kérdése.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
punky10
addikt
válasz spileraaa #7496 üzenetére
Én ezt rendeltem tavaly, féláron,2 hét alatt itthon volt, igaz utána a posta is rajta ült 10 napot...Karácsonyi dömping...
Maga a tok jó, minden nyílás a helyén, belül a hátulján hővezető csatornák,a sarkokon erősítés, bal alsó sarkon nyakbaakasztonak hely.A fémbetétben lévő gumitappancsok brutálisak, téli kesztyűben is biztos fogást nyújtanak .Az a kitámasztó bóvlinak néz ki, még csak egyszer használtam, szerencsére stabilan rögzül a helyén.
Rendeltem még egy Luxury márkájú tokot is(itt valaki már linkelte...) de az nem jött még meg.Illetve nem is fog, de ez nem ide tartozik...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Beka
csendes tag
2 simmel vajon mennyivel többet fogyaszt mint 1 -gyel? Beszélős kártya + adat kártya.
Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
-
lócitrom
őstag
válasz punky10 #7517 üzenetére
hát ugye értelmesebb feladata a videótelefonálás lenne. amúgy meg szelfizés nevű pótcselekvésre használja az emberiség java. mondjuk videótelefonálás funkciót én speciel ki sem próbáltam még rajta
.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
-
punky10
addikt
A Vibert én is kipróbálom majd.Egyszer...Talán...
Mármint ezt a videós részét, mert telefonálásra és üzenetküldésre használom.
A szelfit inkább hanyagolom...Mindenki jobban jár...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Torzolt
csendes újonc
Használ valaki Wazét, vagy IGO-t? Nekem a Wazéval kb 15-20 perc múlva újraindúl a telefon, az IGO meg vagy lekapcsol, vagy azzal is újraindul a teló. Mi lehet a baj?
-
tom120514
őstag
válasz Torzolt #7521 üzenetére
Waze hibátlanul tud Budapest - Balaton távot, próbáltad lakatolni? Lehet hogy csak lelövi RAM takarítás közben. Persze az újraindulás komolyabbnak látszik ennél, n melegszik túl esetleg mert a kocsiban pl. meleget fújó szellőzőrács elé teszed?
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy Redmi 3S-t az eustock-tól.
Akkor kint volt az oldalukon, hogy ne frissítsük a telefont.
Ez változott azóta?( a hír nincs kint az oldalukon már).
A telón MIUI 8 Global 6.10.20|Beta van, érdemes frissíteni?Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
Faterkam
addikt
Tényleg, ma péntek van. Valaki nézte már a 7.1.12-est
(nem sokat mond, a fixed bugs)(#7526) kiborg: a frissítés nem jár adatvesztéssel, de néhány beállítás visszaállhat alapra.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
punky10
addikt
válasz Torzolt #7521 üzenetére
IGO szülinap Budapest-Mezőtúr(J-N-Szolnok megye déli része)között hibátlan.Se túlzott melegedés, se akadozás nem jött ekképp,a bejövő hívásokkal sem volt gond.És az eddigi telefonjaim közzül a Redmi merült a legkevesebbet navigáció közben.
-
punky10
addikt
válasz Torzolt #7531 üzenetére
Bal gomb hosszan nyom, előjönnek a futó alkalmazások, ha felhúzod egy alkalmazás ikonját, akkor kilövöd, ha lehúzod, akkor két ikont látsz, egy beállítást, és egy lakatot.Ez utóbbit,ha bekapcsolod, akkor utasítod a rendszer, hogy az adott alkalmazás a lehető legtovább maradjon a RAM-ban.
De szerintem Neked nem ez lesz a baj, mert "lakatolás"nélkül csak az alkalmazásnak kellene leállni, Nálad viszont az egész teló újraindul...[ Szerkesztve ]
-
sandrik
csendes tag
Üdv.
A feleségem 3s-ét ha hívom, csak az én telefonomon 7-8. csörgés után szólal meg nála elsőként. Mi lehet a hiba? Nem emelkedő csengés vagy ilyesmi. -
MODERÁTOR
válasz sandrik #7533 üzenetére
4G-hálózaton van a feleséged készüléke, és a hívás felépítéséhez vissza kell váltson a kütyü 2G-re/3G-re, ezért hosszabb időbe telik a folyamat.
Elvileg pár másodperc kellene legyen az egész. A VoLTE bevezetése lesz a megoldás, mert akkor nem kell visszaváltson a készülék, de ezt tudtommal még semelyik szolgáltató nem hozta be.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sandrik
csendes tag
-
oriolus123
tag
válasz oriolus123 #7540 üzenetére
Highlights
New - VoLTE multi-user video calls for Jio customers (01-05)
New - Added official holidays for Indonesia, Malaysia, and Russia (01-11)Phone
New - VoLTE multi-user video calls for Jio customers (01-05)Calendar
New - Added official holidays for Indonesia, Malaysia, and Russia (01-11)Note: The above info is about MIUI Global Beta ROM, please click here to check the latest update for MIUI China Developer ROM.
Sok hasznos dolog nem került bele ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
-
oriolus123
tag
válasz oriolus123 #7542 üzenetére
Mikrofon továbbra is rosszul veszi a zenét, az emelkedő csengőhangot nem lehet kikapcsolni (legalábbis nem láttam ilyet).
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
jambiyya
őstag
válasz Viktor0610 #7549 üzenetére
degonosz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.