Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
garfield-r
tag
Helló!
Én is teló vásárlás előtt állok, és ez lenne az első számú jelölt, viszont most hogy végigrágtam magam a fórumon egy kicsit bizonytalan lettem. A melegedéstől annyira nem tartok mert kb 10 percnél nem szoktam tovább beszélgetni, viszont a memória probléma már jobban aggaszt. A mostani T-mobilos szériárol lehet tudni hogy jelentkezik e a probléma???
Mert nagyon leárazták most a telót, és nagyon remélem hogy nem azért mert sz@r.... -
garfield-r
tag
Helló!
Nagy leárazás alatt azt értem hogy 20000 HUF ért meg tudom venni, igaz két évre t-mobilos leszek, de már két és fél éve az vagyok + most akartam amúgy is egy előfizetéses telót venni. Már ki is néztem a K510-et egy éves előfizetéssel kb 10000 HUF, ebbe belegondolva nekem nagyon jó vétel a 6300
[Szerkesztve] -
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Ma én is beléptem a 6300 tulajok közé, és lenne is egy gyors kérdésem:
Hogyan tudom megnézni azt, hogy a teló kezeli e a memóriakártyát???
(azért kérdezem mert én nem vagyok otthon, és a telót a szüleim vették át, és nekik kellene majd elmagyáráznom h hogyan tudják megnézni)
+ ha most kezeli akkor már később már nem lesz gondd vele??? -
garfield-r
tag
-
garfield-r
tag
Helló!
Valaki használ 2 Gb-os memóriakártyát a telóba??? Mert most tudnék olcson venni, de olyasmit hallottam hogy a két gigásokkal nem mindíg működik rendesen... -
garfield-r
tag
Helló!
Lenne két kérdésem:
1: mikor lesz már ehhez a telefonhoz egy normális tok??? Bementem egy Nokia boltba, azt mondták hogy nincs, sebaj átmentem egy T-Mobile boltba, ott sincs, ekkor kezdtem ideges lenni... átmentem a Pannonhoz, szerintem kitaláljátok, mentem a Vodafonhoz és azt mondják h elég új még a teló, majd menjek vissza egy hónap mulva
2: Vettem egy 2 Gb-os Kingston memóriakártyát, beraktam, elkezdtem másolni rá a számítógéprő és valami döbbenetes lassúságot tapasztaltam: néha még az 1 mega/s se érte el ez miért lehet (és nem, nem USB 1.0 csatlakozóba dugtam be) -
garfield-r
tag
válasz westlake #660 üzenetére
wow, mostmár csak azt nem értrem h miért nem csinálták meg elősször rendesen
Ami viszont fura: kipróbáltuk egy másik telóval is, egy Samsung volt a teszt alanya, egy ugyan ilyen memóriakártyával (Kingston 2 Gb micro SD), ugyan ilyen sebességet produkált...
[Szerkesztve] -
garfield-r
tag
válasz ::silk:: #675 üzenetére
Helló!
Én kb egy hete nyüstölöm már a telót, és memóriakártya sosem vacakolt. Már le is cseréltem a gyári 128 Mb-ost egy Kingston 2 Gb-os memóriakártyára, és minden a legnagyobb rendbe, azt leszámítva h egy kicsit lassú, de ha jól emlékszem egy szoftverfrisítés majd ezt is megoldja.
Amúgy meg nem értem hogy miért kellene idő jelzés telefonálás közben -
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy: nemrégiben vettem egy memóriakártyát a telómba (egész pontosen egy Kingston 2 Gb-osat), és igen idegesítő módon nem tudok rá 1 Mb/s-nél gyorsabban másolni... Jelenleg V04.70-es verziójú a szoftvere, (vásárláskor ez volt rajta, és mivel nincs vele semmi gondom így nem csináltam frissítést), szóval ha frissítem a szoftvert az megoldhatja a problémámat, vagy ennél többre nem képes???[ Szerkesztve ]
-
garfield-r
tag
válasz Viktor0610 #2508 üzenetére
Szóval az 1 Mb/s egy normális másolási sebesség???
Mert nem nagyon van viszonyítási alapom, ugyanis ez az első telóm amiben van memóriakártya. Csak ott volt fura a dolog, hogy egy PenDrive-ra tudok 6~7 Mb/s-el másolni, telóra meg nem nagyon akar menni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Hardcore café
- Apple Watch
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs