Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hello!
Sajnos szerintem nem oldahtó, meg mert a gép eleve S40-es. Ez max az S60-asokban lehet megcsinálni. A névfelolvasás, az azért van, mert hangvezérléssel lehet vezérelni a telefont vele, azaz ha kiejted a nevet, akkor ha van találat, akkor a telefon felhívja a névhez tartozó számot.
--- N/A ---
-
Goose-T
veterán
válasz Airnold #3451 üzenetére
Nekem is csinálta a headsetes témát egyszer, telefon-újraindítás megoldotta. Én is azt hittem, hogy kontakthiba, rádugtam, fél percen belül ledobta, kihúztam, visszadugtam, ugyanaz. Most semmi baja, amúgy nekem is 6.60-as szoftver van rajta.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
waccamár
senior tag
válasz jimmy399 #3502 üzenetére
hát az szomorú
bár ha utcán hallgatom, akkor nem hallom a sistergést... mikor írtam, akkor este itthon voltam, csendben próbálgattam a telót, aznap vettem meg és úgy hallottam a sistergést... de tegnap mászkáltam vele városba, normál hangerőn hallgattam a zenét, és nem hallottam...
-
attisx
addikt
"A mérések szerint az LCD monitorok fogyasztását pont hogy megnövelte a fekete háttér. Ennek az a magyarázata, hogy amikor egy LCD fekete képet jelenít meg, akkor a monitornak blokkolnia kell a fény útját, hogy az ne juthasson a háttérvilágítástól a képernyő felszínére, ez pedig több energiába kerül, mint fehér kép esetén." forrás
Az OLED kijelezők sajátossága, hogy minél sötétebb, feketébb a megjelenített kép, annál kevesebbet fogyasztanak. Ugyanis ott nincs háttérvilágítás (ami LCD-nél állandó intenzitással világít, függetlemül a megjelenített színtől), hanem a "képpontok" (apró kék, zöld, vörös LED-ek) mind saját fényt bocsájtanak ki, tulajdonképpen fekete szín esetén nem vesznek fel enerigiát...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
BobChemistry
őstag
na, megvettem a telefont
és az lenne a kérdésem, hogy a két szélső funkció bill. hogy tudom konfigurálni?
mert a bal oldali az ok, de a jobb oldali a LIVE indítógombja, és ezt szeretném lecserélniBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
MODERÁTOR
-
attisx
addikt
válasz Viktor0610 #3513 üzenetére
Igen, ebben teljesen igazad van... Mindenesetre semmiképpen sem helytálló, az a kijelentés, miszerint fekete témával kevesebbet fogyaszt...
-
.:ZS:.
senior tag
Hi all! Lenne egy érdekes problémám!
Tegnapi nap apám vett magának egy ilyen telefont, összeraktam és megnéztem milyen memória kártya van benne és meglepően tapasztaltam hogy egy gyári Nokia 512 Mb-os kártya, ma rádugom gépre hogy töltsek neki rá pár zenét és csak 128 Mb körül látja a számítógép a memóriát, mondom no fene, széthúztam megnéztem a telefon minek látja, az is 128-asnak ilyenkor mivan?
-
péter007
senior tag
hy
próbáld ki egy kártyaolvasóval is, de sztem az is 128-nak fogja látni
asszem ez a gond már felmerült korábban is, akkor arra jutottunk hogy valzeg elnyomtatták a kártyát(mármint a feliratot), mert alapból a telóhoz 128-as jár (én is azt kaptam 128-as felirattal, igaz én még tavaly vettem)más: az utóbbi időben felmerült az a probléma hogy a telefon zenelejátszója lassú
ezalatt azt értem hogy amikor másik előadót választok a zenetárból és megnyomom a szám címére h. játssza akkor várni kell, nem is keveset (gondolom betölti az albumot vagy nemtommi)
az is baj hogy én nem emléxem arra hogy korábban is csinált volna ilyet, pont ezért felraktam a 6.60-s szoftvert, de a helyzet változatlan
lehet hogy leg kéne pucolni a memkariról a szemetet? egy 2 gigás kingstont használok ami szinte mindig tele van, igaz nem csak zenével....ha valaki tud megoldást és esetleg egy jó takarítóprogramot, azt megköszönném
üdv. péter
-
MegisTom
csendes tag
válasz BobChemistry #3509 üzenetére
szia!
Beállitások -> személyes hivatkozások
-
MegisTom
csendes tag
Szia!
Nekem formázással sikerült kicsiholnom belőle az ~512-t. Igaz, hogy valamiért utána nomname lett a nave, és hiába pcSuite-val mentettem, töltöttem vissza, utána a mappák neve a pc-vel láthato predefmusic, predefvideo, stb lett.esetleg ha ebben tudna segiteni valaki, hogyan tudnám az eredeti állapotot visszaállítani, azt megköszönném.
-
.:ZS:.
senior tag
válasz MegisTom #3522 üzenetére
Hmmm PC-vel vagy telefonnal formáztad? Én úgy tudom ha telefonnal formázza az ember akkor az vissza állítja rá a gyári mappa rendszert persze adatok nélkül, lehet ezt én is megejtem majd vele, ha nem akkor meg visszaviszem a nokia szervízbe hogy nem jól működik a memóriakártya Direkt megnéztem egyetlen egy papíron sincs rajta milyen járna hozzá, se szolgáltatós se nokiáson, úgyhogy adjanak egy olyat ami tényleg 512
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Ilyen telót szeretnék.Használtan. Mennyiből úsznám meg legalul?
-
waccamár
senior tag
rohadt jó témák, minden telóra:
www.zedge.net
én évek óta ezt használom.
regelni kell, és limit van, olyan napi 20, de bőven elég... -
BobChemistry
őstag
nektek meddig bírja az aksi?
lehet személyre szabott SMS hangot beállítani?Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
attisx
addikt
válasz BobChemistry #3546 üzenetére
Csak egy, általános sms hangot lehet beállítani...
-
bleró
tag
Sziasztok. Tudna estleg vaki segíteni priviben,hogy van e vodás noika 6300-hoz valami kód,hogy használhassam pannonos karival?elöre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest