Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelepce
tag
Megvan a megoldás! Én voltam a balfék! Megszívattak vagy én szívattam meg magamat? Tanulságul másoknak. Nyár elején kezdődött... Jött a Vodánál az ingyenes GPRS-WAP10. Lemondtam az eredeti GPRS-WAP előfizetésem, és megrendeltem az ingyenes WAP10-et. Csakhogy a 10MB határt sikerült kb. 2 nap alatt átlépnem. No erre a Voda automatikusan bekapcsolta az Internet Start szolgáltatást. Kérdés, hogy akarom-e vagy sem, vagy legalább egy értesítés a szolgáltatás automatikus aktíválásáról nem volt. Mikor éreztem, hogy valószílnűleg átléptem a 10 MB-os határt, próbáltam SMS-ben és interneten is lemondani a WAP10-et, sőt biztonságképpen a korábbi GPRS-WAP-ot is. Minden esetben azt az értesítést kaptam, hogy a szolgáltatás nincs aktiválva. (Az aktív Internet Start-ról nem tudtam.) A szolgáltatás viszont működött. Na jó, ha nem aktív viszont mégis működik az mindig jól jön. Ma egy másik telefonon mondtam le a WAP10-et és ott kaptam értesítést, hogy kikapcsolták és aktiválták az Internet Start-ot. Ellenőrzés a saját telefonomon: Internet Start aktív! Ezért ment nálam az Opera! (Várom a számlát. )
-
DavideX
aktív tag
aksi az meddig bírja?
-
benny23
tag
Sziasztok!
Ilyen telóm van és olyan problémám akadt, hogy a 4.70es szoftverét akartam frissíteni, a NSU azt írja ki, hogy nincs elérhető szoftverfrissítés!
Na ilyenkor mi van?
Lehet, hogy voda függése miatt nem enged szoftvert frissíteni? -
MODERÁTOR
-
MrDonÚr
csendes tag
A telóra tudok programokat telepíteni??
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
nRu3
addikt
válasz Viktor0610 #961 üzenetére
cd-iró progit, winamp,icq, FlashGet ........
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
benny23
tag
válasz Viktor0610 #958 üzenetére
Na igen, de eddig még senki sem írta, hogy emiatt vag ybármi miatt nem sikerült volna!
És szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek nem független a telója!
Előbb utóbb csak kitalálja valaki a megoldást... remélem! -
MODERÁTOR
Már megvan a megoldás.
Át kell írni a product code-ot -garanciavesztő művelet.
Van egy topik ([link]), ahol egyebek mellett ez is kitárgyalásra került.
Sz.tem mondjuk, jobb inkább várni vagy szervizbe vinni a telefont -amennyiben v.mi baj van vele-, az 1+1 év garancia nagyon jó dolog a mai készülékeknél...Xiaomi 13T
-
benny23
tag
válasz Viktor0610 #965 üzenetére
Köszi!
Azért ez egy kicsit idegesítő, hogy csak garivesztés ellenében tudom frissíteni a telóm szoftverét! -
MODERÁTOR
-
benny23
tag
válasz Viktor0610 #967 üzenetére
Beszéltem egy vodás haverommal és azt mondta, hogy csak live! menüs a telóknál szól bele a voda a szoftverfrissítésbe, márpedig nem ez nem livos!
Viszont megpróbáltam letölteni a Nokia Softver Updater-t a Nokia magyar oldaláról és azt írja, hogy Hopp, nincs semmi probléma, csak a keresett oldal nem található!
Szóval az is lehet, hogy ez a baj? -
s1ru2
aktív tag
Heló. Egyetlen egy kérdés. A telefon az aznapra éppen esedékes naptárbejegyzésket kiírja a kijelzőre ? (időponttal együtt) És hány állítható be ? (ha jól tudom korlátlan) Kártyafüggetlen telefon esetében.
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
veterán
A *#0000# szerint nekem v 05.00a softverem, ennél van már újabb, érdemes frissítenem ?
A másik, hogy sms írásnál a jobb felső sarokban van a betűszámláló, ami 1000-ről indúl pl: 1000/1 itt az utolsó számjegy jelzi, hogy 1 sms-be küldi el amit eddig , írtam?
Csak azért mert ha jól tudom 160 karaktert lehet egy sms-be írni, na most nálam néha már 900-nál /2 jelez, csak nem vágom miért...
Máskor meg rendesen 840-nél vált /2- re, ami így jó is lenne.3njoy the Lif3
-
MODERÁTOR
A jobbradőlő ékezeteket nem továbbítja a készülék, az ő és ű betűk miatt vált át hamarab a második SMS-re.
Amennyiben balradőlő ékezeteket használsz és mellőzöd az ő és ű betűket, kihasználhatod a 160 karakteredet.
(Ez minden mobilra igaz, nem csak erre a típusra.)Xiaomi 13T
-
Petester
senior tag
válasz Viktor0610 #977 üzenetére
Vagy csak egyszerűen átállítja az üzenetbeállításokon belül a karaktertámogatást korlátozottra. És így tuti 160 lesz a 160 karakter.
Egyik (nő) ismerősünk is vett ilyen ketyerét és azért nem használta megvétel után, mert 90 karakter volt neki egy sms... Mostmár szereti.(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
Amúgy kedvenc beszólásaim egyike:
Nem csoda hogy szép képet csinál, hiszen 16 millió szinű a kijelzője...
És ez a kijelentés nem csak női ajkakat hagyott el.(ó\_!_/ó)
-
dussy
őstag
Kalimera! Sziasztok.
`Tartosteszt` Gorogorszagbol - sorry, de ekezetek nelkul.
A telo eleg gyengen muzsikalt, szo szerint... 10 (!!!) ora alatt lemerult es semmi mast nem csinaltam csak zenet hallgattam.
A gyari lejatszo 1 kalap sz@rt sem er, amit ratoltottem pedig nem fut a hatterben (mint egyeb mas progi sem...) .
Raadasnak a KD player nevu (ami hasznalhato lenne) java alkalmazas ^Hiba az alkalmazasban^ uzenettel mar el sem indul, pedig abban letrehozhato volt playlist.
Vasarnap otthonrol jelzem visszafele hogy szerepelt, de szerintem megint ez lesz.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Petester
senior tag
Ha 10 órán át zenét hallgattál, teljesen normális, hogy lemerült. Sőt!
Ebben is létre tudsz hozni playlistet. Egy kicsit körülményes, én is utálom, de használható. Sokkal jobb volt az a lejátszótípus, ahol ki lehetett választani a mappát, ahonnan a zenét akartad hallgatni...(ó\_!_/ó)
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy ilyen telefont a piros szolgáltatónál, hűségnyilatkozattal (4.70-es software), és az a gondja, hogy néha rosszul hall a másik fél ''darabos a hang''. Ha újraindítom, akkor már jó lesz. Nektek nem volt ilyen problémátok? -
veterán
válasz Viktor0610 #977 üzenetére
Igen, igazad van közbe rátaláltam erre a beállításra én is. Korlátozottra kell tenni és meg van a 160 karakter.
Barátmnőmnek samu E500 a van, szegénynek eddig 70 karaktere volt, és csak most szólt...(nem kevés sms-t elpocsékolt), át állítottuk neki is és mostmár 160-al tólja...3njoy the Lif3
-
ATESZ001
csendes tag
Segitségeteket szeretném kérni nemigen értek a telefonokhoz
és nem tom eldönteni hogy a régi 7610es symbyanos vagy az új 6300 at válasszam
(Vagy más ötle 40e körül)
kamera , 3G, zenelejátszó nem érdekel csak a rendszerbeli külömbségek
Mivel jobb a symbian több programot irnak rá?
VÁlaszokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Don Karesz
csendes tag
Hali!
Szeretném ha valaki a gyárilag adott 128-as kártyán lévő dolgokat (témák, játékok, programok mindet) feltöltené nekem!!! Ugyanis az enyém eltévedt vhol
Köszöntem előre is!!!
Jah és még annyi h itt a rádiót kilehet valahogy hangosítani mint a 6120-nál? -
sztikac
őstag
Hol lehet azt beállítani hogy a bluetoothon fogadott tételek azonnal a memórikártyára kerüljenek? A ''szokott'' helyeken nem találom (gáz lenne ha nem lehet ).
-
sztikac
őstag
Otthon PC Suitet használom. De ha olyan helyen kéne egy másik telefonról bluetoothon fájlt fogadnom ahol nincs gép közelben akkor az nagy szívás (5 Mb-os fájlok meg azért manapság már nem ritkák, gáz hogy ilyen apróságot nem lehet beállítani még szerencse hogy ezt csak második telefonnak használom...)
-
Don Karesz
csendes tag
Köszi szépen!
És valaki töltse már fel pls a gyárilag adott kártyán lévő programokat!!!
Ja és szerenék kérni valakitől egy volvo-s témát a 6300-ámra Legyenszíves vki!!! -
dussy
őstag
Hello!
Hazafelé picit jobban bírta a teló, kb. 14 órát. Végig nem futott a zene,de elég sokat nyomkodtam,mire a 'Kedvenckbe' pakoltam a számokat.
Hogyan lehet 'Saját léjátszási lisát' létrehozni???https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
attisx
addikt
válasz Don Karesz #993 üzenetére
Egy Volvo téma: [link]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest