Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takhanto
őstag
válasz kartonos #3599 üzenetére
Ha névsorra gondolsz meg ilyesmi akkor igem,mert én is nagyobbra állítottam
Névjegyzék,üzenet és web betűit lehet állítani a nagyságot.
[ Szerkesztve ]
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
LadaLord
aktív tag
Hi mindenki!
Most készülök telefont venni. 2 alternatíva között gondolkodok: 6300 v. 3120 Classic. Szerinetetek?
Köszi előre is a segítséget!
-
jimmy399
senior tag
Nna, én is tegnap vettem a 6300-ba egy 2 Gb-os kártyát. Eddig minden okés vele. Örülök hogy végre nem hallgatom végig egy műszak alatt (8 óra) az egész zenetárat minimum 1szer
--- N/A ---
-
crwn
senior tag
válasz jimmy399 #3605 üzenetére
remélhetőleg ezután is minden rendben lesz! nekem már megvan másfél hónapja, tettem rá egy U900-as témát, kicsit átszabtam az ikonokat, így a kijelzőn digitálisan nagy számokkal megjeleníti az aktuális időt, de mást nem változtattam (talán csak, hogy a pc-t magyartottam... ) minden stabil, még nem fagyott, cserben nem hagyott; 1 és 3 nap között mozog a készenléti ideje beszéd és sms forgalomtól függően. dehát ez a kijelző eszi az energiát. egyszerű, logikus, remek anyagokból összerakott nokedlee!
-
MODERÁTOR
Kerestem a topikban, sőt a Google segítségével is, de problémára nem találtam megoldást.
Adott egy pannonos 6300, 6.01 szoftverrel, és nem lehet kijelzővédőt beálítani -sem gyáriakat, sem saját tartalmakat.Szoftverfrissítésre még nincs lehetőség, mert ez a legfrissebb. Mi lehet a megoldás?
Xiaomi 13T
-
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #3607 üzenetére
Nincs olyan lehetőség hogy a 6.01 es szoftot újrarakni? Ez elég logikátlan. Ha összehal akkor semmit nem lehet vele kezdeni ha nincs frissebb verzió Ha otthon nem megoldható nincs más megoldás mint a szervíz.
[ Szerkesztve ]
-
dzudzu
tag
Sziasztok!
lehet volt már róla szó csak én siklottam el fölötte de lenne egy kérdésem:
használja valaki rendszeresen zenehallgatásra a telefont és ha igen akkor milyen headsettel/fülhallgatóval? a választ előre is köszönöm -
razsa
aktív tag
-
Goose-T
veterán
Én is Sennheiser CX300-at használok, de nekem be van forrasztva a gyári headsetbe, így telefonálni is tudok vele. A sztereó térhatást feltétlenül kapcsold ki a Média menüpontban, mert nagyon agyonvágja a hangzást.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
dzudzu
tag
ééértem...köszönöm szépen a gyors válaszokat.
arra lennék még kiváncsi h mennyivel lehet roszabb egy 2-3 ezer forintos fülessel (3,5 jack) és egy átalakítóval? az említett fülest én egy kicsit drágállom -
MODERÁTOR
Köszönöm mindenkinek a választ, a probléma az volt, hogy SIM-kártya nélkül nem állítota be a kijelzővédőt. Kártyával már minden rendben.
Ki érti ezt?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
FraFer
tag
Egy kollégámat az érdekelné, hogy a különböző színváltozatok közül (ezüst, fekete, csoki, piros, fehér) melyik bírja legjobban, illetve melyik mennyire kopik, karcolódik?
-
Goose-T
veterán
Ha netalántán Budapesten laksz, akkor csak agybadugós füles használatának van értelme, mert akkora az utcai/BKV-zaj, hogy hagyományos fülessel semmit sem fogsz hallani. Persze vehetsz olcsóbbat is a CX300-nál.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Zita13
csendes tag
Sziasztok!
Elhatároztam hogy veszek egy 6300-t A T-mobilnál 22 ezer Ft domino csomagban, én viszont megvehetem 4000 Ft-ért a kedvezményeim miatt, viszont fehérben szeretném, de persze a t-mobilnál csak fekete,bronz és ezüst színű van. Bementem a Nokiába ott pedig azt mondták hogy 14000-ért kicserélik nekem és a gari is megmarad! Tudtok valami más lehetőséget ha fehér színűt szeretnék és lehetőleg 10 ezer alatt (vadi újat)???
Előre is köszi! -
razsa
aktív tag
Sziasztok!! Ha minden jól megy akkor hnap meg lesz a 6300ám
Az lenne a kérdésem hogy hol / hogy tudom megnézni hogy milyen sw verzió van rajta?
A másik hogy ma már nyomogattam egy ilyet a pannonnál, és nem találtam azt hogy az üzeneteknél hol írja ki hogy még mennyi sms fér a memóriába..létezik,h ezt nem tudja a teló megmutatni?[ Szerkesztve ]
-
jimmy399
senior tag
A SW verziót úgy tudod megnézni, hogy beírod az alapképernyőn a *#0000# kódot és kiírja a SW-t.
Hát az sms memória az elég nagy. Én mindent átpakoltam a memkártyára és úgy 4mb van szabad. Na ebbe állati sok sms fér én most járok olyan 6nál és ezek összesen ha vannak 200kb. Szal szerintem nagyon sok úgy 2-300 is simán belefér, bár ez függ attól, hogy milyen hosszúak az smsek.
--- N/A ---
-
razsa
aktív tag
válasz jimmy399 #3624 üzenetére
Köszi a választ, akkor majd a kódot bepötyögöm...
Hmm viszont ez az sms-es dolog annyira nem tetszik..a 2 éves alap off samsungom meg tudta mondani hogy még hány sms fér a telóba, és ez egyfajta biztonság érzetet adott h tudom még mennyi van hátra.. Kár érte, mert sztem ez egy egyszerű,de hasznos funkció lenne..
Na mind1, majd megszokom vhogy[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
pakolom ráfele a játékokat és egy csomónál hibát ír és elszáll
ennyire fontos hogy melyik telóra készül a játék ?
cska a felbontást néztem, hogy egyezzeneladó: vadi új soundcore motion+
-
razsa
aktív tag
Nahh, megvan a kicsike, eddig nagyon pöpec, szépen át is szabtam a menüt, ja és a legújabb 6.60as sw van rajta
Viszont eddig nem sikerült megtalálni egy igen alapvető funkciót..Dátum kijelzés..csak akkor jelzi ki ha billentyűt lezárom,és hagyom egy kis ideig, de ugye sötétben nem látszik,ha megnyomok egy gombot rögtön előjön a világítás az "asztallal", de az asztalon nem jelzi a dátumot..hogy lehet beállítani hogy ne csak az időt mutassa alap helyzetben hanem a dátum is megjelenjen?
-
Kimmuriel
aktív tag
Még szép, hogy nem tudja megmondani a teló, hogy még hány SMS fér bele, a Nokiák ugyanis dinamikusan tárolják az SMS-t, nem pedig egy bizonyos limitig, hanem egészen a szabad memória méretéig. Ha tömve van a memóriád képekkel, fotókkal, akkor nyilván kevesebb fog ráférni, mintha csak kizárólag SMS-ek lennének rajta.
-
dpetiba
aktív tag
Hello!
vettünk egy ilyen mobilt, de nem értjük, hogy miért hagyja félig megvilágítva a képernyőt a billentyűzet lezárása után? Már bekapcsoltunk mindent (képernyőkímélő, energiatakarékos mód, stb) de amikor lezárjuk a billentyűt, akkor kis idő után leveszi felére a világítást és úgy hagyja jóideig... Ez miért van?
-
Monique104
tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne,hogy a telefon halk. A hangerő a maximumra van állitva, mint csengésben mint egyébként alig hallható. Kártyafüggetlen 3 hónapos telefon. Szoftverfrissités, vagy Szerviz? Mit gondoltok, találkozott már valaki hasonló problémával? Köszönöm a válaszokat.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Monique104 #3635 üzenetére
esetlegesen nem a csengetés módja van rosszul beállítva
mondjuk nézd meg,hogy ne emelkedő csengetés legyen.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Kicsirics77 #3636 üzenetére
Nekem is nagyon halk, és nem emelkedőre van állítva a csengetés módja.
-
MODERÁTOR
Emlékeim szerint a szervizes kollégák jelezték, hogy lehet ilyen gond a telefonnal.
Frissítsetek otthon szoftvert, ha nem segít, vigyétek szervizbe a telefont.
Xiaomi 13T
-
jimmy399
senior tag
hm, érdekes, nekem hálistennek nem voltak vele hang porblémák. Bár én sem mindíg hallom, hogy hívnak, de az csak azért lehet, mert hangos a környezet, vagy olyan mélyen alszok, hogy nem hallom meg.
--- N/A ---
-
Monique104
tag
válasz Viktor0610 #3638 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Megpróbálkozom a frissitéssel, vagy szervizbe viszem. Megkérdezhetem hogy melyik funkcióval jön elő, hogy melyik szofver van a telefonon?
-
MODERÁTOR
válasz Monique104 #3640 üzenetére
A szoftver verzióját az alapképernyőn a *#0000# bebillentyűzésével hívhatod elő. A legfrissebb 6.01 vagy talán ennél magasabb "alverzió" számú, tehát a 01 újabb.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! Nektek kb mennyi ideig bírja az akksi közepes használat mellett?
Nekem kb 1-1,5 nap után lemerül, igaz kb 1,5 órát hallgatok zenét rajta,kb fél óra telefonálás és 2-3 sms.. még csak 5 napos a teló..
Most megint töltőn van, eddig nem hagytam még 1x sem annyira lemerülni hogy ki is kapcsoljon, most hagytam..de úgy tudom ezeknél az új akksiknál már nem számít ez.Szóval ez normális, vagy fog még javulni? Ja és még valami, nem lehet hogy az aktív készenlét húzza le az akksit kicsit gyorsabban?Mert nekem az be van kapcsolva.
-
TyLe
csendes tag
Üdv.
Már volt a fórumon kérdés, de nem érkezett rá válasz. Úgyhogy én is megkérdezem: hova kell másolni az operátor logót, hogy a telefon észrevegye és be lehessen rakni? -
Monique104
tag
válasz Viktor0610 #3641 üzenetére
Köszönöm a válaszod. A telefonon a V.06.01. Nem tudom ezzel érdemes e valamit kezdeni, esetleg frissiteni?
-
gooool
őstag
Helló!
Az igaz,hogy az új akksikat nem kell"kisütni",de szerintem egyszer ajánlott.(kikapcsolásig való merítés,majd 10 óra töltés)
Az aktív készenlét meg biztos,hgy számít,mivel a háttérben futtat egy progit,ami jobban terheli az akksit.
Ezeket ha megfogadod szerintem a 3 esetleg négy napos készenlét is meglehet.Üdv, Balázs
-
crwn
senior tag
válasz Monique104 #3644 üzenetére
6.60 a legfrisebb szoft. nálam stabil!
-
crwn
senior tag
hát, én bárhogyan is ügyeskedtem beállításokkal, világosabb háttérrel, egyszer sikerült csupán 3 napig kitolni a készenlétet. nálam folyamatosan be van kapcsolva a teló, és két nap az átlag készenlét úgy, hogy ez alatt 10-12 sms-t tolok, és úgy 1-1,5 órát beszélek rajta. zenét, rádiót nem hallgatok, és csak nagyon elvétve wapozok. szerintem inkább a nagy kijelző kajálja az akksit. amikor új volt, én is "kisütöttem", holott ezeket az akksikat már valóban nem kell, de gondoltam, nem árt. mindenesetre a fent leírt - szerintem nem "durva" - használattal két nap, amíg biztosan tudom, hogy nem hagy cserben a teló.
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem, h a kozeljovoben beujitok en is egy 6300-ra, valszleg a T-Mobile-nal, elofizeteseskent (9 990 Ft 2 ev huseggel).
Lenne viszont par kerdesem mindenfelol:
1. Ki kell sutni elso toltes soran az akksit, v nem (mellette es ellene szolo hsz-t is lattam itt mar, konkretan vki irta, h rosszat tesz neki a kistutes, mas meg a kisutesre eskuszik)
2. Adatkabelt adnak hozza (nem irjak a csomagnal, de hatha...)?
Ha nem, akkor mi a legolcsobb adatkabel, v mas megoldas, h a PC es a telo kozott kapcsolatot letesitsek (mind1 nekem, h bluetoothon, v usb-n vagy telepatiaval, csak occso legyen ) pl. zenek masolasa celjabol?3. Valoban 512-es kartyat tesznek mar alapbol a mobilba (annak ellenere, h 128at irnak mindenhol, 1-2 forumon lattam, h egyeseknek 512-vel van alapbol szerelve)?
4. Mennyire serulekeny a mobil? A mostani mobilom mar 4 eves, de banom, h anno nem vettem neki vmi tokot, mert 'enyhen' megviselte mar a 4 ev
A 6300at szinten szeretnem kb. ennyi ideig, de eredeti fenyeben megorizni5. Milyen minosegben rogzit a diktafonja, ha probaltatok mar? (interjukeszites celjabol hasznalnam asztalratevos modszerrel)
Elore is koszonom a valaszt!
[ Szerkesztve ]
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Olcsi
senior tag
Szia!
1. A mai telefonoknál ez már nem lényeges...annyi, hogy miután megkapod, nyomkorászod, elkezd merülni, aztán felteszed tölteni egy éjszakára. Ezután fokozatosan el fogja érni a max teljesítményét.
2. Adatkábelként egy sima usb-micro usb kábel szolgál, akár egy fényképezőé is lehet. Ha nincs, sztem pár száz ft-ért kapsz.
3. Sztem 128-at adnak hozzá.
4. Ha vigyázol rá, és tokban tartod, akkor nem lesz probléma. Vegyél rá kijelzővédő fóliát, az sokat segít. Ami sérülhet, az a fém hátlapja... Esetleg összekarcolódhat, de nem vészes.
5. Erről nem tudok mit írni, nem használtam...
Egyébként mindenképpen javaslom ezt a mobilt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest