Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani117
csendes tag
Sziasztok!
Widget problémában szeretném a segítségeteket kérni. Nem tudom se áthelyezni, se törölni a widgeteket.
Egy hetes kb a telefonom, itthon vásároltam, jelenleg MIUI 8.6.12.1 rendszer fut rajta.
Ezt az egy hibát leszámítva nagyon meg vagyok elégedve a telóval, teszi a dolgát
Köszönöm előre is!
-
dani117
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel telepítettem a legújabb frissítést, délután csak úgy magától újraindult... most estére pedig nem működik az új lenyomat olvasó és nem tudom feloldani és olyan mintha a képernyő is megfagyna, mert arra sem reagál... illetve próbálom hangerő alatti gombbal újraindítani de nem sikerül
valakinek hasonló probléma? ilyenkor mi a teendő? 2 hónapja vásároltam magyarországi boltból, garanciát kinél tudom ilyen esetben érvényesíteni?
-
dani117
csendes tag
válasz kukinyo #7829 üzenetére
Nyomtam, de nem indul újra megakad a bootolásnál... aztán ha belépek receverybe és ott leállítom aztán bekapcsolom akkor bekapcsol, de az új lenyomat érzékelő meg van hallva és ha hozzáérek utána lefagy a képernyő is..
MIUI 8 Global Beta ROM 7.1.19 van rajta. Recoverys telepítéshez valakinek kérhetném a segítségét, hogy mi a menete és akkor megpróbálok egy global stable-t feltenni. (a beállítások, frissítés menübe se tudok belépni, mert kifagy...)
Köszönöm előre is a segítséget!
-
dani117
csendes tag
válasz trebrona #7839 üzenetére
Már próbáltam wipe data-t is, de utána is hiába újraindul csak tölt az android logó lent de nem tölt be a rendszer :/
ma reggelre volt ébresztés beállítva és ki volt kapcsolva a telefon estére, akkor elindult a telefon, de utána ha be akartam lépni beállításokba, kifagyott...
most még bízok benne, hogy hátha holnap is bekapcsolna és akkor esetleg fel tudnám másolni a stable zip-et...
ezek utána max marad a szervíz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest