Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
válasz AMD Power #1694 üzenetére
Eleinte 'mobilzoknit' kapot, ezt mostanában elhanyagoltam. Próbálok rá vigyázni,de apróbb karcok vannak rajta, illetve egyszer repült. Legjobban úgy tudnám jellemezni,mint a személyautókon látható kis körkörös karcokat,amit a gépimosó okoz.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Coyote2000
őstag
Milyen fehér? Lecserélted külön az antennafedő-részt?
Egyébként a fehér változat semmivel sem néz ki jobban, sőt... A piros meg gusztustalan. De ez csak az én véleményem...Ma ráébredtem hogy a gyárilag beépített Opera böngészővel elérem az MSN-t , és kiválóan használhatom a Live Messengert. Na jó a "kiváló" azért túlzás, de használható. Elég jó dolog telcsiről MSN-re jelentkezni, erre sokszor szükségem lett volna már eddig is...
Más kérdés, hogy fogalmam nincs mennyibe kerül. EDGE-et használok amúgy.[ Szerkesztve ]
-
benny23
tag
válasz Coyote2000 #1704 üzenetére
Az én 6300-ám üvölt mint állat!
-
bebar
aktív tag
válasz Coyote2000 #1702 üzenetére
Nekem a fehér jobban bejön, sőt, akiknek eddig mutattam, haveroknak is.
Bent voltam a Mammut-os Pannon-ban tölteni, (nem most, vagy 1.5 hónapja) elővettem, és nézett a csaj, hogy honnan van nekem ilyen 6300-ám, mert ez nagyon szép!
-
egy_senki
csendes tag
Megkérdezném, hogy sztereo bluetoot fülest használ e valaki a telefonhoz, milyet, és mik a tapasztalatai?
-
Zsolto
őstag
válasz egy_senki #1709 üzenetére
Nekem van egy Motorola HT820-as BT headsetem. Működik, sztereó, kezeli a bejövő hívásokat, lépteti a számokat, nem kell hozzá drót, de kissé fárasztó a hangja, karcos és nincs igazi alja. Persze most télen alkalom sincs használni, amikor az előnyei kárpótolhatnának a hátrányaiért. Húszezerért hatalmas csalódás lett volna, de szerencsére 6k-ért vettem egy sráctól itt a Mobilarénán, annyit azért simán megért.
Ami még szóba jött, és valószínűleg jobban szól, az a SE HD 970-ese, de az egy öszvér megoldás, végülis olyan, mintha egy drótos füles végén egy MP3 lejátszó lógna a nyakadban, ráadásul egybe van öntve a füles a BT egységgel, szóval ha törik a drót, akkor kuka az egész (ezeket a drótokat nemigen lehet forrasztani, én profi műszerésznél is próbáltam már javíttatni egy kontakthibás Panasonic fülest).
Szóval zenéhez a legjobb egy 2,5-3,5 mm-es Jack-adapter és bele a kedvenc profi fülesed. A 6300 ilyenkor rájön, hogy az nem egy headset, és a bejövő hívást kiküldi a fülhallgatóra, viszont a saját mikrofonját tudod használni a beszélgetéshez, kulturált megoldás.
Szerintem
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
törölt tag
Tudom, h BT fülesről volt szó, de megakadt a szemem a 2,5-3,5-es jack átalakítón. Pl. a nagysikerű Sennheiser CX300-nek van eredetileg 2,5-es változata.
Egyébként egekig marasztalt hozzászólásokat olvastam róla, így az elvárásom is magas volt. 8 ezer ft-t viszont röhögve megért! Olyan mélyek vannak, h még én is csak lestem... Első "agybadugós" fülesem. Abszolút nem érzem két perc után, h van egy füles a "fejembe", csak hallom a zenét, a külső zajokat is nagyszerűen szűri. Azonban egyetlen apró hátránya van, h mivel bent van az agyamba a füles hangszórója, ezért az alapzaj is erősebb, ellenben egy nem agyban lévő fülessel. Ennek viszont megvan a hátránya is agybadugós társáéval szemben... Szóval, ha egy olyan zenét teszel be, amibe van olyan rész ami "teljesen" elhalkul, akkor még utcán is hallani az elég magas alapzajt. De ez sztem 6300 "hiba", vagyis nem hiba, csak ez nem egy hifi, hanem egy teló. Persze a CX300 hangja, árához mérten messze kárpótol! Aki utcán szeretne jó minőségben zenélni, annak ez egy nagyszerű opció. Nem győzöm hangsúlyozni, h nagyon örülök a kis kütyünek és a nagyszerű párosnak.
Na jó, én erről többet nem írok, sztem már így is túlzásba vittem a dolgot, mert korábban már írtam róla azért, nem éppen rövid beszámolót. Azonban azóta használtam már rendesen.
U.i.: a legkisebb gumi maradt a befutó. A közepes szeretett kiesni a fülemből...
Jah! Azt hiszem 8 napja van a 6300 és kb 5-6X-or töltöttem már. Mondjuk, h szinte minden este tölteni kell, vagy másnap ha nem, akkor már másnap délbe biztosan! Ez fog javulni? És a duplájára? De jó... akkor egy nap helyett majd két naponta kell tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
egy_senki
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A változatosség kedvéért megint lenne egy kérdésem: az hogy lehet, és hogy lehet visszacsinálni, hogy az üzenetek menüpontből eltünt az "e-mail"? se mailt írni nem tudok, se a beállításai nem érhetők el(nincs ilyen menüpont).
A net egyébként azóta is faszán megy, csak mailezés nem, tekintve, hogy eltünt a menüje.
-
egy_senki
csendes tag
Nade 5.5-ös van rajta. kb 2-3 hete tették fel rá nokia szervízben.
Coyote2000: és ha netán elnyomogattam valamit, akkor azért a gyári beállítások visszaállítására csak vissza kellene hogy térjen, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
válasz #59070464 #1711 üzenetére
Használattól függ. Mivel 8 napja van meg, és újdonság neked, és láthatóan nagyon érdekel meg nagyon vártad, ezért gondolom hogy rengeteget nyomkodod, de ha nem nyomod akkor is szól az mp3 róla Ehhez még add hozzá, hogy az akkuja még csak most kelt életre...
Ez normális dolog, majd ha 1 hónap múlva már kevesebbet nyomkodod, és az akku is beáll optimálisan, akkor több ideig bírja.
Egyik telefonnál sem lehet megmondani hogy meddig bírja az akkuja, mert használattól függ. Ez olyan mint az autók fogyasztása. Ha fateromnak adtam a mazdámat egy hétre, evett 6,5 littyót, nálam simán 8... Pedig ugyanaz az autó, ugyanazt eszi... -
Coyote2000
őstag
válasz egy_senki #1715 üzenetére
Nem feltétlenül!
Pl. zsírúj szoftot raksz fel, ami tök üres. Lehet hogy amíg nem hozod létre az email postafiók beállításait (cím, IP, jelszó stb. beírása) addig meg sem jelenik a menüpont.
Aztán az is lehet hogy ha mondjuk trémobilos szoftot cserélsz gyárira akkor eltűnnek a speckó hivatkozások, amit a trémobil rakott bele. (ez nem is lehet hanem biztos )
Próbálj témát változtatni, lehet hogy ott van a menüpont, csak egy kis bug van a témában és nem jeleníti meg.Millió lehetőség van, ha nem jössz rá, akkor vidd vissza a nokia szervízbe, és mondd meg nekik hogy itt valakinek k*rva az anyja. De komolyan, ott tudnak segíteni a leginkább.
-
attisx
addikt
válasz egy_senki #1715 üzenetére
Hidd el tapasztalatból tudom, hogy más nem segít csak az sw update, kétszer volt emiatt szervízben a telóm (6233). A legutóbb a szervízes frissítés után néhány órával fagyott egyet a telefon és volt e-mail, nincs e-mail. Aktívkészenlétben ott van az ikonja (ki se lehet venni ), de ha rákattintok: "Az alkalmazás nem található"... De különösebben nem is izgat, úgyse használtam sokat, ha nagyon el akarom olvasni, házon kívül is a leveleim, ott az Opera Mini...
@Coyote2000: ha nincs egyáltalán ott a menüben az e-mail kilens, tehát nem tudja elindítani se a progit, akkor mégis hogy a fenébe hozhatná létre a beállításokat...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Coyote2000
őstag
A konfigurációs beállításoknál. Vagy az Üzenetek / Üzenet beállítások / Email beállítások-nál...
Nem az E-mail alkalmazásban hozod létre a kapcsolódási fiókot, ott csak kiválasztod és használod. Ha nincs megfelelő konfigurációs fájl, akkor el is tűnhetne. Bár ez nem Nokia S40-re vallana, ezért ez biztosan hibára utal. De már ki is veséztétek látom, hozzátenni meg nem tudok, úgyhogy ennyi.
-
egy_senki
csendes tag
válasz Coyote2000 #1720 üzenetére
Írtam hogy "se mailt írni nem tudok, se a beállításai nem érhetők el(nincs ilyen menüpont)."
Egyébként alternatív megoldásként még szóba jöhet valami más mailkliens program feltétele.
-
egy_senki
csendes tag
válasz Coyote2000 #1722 üzenetére
Az árnyéka se vetüljön rám, hogy basztatnálak érte, sőt köszönöm a segítséget
Mellesleg, valami fasza egyszerű, a gyárit kiváltó(nem több, nem kevesebb) mailkliens program linkjétől füligérő szájjaé lobogna a fejem az örömtől. Valaki tud ilyet?
-
attisx
addikt
válasz Coyote2000 #1720 üzenetére
Jogos.
Én a levelezési beállításokra gondoltam...
Egyébként ez is egy java alkalmazás, mint akármelyik másik amit feltelepítesz, csak ez a számológéppel együtt a teló szoftverének a része, tehát nem rakosgathajuk más mappákba, nem törölhetjük ha nincs szükségünk rá (bár, ezt a teló mégis megteszi néha magától). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy "szűz" sw esetén is ott kell lennie az üzenetek menü pontban...[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
törölt tag
válasz Coyote2000 #1716 üzenetére
Értem persze. Tegnap éjjelre feltettem, mert már "akku lemerül"-t írt ki. Azért éjjelre, mert éjfélkor kezdte ezt csinálni és nem volt kedvem felkelni éjjel 3-4-kor levenni a töltőről. Reggel 9 után vettem le. Most még fullon van a teló, egy csík sem csökkent. Ma annyira nem piszkáltam, nagyon minimálisat telefonáltam vele, egész nap kb 2 perc és néhány sms ment ki róla... De összesen kb. egy óra zenét hallgattam vele az utcán. És úgy negyed óra ment kihangosítva... Ez már kezd tetszeni. 1 hónap múlva ha elmegy 4 napot, akkor ezek után annak örülni fogok.
Most azon vagyok, h vmi finom lounge zenét keresek/vágok meg rá, h reggel az ébresszen, ne pedig vmi hülye ciripelés.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
válasz #59070464 #1725 üzenetére
Nem muszáj megvárni a figyelmeztető jelet, ha már alig van feltöltve, nyugodtan tedd fel éjszakára, baja nem lesz tőle.
Engem mindig valami chillout ébreszt, mert igenis fontos hogyan indul a nap
Nem csak megvágom, hanem halkítom is az mp3-at, és az elejétől a végéig hangosodik. Erre még rátesz egy lapáttal a telefon emelkedő csengése, de az általában borzalmas, mert az első 3 lépcső még fokozatos lenne, utána meg ordításba menne át...
Eddig Anima Sound System volt, de az aktuális kedvenc ébresztőm Adam Johnson-tól a "Four Squares". Nagyon finoman indít, és nem úgy riaszt fel...[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Hát, csak azért írok most, hogy búcsúzzak a társaságtól. Végül mégis eladtam a 6300-át és vettem egy 6120C-t. Kár, hogy az embernek nem lehet annyi telefonja, ahány _nagyon_ tetszik neki, mert akkor a 6300 tuti megmaradt volna ünnepi telefonnak. De a kütyömániám nem hagyott nyugtot, és nem tudtam ellenállni egy kínálkozó jó vételnek a múlt héten.
Üdv a Topictársaknak, használjátok örömmel a 6300-át sokáig helyettem is, és boldog ünnepet nektek!
Zsolto
-
Zsolto
őstag
Leszögezem, hogy ez nem úgy indult, hogy "Eh, de vacak ez a 6300, jól beválasztottam vele". Szó sem volt ilyesmiről, nagy elégedettséggel használtam, de közben csak át-átkacsintgattam a 6120C topikba, mert én már eredetileg is 6120C-t szerettem volna, egyszerűen a gazdagabb szolgáltatásai miatt, csak aztán éppen nem lehetett kapni és akkor vettem meg a 6300-t. Végül az alábbiak miatt váltottam:
Az egyik fontos érv a 3G/HSDPA volt, ezeknek a telóknak jól használható a böngészője (arra, amire nekem kell), és sokat számít a sebességbeli különbség.
A másik az Office/Pdf nézegetési (vagy akár, ha kell, és megfizetem, szerkesztési) lehetőség.
A harmadik, hogy a 6120C fantasztikusan szól, ha csak úgy, a saját hangszóróján át hallgatod a zenét. Nem egyszerűen csak arról van szó, hogy ha le van téve az asztalra, akkor sem nyomódik el a hangja, mert oldalt van a hangszóró, hanem hogy öblös, meleg, lágy hangja van, simán alkalmas pl. arra, hogy szundikálás közben letegyem magam mellé és csendben zenét hallgassak róla. Ide kapcsolódik, hogy a 6300 nekem egyszerűen túl halkan csengett, az sms-eket pl. rendszeresen nem vettem észre. Az erősebb hang mellett a 6120C vibrája is kb. háromszor olyan erős, mint a 6300-é.
A negyedk a 320x240-es videófelvétel lehetősége, ez már simán alkalmas arra, hogy az ember élvezhető méretben felvegyen egy-egy rövid jelenetet.Aztán volt pár kevésbé fontos, de említésre méltó tulajdonság, a fényképező villanója, a "röptében készülő" panorámakép (ez nagy királyság, még sehol nem láttam hasonlót), a szükség esetén futtatható navigáció, a működési sebesség, a házlevétel nélkül cserélhető memóriakártya, a fényképező gyorsgomb, a valamivel jobb fogás (a 6300 néhányszor életveszélyes helyzetbe sodorta magát a csúszósságával)... és hát az S60 rendszerből adódó korlátlan funkcióbővítés lehetésége.
Amit be kellett vállalni ezért, az a nyilván jóval kevésbé vonzó külső, az örökösen maszatos, fényes műanyag ház és a picivel nagyobb vastagság. Ezt a telót nem fogják megcsodálni a kezemben, az tuti. Nem butaság, hogy az S40-es telók még tudnak közvetlenül a SIM-ről is működni, a 6120C már csak a saját memóriáját tudja a névjegyzékhez használni.
Aztán használat közben (bár igazából még nem is használom, csak idomítgatom) kiderült még pár dolog: a 6120C-ben például nyoma sincs a menü testreszabhatóságának, az "Alvás mód" ki/bekapcsolhatóságának (a 6120C egy idő után elsötétül mint a vakablak, és még akkor sem látszik rajta a keskeny státusz-sor, ha elmulasztott esemény volt). Nem variálhatóak az aktív készenlét összetevői, azok helye. Nagyon-nagyon hiányoznak a kék ledek a telefon oldalán és a kellemesebb tapintású gombok is.
Mivel így a végére hagytam a negatívumokat, rossz a végkicsengés, de persze nem bántam meg a cserét. Meg hát az utóbbi időben rádöbbentem, hogy nem kell mindig úgy telefont választani, mintha az lenne életem utolsó készüléke. A K750i halála óta nem ragaszkodom a telefonjaimhoz annyira, ha valamiért nem válik be, akkor sem izgatom magam -- tudom, hogy a következő sem lesz tökéletes
-
Monique104
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel volt szerencsém vásárolni egy Nokia 1 Gigás memoriakártyát, hogy az eredetileg a telefonhoz adott memokártyáról hogyan tudom a rajta lévő dolgokat lementeni. A Nokia Pc Suite, és a Bluetooth segitségével, gondolom.
De mivel nem vagyok biztos benne, ezért nem szégyenlem megkérdezni.
Köszönök minden segitséget. -
Zsolto
őstag
válasz Monique104 #1731 üzenetére
Szia!
Az eredeti Nokia tartalmakat (játékok, témák, programok), amik most a memóriakártyán vannak, úgy tudod áttenni, hogy beteszed a régi, kis méretű kártyát a telefonba, majd a telefon saját fájlböngészőjével kiválasztod az adott tételt (játékot, témát, programot), és az opcióknál az áthelyezést választod, méghozzá a telefon memóriájába. Ezzel a módszerrel átpakolgatsz pár dolgot a telefon memóriájába, majd ha megtelt, kiveszed a kis kártyát és beteszed a nagyot, majd arra fordított módszerrel áthelyezgeted a tartalmakat.
Azt javaslom, hogy először csak egy tétellel (mondjuk egy témával) próbáld ki a módszert, és ha minden stimmel, csak akkor állj neki a többinek.
A Nokia így oldotta meg, hogy a saját jogvédett tartalmai egyszerre csak egy helyen lehessenek: vagy a kátyán, vagy a telefonban. A kártya tartalma PC-n nem is másolható, legalábbis átlagos körülmények között nem (pl. Intézővel, Total Commanderrel).Ha olyan sok program, téma stb. volt a 128-as kártyádon, hogy egyszerre nem tudsz mindent belemásolni a telefonba (mivel az csak 6 megás), akkor több körben kell véghezvinned a költözést.
Sok sikert!
-
Joe bácsi
őstag
Nagyon-nagyon hiányoznak a kék ledek a telefon oldalán és a kellemesebb tapintású gombok is. Ezért veszek én E51-et, azon vannak "paraszt vakítós" ledek. De én meglennék nélkülük.
a 6120C-ben például nyoma sincs a menü testreszabhatóságának, Vam, csak meg kell találnod. Ajánlom a kézikönyvét. Ezért jó a Symbian, mert úgy variálod, ah. akarod, bizonyos korlátok között.
elsötétül mint a vakablak, és még akkor sem látszik rajta a keskeny státusz-sor, ha elmulasztott esemény volt Ezt is be lehet állítani. Javaslom a "Beállítások" menüpontot és azon belül a "Kijelző" pontot.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Coyote2000
őstag
válasz Joe bácsi #1734 üzenetére
a 6120C-ben például nyoma sincs a menü testreszabhatóságának, Vam, csak meg kell találnod. Ajánlom a kézikönyvét. Ezért jó a Symbian, mert úgy variálod, ah. akarod, bizonyos korlátok között.
A számból vetted ki a szót, még a 6600-ban és 6680-ban is agyonmoddoltam a menü kinézetét, a 6120C tutira nem szenved ebben hiányt. Próbálgasd csak Zsolto!
-
Zsolto
őstag
válasz Coyote2000 #1736 üzenetére
Oké, oké, a menü átrendezhetősége megvan, köszi, hogy rávezettetek. De azt fenntartom, hogy a kijelző elmulasztott eseménynél is kuka marad, egyszerűen nincs olyan menüpont, hogy "Alvás", mint a 6300-ban.
És különben is, minek véditek ti itt a 6120C-t?
-
Zsolto
őstag
válasz Monique104 #1739 üzenetére
Nagyon szívesen
-
Zsolto
őstag
válasz Joe bácsi #1740 üzenetére
Zárjuk ezt rövidre, ha te tudod, hogy a 6120C-ben hol lehet beállítani azt, hogy legalalább elmulasztott események esetén ne sötétüljön el a kijelző teljesen, akkor írd meg pontosan, ne csak állítsd. A 6300-ban volt egy Alvás mód, amit ki-be kapcsolhattál, és akkor a keskeny státusz-sor nem aludt el, sőt, ha ki is kapcsoltad, elmulasztott események alkalmával mégis aktív maradt, a kék leddel együtt ez is látható volt.
Fenntartom, hogy a 6120C-n ezt nem lehet elérni.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
Á, nincs csalódás, éreztem, hogy nem sikerült jól elmagyaráznom, mire gondolok, fel voltam készülve erre.
Egy korábbi hsz-ben már összefoglaltam, hogy miért váltottam. Azok a dolgok fontosabbak, mint a sok-sok apróság, amiben az S60 butább az S40-nél. Bizony, van jó pár dolog, amiben az S60 gyufáért se szaladhatna le az S40-nek.
Csak pár azok közül, amiket eddig még nem soroltam fel, mert ma volt az első nap, hogy aktívan használatba vettem a 6120C-t.
A bejövő hívásnál a hívó képe egy kisujj-körömnyi bolhapiszok méretben látszik, a 6300-n pedig az egész képernyőt kitöltötte a fotó, ami sokkal nagyobb élmény, mint ez.
Ha beállítasz egy háttérképet, az sem tölti ki az egész képernyőt, alul-felül marad egy sáv, ahol a témához tartozó színekkel megmarad az eredeti háttér.
Nincs az aktív készenlét üzemmódnál jegyzetírási lehetőség, sőt, az aktív készenlét pozícionálása sem megoldott. Vagy felül van, vagy sehol.
Ha be van kapcsolva az aktív készenlét, akkor a D-pad csak az abban való bóklászásra használható, a négy irányhoz tartozó funkciók nem érhetők el. Ez a 6300-n intelligens módon meg van oldva, a jobb szoftgomb Kilépés funkciója által. Ha kiléptél az aktív készenlét menüből, az a képernyőn még ott maradt, de a D-pad négy iránya közül háromnál az alapként beállított funkciók simán elérhetők, a negyedikkel pedig beleléphetsz az aktív készenlét menübe.
Az alapképernyőn bolhafül méretű ikonok jelzik a Bluetooth, a billentyűzár, az ébresztő és az autós készlet üzemmódját, a 6300-n szépen megrajzolt, normális méretű ikonok vannak ugyanerre.
Bánatos vagyok, hogy a 6120C-hez közel sincsenek olyan klassz Flash-es témák, mint a 6300-hoz voltak.
A 6300-n a töltő megjelent a tartozékok között, és meg lehetett mondani, hogy ha töltőn van a teló, a világítás ne kapcsoljon le. Ez nagy királyság pl. autóban, ahol a szivargyújtós töltőnek hála éjjel is látszik minden gomb és a kijelző. Kitaláltátok, a 6120C ezt sem tudja.
Ami nagyobb gáz, hogy az autós BT szettem a 6120C-nél nem fér hozzá a SIM-en tárolt számokhoz, hiába van a BT-nél bekapcsolva a Távoli SIM mód. Ez azt jelenti, hogy a kormányon lévő telefon-gombokkal nem tudok kiválasztani senkit a névlistából. A 6300 ezt gond nélkül tudta.
Amúgy az energiatakarékos üzemmód keskeny státusz-sora úgy vacak, ahogy van, mivel olyan aprók a betűk/számok rajta, hogy kartávolságból már nem lehet kivenni őket. A 6300-é jóval olvashatóbb volt. Ja, és azon lehetett analóg órát is kiválasztani erre a kijelzésre, a 6120C-nél erre sincs lehetőség.
Gondolni sem merek arra, hogy milyen lehetett egy régebbi S60-as Nokia, mondjuk a Feature Pack 1 előtti időkben...
Amikor ezeket végiggondolom, csak azon csodálkozom egyfolytában, hogy a Nokiánál ennyire külön fejek foglalkoznak vajon az egyes telefonok szoftverének a megírásával? Mintha nem látnának át az egyik szobából a másikba. Miért nem lehet például rábízni a userre, hogy akar-e takarékoskodni az akkuval, vagy fontosabb neki, hogy az asztalra letett telefonon is lássa a fő adatokat (idő, dátum, események)? Eh, mindegy, jó kis teló ez, csak utálom a következetlen ostobaságokat.
A 6300 a maga nemében sokkal jobban átgondolt telefon, csak nem tud annyi mindent, mint a 6120C. Ha nem unnám az egész témát, körülszaglásznék egy E51-et
-
teszt11
csendes tag
[OFF][/OFF]
Symbian-on elmulasztott dolgok jelzésére: -
Zsolto
őstag
-
zaskar
senior tag
Nem tudom, hogy a vodánál kapható 6300-at hol gyártják, de kollégám most vett egyet. Az USB fedelet egyszerűen nem lehet a helyére pattintani, és ami még feltünt, hogy némely gombok egyszerűen kevésbé állnak ki a házból, érzi az ember ujja egyből. Az enyémet még márciusban vettem valami ázsiai importból, és minden szempontból tökéletes azóta is. Szoftver is még tavaly decemberi van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest