Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz #59070464 #1450 üzenetére
trémobilost ne vegyél, vodásat se. Ha lehet független, max pannonos legyen...
Amúgy én is akkor vettem a 8210et amikor lement az ára, 37k-t fizettem érte. Fehér, fekete és kék előlapjaim voltak, a kékkel használtam sokáig. Ja és a ledek zöldről jégkékre voltak cserélve, nagyon tuti volt
-
egy_senki
csendes tag
magentásat miért ne vegyen?
(nekem az van, és nem igazán találok indokot, amiért egy pannonosnál kevésbé lenne jó...már a készülék, nem a szolgáltató)
-
törölt tag
válasz egy_senki #1454 üzenetére
Erre én is kivi lennék, h a pannonos miért "jó" a többi miért nem jó?
Tudnátok olyan helyet mondani, ahol megbízható, bontatlan, új, független mobilokat tudok vásárolni, nem bolti, hanem legjobb nokia garival (legalább 1 év legyen rá, de olvastam, h vhol 2 évet is adnak). Én a gsmline-t néztem, de nem ismerem ezeket, csak google alapján főleg ebbe botlottam bele és ők már régóta is működnek, de nem tudom, h a feltételeimnek megfelelne egy ilyen hely (már amivel ezt a bekezdést keztem). Köszi!
-
Coyote2000
őstag
válasz egy_senki #1454 üzenetére
Kollegám panaszkodott, hogy trémobilost vett, és szoftvergondjai voltak - bevitte a trémobilhoz, ahol a 4.71 volt a legfrissebb, ami már alapban rajta volt. Erre elment Nokia üzletbe, ott 5.5-öt raktak volna rá, de mivel nem független, nem tették fel neki.
Nem tudom pontosan milyen hátrányt jelent ez, hiszen valakinek 4.71-es T-mobile-os szofttal sincs gond... Amúgy trémobilos vagyok én is, de mindig szoptam a magentás telcsikkel, kivéve a 6680, mert abba nem raktak magentás szarokat, csak egy feliratot a hátuljára.Vodásat ne vegyetek, az okokat nem is sorolom.
A Pannon szokott a legkevésbé belenyúlni a menübe, épp csak a simlock miatt lehet észrevenni a különbséget egy függetlentől... Persze nem esküszöm meg hogy ez minden telefon esetében igy van.
-
egy_senki
csendes tag
mitöbb, én egész odáig mentem, hogy feltettem az opera mini legújabbat, és át is állítottam rá azt a gombot(5.5 ös szoft.)
tehát a bal felső sarokban virító t-s feliraton kívül, nem sok más magentára utaló nyomot fedezhetsz fel a telefonomban(ok, hátulján alul is van egy halvány felirat).
nokia boltba/szervízbe bemész, ingyen felteszik rá 15 perc alatt az 5.5-ös garanciában.
[ Szerkesztve ]
-
Drageez
csendes tag
Szia!
Nem tudom, valahol már volt-e ez a kérdés, az atomkirály "atomóra" ) merre található neten?
Meg tudnád mondani nekem, hol találom meg, vagy esetleg átküldenéd mailben, ha lehet?Köszönöm!
Üdv: Ági"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
Zsolto
őstag
válasz csabika36 #1471 üzenetére
Leírok még egy trükköt, amit nemrég találtam ki.
A témák próbálgatásánál agyamra ment, hogy a csengőhangokat is átállítják a témák.
A következőtk találtam ki:
Az Általános üzemmódban beállítottam a nekem tetsző hangokat, majd témacsere előtt kiválasztok egy erre a célra "beáldozott" üzemmódot, mondjuk az Egyéni1-et, és csak utána váltok témát. A téma ennek a hangjait fogja eltekerni, de nem izgat, mert témaváltás után jól visszaállítom a telót az Általános üzemmódra, aminek a hangjai szépen megmaradtak úgy, ahogy beállítottam őket.[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
Mármint hogy néma profilt választasz ki (pl. a #-et hosszan nyomva) és úgy váltasz témát?
Ravasz ötlet , de nem jött be, sajnos ha némára állítod, attól még az általános üzemmód hangjait lecseréli, szóval ő a ravaszabb . Csak olyan üzemmód játszik, amihez lehet hangokat beállítani.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
MODERÁTOR
-
bebar
aktív tag
válasz Viktor0610 #1481 üzenetére
Igen, nincs csőolvasási hibám, csak épp nem találom..
Pontosan mit kell beírni a keresőbe???[ Szerkesztve ]
-
bebar
aktív tag
Köszöntem!
Kegyetlen jók ezek az órás flash témák.
-
csabika36
csendes tag
válasz Coyote2000 #1457 üzenetére
Coyote2000 "Vodásat ne vegyetek, az okokat nem is sorolom."
Sorold légyszi! Kíváncsi lennék, mi gondom lehet a telómmal, mivel vodás !
[ Szerkesztve ]
-
andeekey
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki használható Budapest térképet 6300-ra? Lehetőleg olyat, ami offline működik, de gprs-es is érdekelne.
köszi -
Zsolto
őstag
válasz csabika36 #1490 üzenetére
Hát, az hír járja, hogy a vodás 6300-kon minden hívás előtt meg kell hallgatnia a hívó és a hívott félnek is egy 30 mp-es hangbejátszást a Vodafone felsőbbrendűségéről. Aki ezt a funkciót ki akarja kapcsoltatni, annak dupla percdíjjal számlázzák a hívásait.
A küldendő sms-ek csak 100 karakter hosszúak lehetnek, a maradék 60 karakterben az Áj Láv Vodafón -- Voda Rúlz -- Voda iz dö beszt szöveg kerül elhelyezésre.
A fényképező szoftverét is módosították, az elkészült fotók hátterében vízjelként nagy vodás logó látszik, az exponálás hangja nem kapcsolható ki, a teló a gomb megnyomásakor elvakkantja magát: Vvvvoda! A szoftver a fotók tartalmát is vizsgálja, ha egy utcai képen idegen mobilszolgáltató emblémája vagy telefonszáma látható, azt a részt vörös Voda emblémával maszkolja ki.
A tárcsázási funkció is korlátozva van. Hogy rávegyék az ügyfeleket a vodás baráti kör építésére, minden tárcsázáskor eleve megjelenik a 0670 előhívó, ezt egyenként kell kitörölni a képernyőről.
A fenti cél érdekében a telefonkönyv csak vodás kontaktokat tárol, becsapni nem lehet, ha csak a hétjegyű számot írod be, automatikusan eléírja a vodás előhívót.
Hirtelen ennyi jut eszembe
-
csabika36
csendes tag
Óóóó! Asszem most már tudok mindent!
Miért is nem vettem jóval több pénzért kártyafüggetlent!Egyébként tegnap vásároltan a Vodafonnál és megszokásból
rákérdeztem, hogy LIVEos-e a telefon. Azt monták igen, (persze, hogy nem!)
de ott helyben -a Vodafone-os hölgy -felhívta a Nokiát és azt monták, minden
további nélkül (garanciavesztés nélkül) ráteszik a legújabb szoftvert is!
Na ennyit a lehúzott Vodafone-ról! -
törölt tag
Ne haragudjatok az ilyen kérdéseim miatt. Bár ha nem gond, akkor oké. Amikor legelőszőr nézegettem telókat, először a külsőségek alapján nézelődtem csak. A Motorola V8 és Z6 szúrt szemet. Azonban, mikor a V8-t kezembe fogtam, elrettentem tőle. Túl nagy! Hiába barom vékony, de barom nagy és széles! Lehet h nem az, de vékonyságához mérten eléggé annak tűnt. Na de a kérdésem az, h a V8 és a Z6 tudásban hol van a 6300-tól? Fejlettebb és jobb tudásban ennél a két Moto-nál szerintetek? Ha vki válaszol nekem erre, akkor ne csak igen/nem legyen. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
válasz #59070464 #1494 üzenetére
Hát, most hirtelen nem fogok tudni részletes összehasonlítást írni, de szerintem olvasd el a három kiszemelt modell tesztjét itt a Mobilarénán és néhány másik oldalon (pl. a Mobilereview.com-on, a gsmarena.com-on, areamobile.de-n, inside-handy.de-n), azokból jórészt leszűrhető a lényeg.
Amikor a 6300-t megvettem, egyáltalán nem ezért a telefonért mentem be a boltba. Olvastam már róla, volt a kezemben is, tetszett is, de én csúszkást szerettem volna, vagy flippest, vagy akármilyet, csak nem candybart. Hetekig tépelődtem, aztán mivel minden kiszemelt modell ellen is volt ellenérv, képtelen voltam dönteni. Aztán az utolsó pillanatban a véletlen segített, amit akartam, az nem volt kapható, ez pedig eleve mindig szimpatikus volt, hát belevágtam. És nagyon nem bántam meg. Szóval tudom, hogy nehéz dönteni, annak a legjobb, aki bele tud szeretni egy telefonba és nem nézia hibáit. Én ennél hidegebben mérlegeltem. Neked se lesz könnyű
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ne haragudjatok, este van már és nem pörög úgy az agyam, előző hozzászólásom is értelmezési gondok miatt szerkesztennem kellett.
Azért írok megint, h megkérdezzek a 6300 zenelejátszójával kapcsolatos "apróságokat". Ugye tudjátok, h ez nekem fontos szempont, mert telefont veszek/vennék, akkor nem lesz már pénzem mp3 játszóra. Ill. lenne, de másra is kell költeni... Ha viszont ebben már van, ideiglenesen (hosszabb-rövidebb ideig) gondoltam jó lesz ez is (bele egy 1GB, esetleg 2GB-os microSD). Szóval a kérdés... iPod-m már volt, sok mixet szoktam hallgatni 50-80-100-120 perceseket akár. Az iPod-al pedig olyan gyorsan lehetett tekerni, h 3 mp alatt odaléphettem akár a 40. perchez is! Ezzel ilyesmi vagy hasonló lehetséges? Vagy van gyors ugrás, h bepötyöghetem, h hányadik perchez szeretnék lépni? Vagy vmi ilyemi?
U.i.: olvastam ilyen KDPlayer-ről vagy miről... Ezt fellehet rá tenni. Ez jobb, mint ami alapból rajta van?
Szerk: Köszi a választ. Mobilarénán már mindkettőt elolvastam. Azok "csak" tesztek, nem a 3 telefon összehasonlítása, sőt egyik tesztben sincs egymásra kivatkozandó dolog, azért gondoltam itt vki leírja 1-2 esetleg 3 sorban. Angolul "tudok", de sajnos nem úgy megértsek egy komplett tesztet.
Szerk2.: Én se ezt néztem ki először. Mint írtam is. Viszont most ebbe vagyok beleszerelmesedve a legjobban. De azért nem akarom elkapkodni!!! Jah! Most lement 3eFt-al az ára a gsmline-on. 44-ről már csak 41.[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
válasz #59070464 #1496 üzenetére
Az első felére tudok válaszolni, a beletekerés problémás lesz olyan hosszú mixeknél, ezen csak 5 mp-es lépésekben tudsz ugrálni előre, ha hosszan nyomod a tekerő gombot, akkor is csak 1 mp-enként ugrik 5-6 mp-et. Az x ponthoz ugrás nem megy. De ettől eltekintve zenelejátszóként is nagyon jól kitalált cucc, zsebben is simán lehet vakon kezelni, szép a szoftver és kulturált is. Gyorsan dolgozik, egy 512-es kártyám van benne, azt kb. 15 másodperc alatt beindexeli mp3-ak szempontjából, ezt tartalom-módosításonként csak egyszer kell megtenni. Jól kezeli az id3-tageket, a számléptetés gyors, a hangja elfogadható.
Más:
Tegnap vettem hozzá szinte ingyér kéz alól egy Motorola HT820 BT sztereó headsetet, klasszul működik vele, hangerő, léptetés, ki-be, telefonálás, minden működik. A hangja elfogadható, de azért nem vagyok elájulva tőle. És ami egyből kiderült, ezt a fajta tarkópántos cuccot fekve, fotelban lazulva nem lehet hordani, mert útban van a pánt, ha hátradöntöd a fejed. Szóval ilyenkor jól jön a fülbedugós, drótos megoldás.
Mod:
Itt az apróhirdetések között valaki (Manóka) hirdet egy zsírújat 33-ért.[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
válasz #59070464 #1496 üzenetére
Nem bosszantásból írtam, hogy olvasd el a három teló tesztjeit, hiszen azokból te is össze tudod rakni az "összehasonlító" tesztet. Sajnos mindig úgy van, hogy minden telóban van valami, amit csak az tud, viszont van olyan hülyesége, aminek nem örül az ember.
Szóval akárhogy is, de kompromisszumot kell kötni. Én ezt úgy hidaltam át, hogy csináltam egy táblázatot, amibe beírtam, hogy mi az, aminek benne _KELL_ lennie az új telónak, és mi az, ami jó ha van, de nem muszáj. Így áttekinthetővé vált a kínálat.
-
ivuka
csendes tag
Én tegnap kaptam egy ilyen kis ari telit ajándékba. olyan cuki kis piros nagyon bejön , és végig olvastam a fórumot (egész éjjel böngésztem) de amint látom töbségben srácok vannak itt.
Hahó csajok! van valakinek egy ilyen cuki kis piros (nem ferráris,meret azt utálom ) telója??
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest