Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatesz
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Nem nagyon szimpatizálok én a Mi fiókkal. Már a legelején letiltottam a szinkronizálást, és most az veszem észre, hogy több képemet is feltöltötte a felhőbe, amit én sohasem kértem.
Amikor bejelentkezem a felhőbe, akkor pedig nem tudom megnézni a képeket a telefonszám regisztráció nélkül, amit én egyáltalán nem szeretnék. Én nem bízom ezekben a dolgokban, és nem értem miért van erre szükség, régebben állandóan jött az üzenet is, hogy hitelesítsem a telefonszámomat, de én nem szeretném.
,
Mi a megoldás? Szerintetek milyen hátrányom származhat abból, ha feltörik a xiaomi fiókokat, és ott lesz a számom is. Én nem vagyok paranoiás de ha nem muszáj nem adnám meg.Hogy tudom visszaállítani a képeket, hogy ne előnézet legyen, hanem rendesen a telefonon legyenek?
Az a baj, hogy a mi cloud-ba belépve, a telefonszám nélkül semmire nem megyek!!!
-
Jabby
őstag
válasz oriolus123 #6628 üzenetére
Köszönöm szépen, megtaláltam, s nagyon jól működik is!
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy jó forrást, ahonnan gyorsan, jövőhétre, korrekt áron tudnék rendelni tokot és üvegfóliát a redmi 3s prime telómhoz?
előre is köszi!
-
-
hati
addikt
2ó 45p képernyő idővel, kb. 30p telefonálással, azaz kevés használattal.
-
margithid
veterán
Stabil Rommal?
Nálam kb ugyanúgy bírja a stabil Rom most már mint a fejlesztői. Eleinte mintha jobban merült volna.
Meg nem használok sport trackert, facebookot és messengert se, ezek ha jól tudom rendesen szívják az aksit.
Wifi állandóan megy, mobilhálózat csak elvétve.
Összeségében 4-5 naponta töltöm. -
ekrisztian
őstag
Hali!
Srácok a Miunlock weboldal nézi az ip címet? Ezért nem enged új kód kérést regisztrálni?
Eddig azt írta már kész, majd jön az sms, most pedig az unlock alkalmazás how to website-ra ugraszt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ekrisztian #6660 üzenetére
Miért szeretnél új kódkérést regisztrálni?
MI Accountot váltottál?(Az unlock kérés accountra szól. Azonos accounttal akárhány készüléket nyithatsz. )
Xiaomi 13T
-
ekrisztian
őstag
válasz Viktor0610 #6661 üzenetére
Van két telefon és 3 fiók.
Nejemnek kérnék az ő fiókjára.
Muternak a sajátjára.
És a saját fiókomra kértem. Nekem nem xiaomi van.
Viszont közben olvastam, hogy van gond a kilépéssel, így nem lépnék be egyik telefonra se a saját fiókommal
Kivéve, ha fiók váltás és wipe után is nyitott marad a bootloader.
Ezért kérdeztem[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bb71
őstag
Fontos kérdésem lenne felétek: melyik ROM-ot tegyem fel fiam telójára?
Global Dev v. Global Stable v. EU Stable?
Mit ajánlotok?
-
Mucsi14
tag
válasz szami777 #6646 üzenetére
Távolról tudod törölni a telefont ha be volt már jelentkezve legalább 1x a google fiókba ,az android eszközkeresővel.Pc-ről beloggolsz a fiókba ,a telefonon bekapcsolod a wifit vagy az adatkapcsolatot (ezeket engedi kód nélkül is) és itt [link] törlöd a telefont.Ami egy gyári visszaállításnak felel meg.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Mucsi14 #6665 üzenetére
Szia, nagyon köszi a választ, sok szenvedés után tegnap este ezzel a módszerrel meg tudtuk csinálni. Nem is nsgyon tudtam tegnap ilyen opcióról, kifejezetten hasznos.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
edhelharn
csendes tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a zárképernyőn az óra pozícióját nem lehet beállítani? Vagy legalább azt elérni, hogy ugyanaz az óra widget tűnjön fel, amit a kezdőképernyőn használok?
De oké, ne lehessen megváltoztatni, viszont ha letöltök egy locker alkalmazást, amivel elvileg a zárképernyő személyre szabható, annak meg előfeltétele, hogy kapcsoljam ki a gyári zárképernyőt. Amit viszont nem tudok... A "Fejlesztői beállítások" alatt van ugye egy olyan opció, hogy "Közvetlen hozzáférés", de ki van szürkézve, és nem engedni állítani...
-
Victoryus94
őstag
Nekem elég gyakran (naponta) fordul elő, hogy a képernyő elsötétül, de közben világít (tippre a GPU "hal be", de a kijelző fekete *háttérrel* világít). Majd 10-20mp után újraindul.
90%-ban:
Utazás közben, online játéknál (Hill Climb Racing 2), + közben fb üzit kapok.Nem tudom, mi lehet a ludas. (a játék, a facebook, esetleg hardver/szoftver bug -néhány frissítés óta jelen van már a dolog, de napi 2-3 alkalomtól gyakrabban nem csinálja)
[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Endomondoval mérném futás közben a távot és az időt, de már 200 méter után eldobja a GPS-t. Többször is próbáltam, beállítottam, hogy az Endomondot kezelje kivételként energiatakarékossági szempontból, de nem segített.
Ma gondoltam egyet, és kivettem a zsebemből a telefont, és séta közben kézben vittem, úgy mértem. Így sikerült folyamatosan GPS-t érzékelnie. Elképzelheztő, hogy a zseb mélyén túlságosan le van árnyékolva? A 30 ezres Lumia 520-am nem csinált ilyet sose. Vagy vigyem vissza az üzletbe, mert szar a GPS-vevője?
-
margithid
veterán
válasz Apollo17hu #6669 üzenetére
Az endomondo nekem se müködött rendesen, nem figyeli folyamatosan a gps jelet, hogy tartja-e
A runtastic jobb, de én ezeket az alkalmazásokat nem hazsnálom, szívja az aksit, akkor is keresik a jelet amikor nem használom őket... -
ndavey
tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy beállítsam a képernyő mennyi idő után kapcsoljon ki ha nem nyúlok a telefonhoz? Illetve hol lehet tiltani/törölni gyárilag telepített alkalmazásokat (pl Hangouts, Google Play Zene, ilyesmik..)?
-
ndavey
tag
válasz Pistike1985 #6672 üzenetére
Irigyellek mert már 2x végig néztem minden egyes lehetőséget és nem találkoztam egyikkel sem.. :/
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ultio
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz Apollo17hu #6680 üzenetére
"Sajnos nem minden névjegy szinkronizálódott telefoncserekor..."
Küldd át Bluetooth-kapcsolattal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
margithid
veterán
válasz Apollo17hu #6680 üzenetére
Endomondoban amúgy az sem tetszik, hogy anno megvettem a pro változatot és azt megszüntették...
-
Endomondo nálam jó. Erdélyi egész napos túrákon a hátizsák mélyén is működik. 9 óra alatt max 30℅ akku.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
KMT
addikt
válasz Apollo17hu #6669 üzenetére
Az is be volt állítva, hogy a háttérben meghatározhassa a helyet?
-
Tubk
csendes tag
Sziasztok,
Nekem felmerült ez a probléma Kép,telefon pedig frissítve van.
Tudna nekem valaki valamiféle megoldással szolgálni?Előre is köszönöm(újdonsült Redmi 3s tulaj )
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Megmondom őszintén, én nagyon szemezek ezzel a Redmi 3S Prime telefonnal amiben már B20 is van és lenne egy-két kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
1. Xposed stabilan fut rajta? (Főleg a Gravitybox kiegészítőt használom most is a telefonon)
2. Viper4android nevű hangzásjavító cuccot próbálta valaki? Az stabilan működik? (Mert jelenleg azt is használom a telefonomon és ettől sem szeretnék elbúcsúzni)
3. Van e bármiféle ismertebb bug amivel többen találkoztatok már?
4. Átlagosan mennyi szabad ram marad a még be nem lakott telefonon indítás után?Ez előtt volt már egy Redmi Note 2-es Xiaomi készülékem, de azzal többféle bug is előfordult és az akksi sem nagyon birta sokáig, átlag 1 nap alatt lemerült bőven, így el is adtam és egy nem túl ismert másik kínai márkás telefonra vátlottam. De sajnos ez sem tökéletes számomra és talán vissza kanyarodnék a Xiaomihoz, csak még gondolkodom.
Másik telefon amit néztem az a Redmi Note 3 Special Edition 3/32. De nem tudom ez jobban megérné e, hiszen teljesítményben ez a Redmi 3S is megfelelne nekem. Egyedül képernyő méretben lenne számomra visszalépés, mert a jelenlegi telefonom 5,5 colos, ez a Redmi 3S meg ugye 5 colos.
Viszont a Note 3-ban ahogy néztem van AC wifi és 16 Mpx-es a kamera. Mondjuk ahogy a teszt képeket láttam kb egyforma minőségű képeket készít a két készülék.Szóval egyenlőre gondolkodóban vagyok és tanácsot szeretnék kérni.
-Norbi-
-
oriolus123
tag
Egy ideig a kamera miatt aggódtam, mert eleg szegényesnek tűnt a szín világa (amíg be nem állítottam). Ma viszont teszteltem éjszakai (!) körülmények között szabadban, és az állam leesett! Jobb képeket csinált, mint amit a valóságban láttam! Aki a kamerájáról rosszat mond, azt ünnepélyesen orrba csapom Respect!
-
sharkypeti
aktív tag
válasz oriolus123 #6690 üzenetére
Megosztanád velünk, hogy milyen beállításokat használsz?
OnePlus 12
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Gyári stabil romot flashelnék a telefonra, de mikor download mod-ba kapcsolnám, és rámegyek a recovery-ben, hogy download, ahelyett, hogy "látszólag" kikapcsolna, újraindul a telefon.
Ez alapján csinálom.
Global rom telepítés zárt Bootloaderrel:...Valakinek ötlete, hogy miért?
[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
sz.j
nagyúr
válasz oriolus123 #6690 üzenetére
"Egy ideig a kamera miatt aggódtam, mert eleg szegényesnek tűnt a szín világa (amíg be nem állítottam)."
Ha szabad érdeklődnöm, akkor légyszi áruld el, hogy mit állítottál.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #6692 üzenetére
Milyen rom van most a készüléken?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz Norby86 #6689 üzenetére
1. Gravitybox nem megy rajta. Xposed igen.
2. Viper4android stabil.
Mikrofon probléma megoldódott, van rá javítás. Rom függően vannak még bugok, nálam a gmail hol jelez hol nem, meg elfelejti a telefon mik az alapértelmezett alkalmazások. Abból se mindet, a böngészőt, meg a galériát, zenelejátszót.
Aksival jól bánik, gps ok, wifi ok. Kamera is rom függő szerintem, most egész jó képeket csinál. (8.1.4.0 eu stabe)[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Dave Crank
senior tag
válasz trebrona #6695 üzenetére
Droid verzió: 6.0.1 MMB29M
MIUI verzió: MIUI 8 Global 6.12.22 Beta
Alapsáv verzió: ENNS_PACK-1.77 625.1.796628.1-v039
Kernel verzió: 3.18.20-g16ef342Full stock, ahogy kaptam, annyi, hogy wifin az előbb frissítettem, de a frissítés utáni infókat írtam le.
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #6697 üzenetére
No, akkor töltsd le a global stable recovery romot, másold a belső tárhelyre, majd updater alkalmazással tedd fel!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Dave Crank
senior tag
válasz trebrona #6698 üzenetére
Köszi!
Szerk.:
Ráraktam a romot, rámentem menüből a frissítés menüpont alól, hogy reboot recovery, de fekete háttérrel egy telefon miniatűr fogad, alul pcsuite.mi.com felirattal fogad, és egy usb kábel a képen, ami nincs csatlakoztatva, ha feldugom az usb-t, akkor csatlakoztatva van a képen a kábel.
Hangerő fel + bekapcsal is ugyanez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
válasz Dave Crank #6699 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő.
Szerk.:
Ráraktam a romot, rámentem menüből a frissítés menüpont alól, hogy reboot recovery, de fekete háttérrel egy telefon miniatűrfogad, alul pcsuite.mi.com felirattal fogad, és egy usb kábel a képen, ami nincs csatlakoztatva, ha feldugom az usb-t, akkor csatlakoztatva van a képen a kábel.
Hangerő fel + bekapcsal is ugyanez a helyzet.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs