Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs.tom
tag
Nem tud valaki egy olyan agybadugós fülest, ami jó ehez a telóhoz?
-
MODERÁTOR
-
dussy
őstag
válasz Takhanto #2889 üzenetére
A menü ikonjai az SE eredeti ikonjai!
Magam csináltam, de nincs befejezve... Ha így is van rá igény feltöltöm szivesen.
Az Evechanging téma viszont ITT még mindig elérhető!
Annó Attisx segítségével készült, használjátok egészséggel...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
zs.tom
tag
Köszönöm a segítségeket!
Valsz akkor a cx-300 lesz, de ahol én néztem(médiában)ott csak 3,5-ös jackel volt, bár veszek hozzá átalakítót! -
zs.tom
tag
Akkor inkább veszek 2,5-öset, mert az átalakító sem olcsó, meg azt mondod, hogy nem érintkezik néha rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Nemtom kinek van még itt 6300, de lehet, hogy általános nokia probléma...
Decemberi teló, a mai napig hibázlanul működött, de egyszercsak nemtudtam témákat cserélgetni (ugyanazokat, amiket eddig is használtam). Belassult a téma mappa, ha rányomtam az alkalmazásra kifehéredett a kijelző és kiírta, hogy nem működik a hírszolgáltatás (????). Kikapcs, bekapcs, de most már azt írja, hogy nincs elegendő memóriám. Hozzáteszem, hogy a 7megás belső memória gyak üres. Az 1gigás memóriakártyán meg van vagy 600mega szabadhely és vagy egy hete nem is raktam rá semmit. Mi lehet a megoldás?Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
commanDOS
senior tag
Kössz, gondoltam rá, de most egyszerűbben megoldódott a dolog. Bár még lehet szükség rá...
Aszondja a nokija pc suite, hogy a teló memória 8, azaz 8kilobájt. Ebből szabad 3 kiló...
Érdekes, csak azért is, mert a legkisebb állomány, ami rajta van, kb 10kilobájt.
Lecsupaszítottam, és láss csodát jó lett. Nem értem, de egyelőre műxikKihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
zs.tom
tag
Valaki nem tudja, hogy hol lehet ki-be kapcsolni az oldalsó 2 ledet?
-
zs.tom
tag
Thx!
És nem lehet csak úgy bekapcsolni, hogy világítson? -
zs.tom
tag
Csak kiváncsi voltam, hogy be lehet-e kapcsolni
Amúgy nem használnám semmire.[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok Ifjak!
Felteszem általános kérdés, megrágtátok már, de a netet átkutatva sem leltem megoldást. Tehát: telefon és felismerés nyelve magyar. SMS-nél ha teljesre állítom a karakterkészletet, akkor ugye szépen mennek a karakterek (3 byte-on), ha csökkentettre állítom, beíráskor akkor is megvan minden, de küldéshez levágja az ékezeteket. Én azt szeretném elérni, mint az előző k700i telefonnál, hogy csökkentett, de felismerhető karaktereket küldjön a telefon. Ott pld. hátrafelé lobogó ékezet volt az 'á' és 'é' betűkön, ami hosszú ékezetes volt, meg sem jelent és ezek a különböző áthúzott 'D' stb. sem zavar be karakterkereséskor. Nekem az a csökkentett készlet is tökéletesen megfelelne, mert másnál is jól látszik, de amikor levágja az 'á' betűt, az nem elegáns.
Más. Meg lehet oldani, hogy a beszélgetés végeztével még mutassa pár másodpercig a hívásidő hosszát?
Egyébként elégedett vagyok vele, a tudás és alacsony sugárzás, jó ár miatt döntöttem e készülék mellett.Üdv,
GáborMindent tudok a rákászszakmáról...
-
attisx
addikt
Ékezetes ügyben max. azt lehet megcsinálni, hogy a bevitel nyelvét angolra állítod és balra dőlő ékezetes karaktereket használsz, természetesen mindezt kikapcsolt prediktív bevitel mellett...
Hívásidő kijelzés: Beállítások/ Hívásbeállítások/ Hívás utáni jelentés
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Cimi+Csabi
tag
Üdv.
Én most fektettem be egy ilyen kis gépcsodába. (Photohall 37E)
Szerintem ennyit megér. Eddig meg vagyok vele elégedve.
Per pillanat most is teszetelem a bl-5c-s 1020 mAh akksit.
Aki esetleg nem tudja miről van szó annak itt a videó:http://www.youtube.com/watch?v=ZHIsq3yxLzU
Egyébként érdekes hogy másnál is olvastam azt hogy a telefon kicsengésnél kicsit recseg!
Beszédnél természetesen meg minden rendben van.
Érdekesnek találom. Mondjuk engem nem zavar de azért fura hogy ennyi készülékben benne van ez a bug! Remélem a Nokia mérnökei orvosolni fogják a következő frissítésben.
Ha esetleg valaki tud rá valami gyógyírt írgya má meg.Sziasztok
The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')
-
looser
addikt
attisx: Köszönöm a segítséget, a hívásidőt kijelzi és az sms íráskor is angolt választva már választhatóak a visszadőlő karakterek, de jobb lenne, ha CSAK azok lennének. Szerinted ez cserélhető, vagy módosítható valahogyan?
Cimi+Csabi: ez nagyon meredek, de ha elhasználódik az akksi, meg fogom csinálni
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Az mondjuk mókás, hogy a PC Suite figyelmeztet, hogy van új verzió, elballagok megnézni, s a magyar Nokia oldalon ugyanaz a verzió van fent, ám pld. az amerikai oldalon fent van az újabb magyarnyelvű verzió is...
-
MODERÁTOR
-
looser
addikt
válasz Viktor0610 #2927 üzenetére
Kevesebbet kell nyomkodni! Ha angol ismerősnek írok, oda elég ugye a 24 karakter, + rövid ü, ö és "é, á, í, ó ú" Más nem kellene. Szerinted nem lenne egyszerűbb? Az egyes gomb alatt (ezt elképesztően praktikusnak és követendőnek tartom) ott az összes egyéb jel, karakter, ez jó. De a többi helyre, ha csak betűket keresek, nem kellenének a francia, német stb. különleges karakterek. Nagyobb testreszabhatóság, ennyi lényegében. Nem fogok belehalni
-
Sipi16
őstag
válasz Cimi+Csabi #2924 üzenetére
Recseghet. Sok ismerőstől hallottam ezt és megkértem őket, hogy mutassák már meg. Erre megtudtam, hogy a legújabb discosláger megvága (ahol eléggé nagy basszus van) és ott bizony recseg. Aztán mondtam neki, hogy ha nagyon tetszik ez a hang akkor vegyen vissza a hangerőből, de le is cserélhetné valami egyszerűbbre.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Cimi+Csabi
tag
Üdv.
Félreértettél! Nem a csengőhang recseg! Azzal nincs gáz!
Hanem amikor amikor hívok mást és hallod a kicsengést az a hang olyan fura!
De ha jól tudom már valaki felhozta ezt a témát de asszem megoldás ott se született.The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')
-
Takhanto
őstag
válasz Cimi+Csabi #2930 üzenetére
Sagem telefonom is ilyet csinált,és asszem nem a telefon a ludas hannem a csatlakozás(vodafone),arról cseréltem le 6300-ra és eddig még nem csinált ilyet.Ha később előjön nálam is akkor szerintem nem a telefon hibája,.
Sőt most kérdeztem az asszonytól hogy nála a samsungnál (panonos) volt-e ilyen,és képzeljétek nála is volt recsegés!
[ Szerkesztve ]
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Cimi+Csabi
tag
válasz Takhanto #2931 üzenetére
Jah érdekes mert nem mindíg csinálja. Mondjuk 10ből 6szor.
Engem nem zavar, de bírnám ha meg lehetne ügyezni.
Én T-Mobile-os vagyok de eddig egy gépem se recsegett!
Szerintem ez a 6300 hibája.The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')
-
yanna
addikt
Hali!
Jó ez a 6300 upgrade
Teszt eredmény született? Mennyi plusz időt sikerült kicsikarni? -
Cimi+Csabi
tag
Üdv
Ma este lesz hogy 6 napja töltöttem.
Nem vagyok egy szószátyár sms-t is inkább csak kapni szoktam.
Pár foto játék stb...
De még hátra van az akksi 1/3-a. Szerintem meg lesz a 7 nap.The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')
-
yanna
addikt
válasz Cimi+Csabi #2935 üzenetére
Akkor asszem én is beruházok, ennyit mindenképp megér, és vsznű ez még javul is egy kicsit. (Monnyuk figyelni kell, mert van 850 mAh-s is.)
-
Coyote2000
őstag
hálistennek megoldja a problémát a lenti kis trükk, én is megjátszottam. Azóta a 8800-ba is Sirocco akkut tettem, más tészta, hogy az csak nehezebb lett, a méret megfelelt.
Elég mókás, hogy a 600 mAh Li-ion akkut 700 mAh Li-polymerre cserélve MEGDUPLÁZTAM a készenléti időt! És csak a súlya lett kicsit nehezebb, de eddig sem volt egy könnyű darab a rozsdamentes acél borítás miatt.Gondoljatok bele, ha 6300-hoz létezne BL-5C méretű Li-polymer, simán kibírna 10 napot!
-
Sipi16
őstag
válasz Coyote2000 #2937 üzenetére
Én mivel nem használom sokat a gári akkuval is elmegy 5-6 napot. Számomra ez nem kis teljesítmény. Nemúgy mint a K800i-nál.
Egy barátom annó azzal húzott, hogy "Minden Nokia jobb az Sonyericsson-nál" Most már nekem sem kéne SE telefon.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
zs.tom
tag
Nekem a k800i-t 2 naponta rá kellett rakni a töltőre!
De ez a teló nálam a gyári akuval kibír 5 napot! -
zs.tom
tag
Az lehet, mert kb. fél óra zenehallgatás után már a felénél volt a töltöttségjelző csík, úgy hogy 100%-on volt az aksi!
Meg ugye használtan vettem a telót! -
Turok
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy létezik ezüst-fekete színű 6300i?
Szal ami úgy néz ki mint az alap 6300?
Ez a barnás? 6300i új szín nem igazán jön be.
-
Mathiask
senior tag
Sziasztok! Próbált már valaki 4-GB-os micro SD-t megetetni a telóval? Vajon működik?
-
Timocicu
senior tag
Sziasztok!
Én most szeretném meglepni a húgomat egy 2GB-os Nokia memkarival.
Azzal tökéletesen működik?
Eddig csak 128-as volt vagyis van benne Neki!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
AloeVera
tag
A gyári specifikáció szerint 2 GB-os a legnagyobb microSD kártya, amit kezel.
-
Bacce
csendes tag
mathiask: ha jól tudom a 6301-be lehet rakni 4gb-osat, de 6300-ba 2gb a max...
Timocicu: igen, tökéletesen, csak mivel több a fájl így néhol többet gondolkozik.(már ha ki van használva a 2gb) nekem csak a videó mappával szokott baj lenni, hogy gondolkozik 10 mp-t mikor belelép, de szokható, és legalább nem 128 mb-on szenved az ember...
Turok: nem létezik, azt csak barnában adták ki, azt hiszem a méretei sem stimmelnek szóval átrakni sem lehet rá a sima 6300 borítást, de egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
"A bizalomnál csak az ellenőrzés a fontosabb."
-
windhunter
csendes tag
sziasztok!
A segítségeteke kérném:
Folyton világít a telefon oldalán lévő 2 oldalfény....mit tudok tenni?
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy belesett egy pohár borba, teljesen elmerült
De ezen kívül semmi baja, minden rendben működik rajta.köszi hello
-
AMD Power
titán
válasz windhunter #2948 üzenetére
Mit keres a telefonod egy pohár borban?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.