Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
szerenca
csendes tag
Nokia S40 - itt az ötödik!
A finn vállalat leleplezte legújabb mobiltelefon platformját.
László Ferenc, 2007. 05. 08. 14:35
A címben ugyebár ötödik kiadásról tettem említést, azonban nem árt tudni, hogy ezúttal tulajdonképpen nem az ötödik, hanem a negyedik S40 kiadáshoz van szerencsénk. Hogy is van ez? A válasz egyszerű: a legutóbbi S40 platform a 3rd Edition nevet viselte magán, azonban a gyártó a négyes szám szerencsétlen mivolta miatt egyszerűen kihagyta a negyedik generációt, és kapásból az S40 5th Edition-nel rukkolt elő.
A piacvezető mobilgyártó munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a megújult platform vadonatúj lehetőségeket biztosít mind a fejlesztők, mind pedig a mobil operátorok számára, akik ennek köszönhetően új szolgáltatásokkal ˝bombázhatják˝ a mobiltelefont használók egyre népesebb táborát.
De tulajdonképpen mi is ez a Series 40 5th Edition? Egy teljes hardver, szoftver és API (Application Programming Interface) architektúra, mely magába foglalja többek közt a legújabb Java MIDP 2.1-et, ezenkívül pedig továbbfejlesztett felhasználói felülete révén minden korábbinál gazdagabb multimédiás élményt biztosít a nagy tömegeknek szánt Nokia telefonok használóinak. A teljes Series 40 5th Edition SDK júniustól lesz elérhető a fejlesztők számára, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a kereskedelmi forgalomban mikor debütálnak majd az első, már erre az új szoftverre épülő Nokia telefonok.
Mint ismeretes, a hagyományos Nokia mobilokon S40, az úgynevezett smartphone-okon pedig S60 szoftver teljesít szolgálatot. Ez utóbbiból a legfrissebb kiadás az S60 3rd Edition Feature Pack 2 nevet viseli magán.
--------
Hm, ez érdekes. Máris sok volt a bug?
Egyébként nem tudja valaki, hogy melyik volt a legelső s40-es mobil? ty[ Szerkesztve ]
"Quo usque tandem abutere Nokia patientia mea? Quamdiu etiam furor iste tuus nos eludet? Quem ad finem sese effrenata iactabit audacia?"
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #2297 üzenetére
Ha 5.50 SW van rajta, tudok frissíteni?
-
gpeti11
csendes tag
Hello tudnátok vmi infót a telóról?
Hogy szól kihangosítva és fülessel?
Akksi bírja-e? Témát kezel? -
AMD Power
titán
válasz marty mcfly #2307 üzenetére
Lője már le valaki ezt makit!
-
-
MODERÁTOR
válasz Coyote2000 #2312 üzenetére
A Vodafone-függőkre már elérhető az 5.5. Kérdezd enguszt.
Xiaomi 13T
-
Coyote2000
őstag
válasz Viktor0610 #2313 üzenetére
na hát akkor meg annál inkább igazam van
5.5 van, és remélem lesz ennél újabb is nemsokára... Bár a legtöbb esetben az 5.x verzió a végleges, ahogy észrevettem, nem is nagyon hallani 6.x szoftverről S40eseknél -
kelepce
tag
"Sajnáljuk, jelenleg nincs szoftver a megadott termékkódhoz. Please Enter Valid Product Code."
Érdekes. Ilyennel eddig nem találkoztam. A termékkódom jó, a telefonról lett leírva, de korábban ezzel frissítettem az 5.5-re. Magyar kiadású, gyárilag független készülék. Korábban legalább az utolsó frissítést felajánlotta. (Lehet, hogy az 5.5 már nincs fent, az újabb még nincs fent?)
-
nRu3
addikt
ha jól emlékszem muternak a telcsiére felfrisitetem 5.0-t és az ővé t-fosos függő, az 5.5 az már nem akart felmenni.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
attisx
addikt
válasz Coyote2000 #2310 üzenetére
Az általad említett készülékek mind Series 20-as modellek. A Series 40 legfontosabb ismertetőjegye a színes kijelző (bár a 3510i és 8910i-t egyes helyeken S30-ba sorolják). Ez alapján az első S40-es a 7210 volt.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
dussy
őstag
A T-s telókra már engedi az 5.0-ás (nem ajánlott) szoftot is, de a trükkös módszerrel felment az 5.5!
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
szerenca
csendes tag
Nekem is 5.0 van rajta tréfüggésben, és csodák csodájára megy vele a kettőskereszt is. Én is nagyon remélem az új verzió megjelenését.
[ Szerkesztve ]
"Quo usque tandem abutere Nokia patientia mea? Quamdiu etiam furor iste tuus nos eludet? Quem ad finem sese effrenata iactabit audacia?"
-
dussy
őstag
Attisx közreműködésével újabb igényes témát használhattok a telefonotokon.
Nem saját szerzemény, a neten találtam, de alakítás után már tökéletes. Az alapokat az új SE T650i gyári témája szolgáltatja.Letöltésért klikkeljetek IDE!
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
atex88
csendes tag
Üdv!
Miért van az, hogy a főmenüben nekem a sim (vagy szolgáltató) menüpont nem jelenik meg? Célzok itt a kis sim kártyára h 12 ikon legyen, ne pedig csak 11 úgy sokkal kerekebben nézne ki meg minden...t-mobile-os verzió, vmi megoldás tudtok ajánlani? -
atex88
csendes tag
minden tiszteletem a témára szép lett! hasonlóakat is tárt karokkal fogadok
-
dussy
őstag
válasz Coyote2000 #2332 üzenetére
Neki a SIM ikon hiányzik.
-
atex88
csendes tag
válasz Coyote2000 #2332 üzenetére
Egy az álláspontunk...egyszerűen hülyén néz ki sztem is! nekem legalább van a w'n'w ikon (de az istennek nem lehet ikont változtatni, soha az életbe)! és ott marad az az egy árva hely:S amikor normálisan ellehetne 12db ikont helyezni és még hely is lenne! Az adóvevő engem is szúr
-
Shim
őstag
Üdv!
Haverom most vett egy ilyen telót. Egyetlen problémája vele, hogy nagyon halk (videók, podcastok, zenék). Egy csendes szobában is alig hallani.
Ahogy rákerestem a topikban, több embernek volt hasonló gondja, megoldást nem láttam.
Esetleg egy szoftverfrissítés megoldaná a gondot? (Ez hogyan megy Nokia telefonoknál?)Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
dussy
őstag
válasz Coyote2000 #2335 üzenetére
Közben rájöttem,hogy miért nincs w'n'w ikonod. Talán azért mert az a T-s szoft része,valószinü ezért nem módositható.
-
atex88
csendes tag
Így van, a t-mobile szoft része! És mivel a témák az eredeti nokia szoftokra vannak szabva ezért azt a nyeszlett t-mobile w'n'w ikont sztem az életbe nem lehet kicserélni! Talán még elviselném na...egyefene! de ez a 11ikonos dolog elég vicces! Tényleg akkor legyen vagy 9 vagy 12! Rem tud vki vmi okos megoldást majd a közeljővőbe!
-
yanna
addikt
Meg van melyik akkun nem láttam kapcitást (vagymit), az 5140i-ben asszem BL-5B akku, nos azon egy deka mAh-s adat sincs!
-
jsf06
csendes tag
Ez alapján van 05.52[link]
-
dussy
őstag
Nos, a következőket tapasztaltam.
Leszedtem a NSU-t, telepítettem. (Ugye ezt csak akkor tudom a PC Suit-ról frissíteni, ha létezik frissítés???)
Nem emlékeztem, hogy vissza írtam-e a PC-ot, ezért rádugtam NSS-re, hogy megnézzem.
Scan gomb, majd kiírja error... (Scan product code...error!)Aztán mondom megnézem mit mond a az NSU, mire a 'A telefont a program nem támogatja' üzit kaptam... NOS??? Véleményeket és segítségeket várok!
-
hamitie
csendes tag
Üdv!
Most találtam a fórumot!
Múlt héten vettem én is egy 6300-t.Akkor rögtön frissítettem is.
Azt hiszem 4.71 volt rajta.Azzal sem működött a # gombal a némítás és a mostani 5.00-val sem megy.
Ma gondoltam megpróbálom hogy nincs-e Trémobilos 5.5-ös szoft véletlen és nekem is azt írja az NSU hogy nem támogatott telefon vagy vmi hasonló!
Lehet azt akarja tudatni hogy nincs újabb szoft.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest