Hirdetés
- Borderlands 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz Dave Crank #6555 üzenetére
A legfontosabbat, a MIUI verziot kihagytad!
De ha megkeresed a Frissites alkalmazast, akkor az is megmondja neked, hogy stabil vagy sem.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #6692 üzenetére
Milyen rom van most a készüléken?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #6697 üzenetére
No, akkor töltsd le a global stable recovery romot, másold a belső tárhelyre, majd updater alkalmazással tedd fel!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Dave Crank
senior tag
válasz Dave Crank #6699 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő.
Szerk.:
Ráraktam a romot, rámentem menüből a frissítés menüpont alól, hogy reboot recovery, de fekete háttérrel egy telefon miniatűrfogad, alul pcsuite.mi.com felirattal fogad, és egy usb kábel a képen, ami nincs csatlakoztatva, ha feldugom az usb-t, akkor csatlakoztatva van a képen a kábel.
Hangerő fel + bekapcsal is ugyanez a helyzet.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #6700 üzenetére
Nem kell reboot recovery, rom telepítés kiválasztása. Betallózod és dolgozik.
-
Антей
tag
válasz Dave Crank #6720 üzenetére
Én a Titanium Backupra esküszöm évek óta
-
Izzé
őstag
válasz Dave Crank #6759 üzenetére
Csináld parancssorból.
-
2007ath
aktív tag
válasz Dave Crank #6759 üzenetére
"Na szóval felraktam azt a recovery-ből telepíthető gyári romot amit linkeltél"
Nem teljesen világos, hogy a "felraktam" alatt mit értesz. Felmásoltad a ZIP-et a telefonba és ezután akarod a ROM cserét végrehajtani, vagy már megtörtént a ROM csere és csak tesztelgeted, hogy esetleg hogyan lehetne download módba tenni.
Ha ROM cserét szeretnél végezni, nem kell bűvészkedni a download móddal, illetve a hangerő és a bekapcsoló gombbal, a helyzet sokkal egyszerűbb. Trebrona kolléga is erre utalt. Kövesd az alábbi lépéseket: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest