Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
fullextra
tag
szerintem ez a Nokia egyik legjobb telefonja, egyébként szinte ugyanezt az alaplapot rakták a 8600 Luna-ba, annyi különbséggel, hogy abban 128Mb bővíthetetlen memória van
-
Oiblood
tag
válasz Viktor0610 #2434 üzenetére
Mit tegyek, ilyen az ízlésem.
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy: nemrégiben vettem egy memóriakártyát a telómba (egész pontosen egy Kingston 2 Gb-osat), és igen idegesítő módon nem tudok rá 1 Mb/s-nél gyorsabban másolni... Jelenleg V04.70-es verziójú a szoftvere, (vásárláskor ez volt rajta, és mivel nincs vele semmi gondom így nem csináltam frissítést), szóval ha frissítem a szoftvert az megoldhatja a problémámat, vagy ennél többre nem képes???[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz garfield-r #2507 üzenetére
Sz.tem ez tökéletes sebesség.
Amennyiben ennél gyorsabb adatátvitelt szeretnél, végy egy kártyaolvasót.
Xiaomi 13T
-
garfield-r
tag
válasz Viktor0610 #2508 üzenetére
Szóval az 1 Mb/s egy normális másolási sebesség???
Mert nem nagyon van viszonyítási alapom, ugyanis ez az első telóm amiben van memóriakártya. Csak ott volt fura a dolog, hogy egy PenDrive-ra tudok 6~7 Mb/s-el másolni, telóra meg nem nagyon akar menni -
Monique104
tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni a telefonhoz egy profi fülhalgatót, és nem tudom hogy a Sennheiser Cx300 tipusú jó e a Nokia 6300 készülékemhez. Akinek van erről infója, megköszönném a válaszát.
-
Olcsi
senior tag
válasz Monique104 #2510 üzenetére
Ezek a tartozékok jók hozzá: [link]
-
AloeVera
tag
válasz Monique104 #2510 üzenetére
Volt már szó róla itt.
-
Laczik
tag
Üdv!
Mától én is beléptem a clubba!
De egyből lenne is egy kérdésem: fülhallgatón kersztül hallgatva a telefont más is tapasztalt alapzajt,sistergést zenelejátszáskor rajtam kivül? alacsony hangerőnél is.
CX 300al hallgatva eléggé zavaró ,de a saját fülesével hallgatva is hallom.
Tudom,hogy nem zenetelefon na de na értitek.Más:
érdekes módon van egy téma aminél "pixelhibás" lesz a teló: a fekete hátteren oldalt 2 fehér pixel világit, ill e 2 pixel körül olyan mintha belenne törve egy kicsit a kijelző.
De ha más különböző fekete képeket rakok be háttérnek akkor viszont nem tapasztalok ilyen pixelhibát.
Lehet oylan hogy maga a téma hibás?Rosszul lett tömöritve a téma háttérképe?
Megnézné vki a saját telőján ezt a témát plz:[link] -
-
MODERÁTOR
-
Laczik
tag
válasz Viktor0610 #2515 üzenetére
Háááttt, ha ilyen problémájuk volt, gondolom többször megvizsgálták más háttér mögött is a kijelzőt.
Vagyis remélemNekem azért volt gyanus, mert más háttér mögött nem láttam hibát.
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Vettem én is egy ilyen telefont.
Az lenne a kérdésem, hogy - mivel nincs rajta magyar nyelv - miként tudnék rá varázsolni ilyet?Thx!
-
MODERÁTOR
-
dussy
őstag
válasz Viktor0610 #2526 üzenetére
Ha ez megtörténik, majd visszaírásra kerül a gyári, akkor annak marad nyoma valahol?
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
AirBooms
addikt
válasz Viktor0610 #2531 üzenetére
-
VD
őstag
Help Valaki!
Anno volt egy nagyon lelkes Uriember itt a forúmon aki 6280-hoz legyártotta a samsung Black UI-ját témában, ikonokkal mindennel. (Zoltanfi volt ha jól emlékszem, és igen rákeresve valóban ő volt.) Sajnos viszont az általa belinkelt témák egy már nem létező lapra mutatnak.
Így nem lehet már megkaparinatni a hőn áhitott theme-t.
Nincs esetleg v.kinek lementve, vagy nem e tud-e egy kinket valaki ahonnan le lehetne tölteni az emlitett téma fájlt?Előre is THX
-
petyus980
csendes tag
Hello!
Nokia S40-hez keresek olyan alkalmazást amivel meg tudom nyitni a szgépen létrehozott excel fájlt! N 6300-ról lenne szó. miniexcel-t póbáltam, nem tudja megnyitni sajna! :-( -
kelepce
tag
A Samsung Black UI téma nekem megvan Nokia 6300-ra, már ha tényleg ezt keresitek.
-
-
Baadu
csendes tag
Szerintem remek telefon. Szép kijelző, időtálló forma és tok.
Apró kísérlet
Az akkumulátorról:
*teljesen feltöltött akkumulátor
*a gyári fülhallgatóval
*10/8-as hangerővel
*csak mp3 lejátszára használva (se telefonálás, semmilyen kijelzőt használő tevékenység)10 és fél órát képes egyhuzanban működni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Baadu
csendes tag
válasz Viktor0610 #2548 üzenetére
pontosan azt amít írtam
Feltöltöttem teljesen, rádugtam a fülest, beállítottam 1szám állandó lejátszására (10es hangerő szabályzón 8-ra -azért pont erre mert ez szerintem a hallgatható hangerő -nyilván nem a metron) és nem nyultam hozzá; nem telefonáltam, nem nyomkodtam. Az eredmény meg az lett hogy 10óra 35 perc mulva lemerült.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest