Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
pedig külsöleg ez a 6120 nagyon emlékeztett a 6020-ra kis 6300 vegyitésel.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
őstag
Na szoftvert frissítettem, felment, de nem látok semmi váltouást!
egy kérdés, nektek is tök halk a a gombok hangja, az enyim fullon van, de alig hallani?.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
wgaborw
tag
Sziasztok, most vettem a 6230-asom mellé egy ilyen 6300-t. Mondanátok 1-2 ötletet hogy hogyan tudnám a telefonszámokat átrakni az egyikből a másikba? KB 3-400 számról van szó, nem akarnám átküldözgetni egyesével, és nem a sim-en vannak. Valami jófajta progi ami támogatja, hasonló ötletek, ilyesmi????
Előre is köszi
[Szerkesztve] -
Luger27
csendes tag
-
Luger27
csendes tag
Nokia PC Suite-al csinálsz egy biztonsági mentést a 6230-ról, utána a biztonsági mentést visszatöltöd a 6300-ra. A biztonsági mentésben benne vannak névjegyek, a naptár, feljegyzések, üzenetek, beállítások stb. Ennyi az egész.
Nokia PC Suite 6.83.14.1-s utolsó verzió: [link]
[Szerkesztve] -
őstag
HAli!
van a nokia software updater progi , azzal csináltam mini usb-n keresztül.
csinálsz egy biztonsági mentést first
Progi feltesz, telefon rádug , és csak nextet kell neki nyomogatni, csak az kell kivárni, amíg lehúzza az új softot, kb 20 mega, aztán várni, nekem kb 10 perc volt és elég lassan ment a folyamatjelző csík, kicsit paráztam is, mert közben a telefon nem csinál semmit, elmegy róla a kép, és nem reagál, aztán egyszer csak kiírja hogy kész a telcsi meg kéri a pint..............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Rosep
senior tag
Sikeresen letöröltem a gyári Nokia témám. Ugyebár a 2 gyári fájl nem látszik. Viszont rámásoltam egy Nokia.nth-t a telefonmemóriára és azt utána letöröltem....
Leszedtem a 6280-as gyáriját, de az nem jó, alul-felül megvan a csík... Hogy tudnám visszatenni? Frissítettem a szoftvert 04.71-re de nem ''jött meg''.
Vett egyet egy ismerősöm is. Hogyan tudnám leszedni az övéről?
Vagy valaki innen leszedné elküldené nekem... -
nRu3
addikt
Valahogy házilagosan nem lehett más nyelvi csomagot felvarázsolni a telora?
a szoftver frissités tényleg egyszerüen ment.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Luger27
csendes tag
Valahogy így kell, ahogy már leírták a 6233 fórumban. Rá kell keresni, hosszabban taglalják. [link]
A nyelvi csomagnak megfelelő Product code-t neked kell megkeresned, s ha megvan, akkor a Product code-nak megfelelő nyelvi csomagot fogja telepíteni a Nokia Software Updater. Ha a legfrissebb firmware verzió van fenn, akkor az újratelepítéssel lehet másik nyelvi csomagot telepíteni.(természetesen a Product code-nak megfelelőt)
[Szerkesztve] -
wgaborw
tag
Köszönöm a gyors válaszokat PcSuite-tal nagyon könnyen és gyorsan meg tudtam csinálni.
-
nRu3
addikt
a metroban már 47798 ft ért is meglehet venni, akciósan ha 2db-t vesz az ember akkor ennyi. amugy 59748 ft.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
AMD Power
titán
-
Rosep
senior tag
Leglább lenne fekete is.....
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy 6300-át a MM-ban. Jó kis tella, de van egy gond vele. Illetve 2.
Az egyik az, hogy néha felismeri a mem kártyát (gyári, a csomagban volt), néha úgy tesz, mintha nem is lenne benne, nem látja. Gondolkodom, hogy ma visszaviszem és kicseréltetem egy másikra, van esély rá, hogy menni fog a csere?
a másik az, hogy elég halknak tűnik a csengőhangerő, maxon is nehezen hallani meg, ha van egy kis zaj. Tapasztalt már valaki hasonlót?
Előre is köszi a válaszokat! -
MODERÁTOR
-
SzGee
aktív tag
az utóbbi időben azt vettem észre, hogy az akksija kezdi magát összeszedni... most tartok a 7. napnál, igaz nem sokat beszéltem vele, az egy hét alatt kb. fél órát + kb 10 sms, viszont éjjel nappal be volt kapcsolva
szóval , ha aktívabb használattal kibírja a 3-4 napot, én már meg leszek vele elégedveIf you leave me, can I come, too?
-
baradi
senior tag
válasz Viktor0610 #323 üzenetére
Köszönöm, ma viszem is vissza! Remélem a 2. már jól fog szuperálni! Ha mégsem, akkor lehet olyan verziót választani, hogy adják vissza a pénzt? Ja, és a 3 nap csere dolog a mai nappal újra indul?
Nagyon köszönöm! -
MODERÁTOR
-
baradi
senior tag
válasz Viktor0610 #326 üzenetére
Köszönöm ismét a választ!
Ma próbálkozom... -
nord^ph
tag
Üdv.
Komolyabban elgondolkodtam ezen a telón,de lenne egy kérdésem:
Napfényben mennyire látszik a kijelző?Ha annyira mint a 6280 akkor -
nord^ph
tag
milyen tartozékok járnak a telóhoz?
-
MODERÁTOR
-
nord^ph
tag
válasz Viktor0610 #332 üzenetére
bah, köszi ... meg sem próbáltam a noki oldalán, gondoltam úgysincs fent
azt hittem olyan ''gondozott'' mint a samsungé -
shiggi
csendes tag
Szisztok!
Tegnap megtörtént a nagy esemény,és én is 6300 tulajdonossá váltam.
A telefon,ahogy azt már sokan leírták, nagggyon jóóóó!!!
Nagyon össze van rakva, a fogása is kellemes és a hangja is ahogy beremegi a fém házat.
Szóval nagyon megvagyok vele elégedve.
Tehát minden szép és jó, DE !
Nálam is előjött az a probléma,hogy a memkarit nem érzékeli.Vissza az MM-be és csere.
Ott elmondták hogy ez bizony szoftverhiba. Azon a telón ez a szoft volt: V 04.71
Azt is elmondták hogy azok a készülékek amiknek az IMEI száma 36-al kezdődik hibásak,mert ez a szoft van rajtuk. Kaptam egy másikaz aminek 35-el kezdődik az IMEI száma, és V 04.70-es szoft van rajta.Ez tökéletesen működik,tehát a telefon szuper.
Csak ez kicsit szemétség az MM-től is hogy tele van a polc 36-os IMEI számmal kezdődő telókkal és nem veszik le őket.Amikor visszavittem kicserélni akkor az eladó mondta hogy nem én vagyok az első,és ezután elkezdtünk kereseni egy olyan dobozt,aminek az oldalán 35-os IMEI van...
Szerencsém volt hogy talált egyet,mert a nagy részük 36-os volt.
Szóval aki ilyen telefont szeretne az bátran vegye meg,csak erre figyelni kell! -
-
shiggi
csendes tag
válasz AMD Power #336 üzenetére
Ez az új tatbányai MM-ben volt.
Még szerencse hogy tatai vagyok és nem kellett messzire menni hogy kicseréljék.
És mindebben az a szép hogy a polc tele volt hibás szoftverű telefonokkal
Az eladó srác mondta hogy már felvették a kapcsolatot a győri Nokia elosztóval,de nem tudom hogy javult-e a helyzet.
Amúgy a telefon naggyon szuper.A hangja pedig majdhogynem jobb mint az mp3-as lejátszómé.Az akksija félig volt amikor üzembe lett helyezve és azóta folyamatosan nyúzom de még nem adta meg magát.Szóval reménykedem hogy bírni fogja.
Azt szeretném kérdezni hogy ki milyen fülest használ hozzá,mert majd én is beruháznék egy jobbra.
Köszönöm -
OliApa
aktív tag
Haverom vett egyet, úgy hívja, hogy angolna . . . Mindig kicsúszik a kezéből.
http://velemmivan.blogspot.com/
-
Noodra
tag
Korrekt telo, bár az akksija nem tul fényes. Mondjuk ekkora kijelzővel érthető is.
Hiába az új BL-4C 860mAh-ral kapható.
Az utóbbi hozzászólások elolvasása után megnéztem az Imei számot. 35
Üdv. -
shiggi
csendes tag
válasz AMD Power #340 üzenetére
Igen igen egy szemüveges gyerek volt, Peti
Télleg jófej volt meg végülis nem az ő hibája hogy még mindig kinn vannak a hibás telók a polcon.
Lenne egy kérdésem a telóval kapcsolatban. Hol lehet hozzá kapni jack átalakítót?
Meg az MM-ben mondták hogy még nincs hozzá adatkábel,de jó hozzá a régi fényképezőjé szóval ez nem gond.Viszont kipróbálnám egy rendes 3.5-ös jack fülessel is.
[Szerkesztve] -
xray_
tag
Tegnap én is hozzájutottam egy ilyen készülékhez. Metro: 47998 Ft-ért 35-el kezdődik az IMEI de ugyanugy tapasztaltam már 1x, hogy elfelejtette hogy van benne memkari. Szoftver a legújabb van rajta(v4.71). Megprobalom majd lehet a 4.70-est vissza varázsolni. Mennyit töltsem első illetve első pár alkalommal? Most merült le. Gyárilag 2ó45percet ir, hogy annyi idő alatt elvileg feltöltődik. Formázó töltés szükséges?
[Szerkesztve]A windows olyan, ahogyan Bill Gates szeretnél látni a számítástechnikát, a Linux meg olyan mint amilyennek te!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest