Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
válasz Monique104 #1250 üzenetére
hali,nekem kingston van,és teljesen hibátlanúl müxik!az aqua-ban most 3700ftüdv
Az első: NOKIA 1611
-
egy_senki
csendes tag
Hello!
Az enyémben jelenleg 2 gigás található, ami szintén Kingmax, csak ajánlani tudom.
Ha már írok:
-nem tudjátok, hogy oldható meg, hogy a médiatárban csak a felmásolt albumok, és az mp3 formátumú csengőhangok pedig ne legyenek megtalálhatók?-senkinek semmi sugallata arról, hogy magentáék mikoe írnak át/hagynak jóvá, a 4.71-esnél(bár az betonstabil jelenleg) frissebb programot a elefonra?
-
dussy
őstag
Nekem PQI van,de nem ajánlom!
Néha fényképezéskor nem menti el a fájlt, hamarosan ellenőrzés lesz...https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
AMD Power
titán
A Sandisk a legjobb.
-
Monique104
tag
Köszönöm a válaszokat,azt hiszem a Kingston-nál maradok. Volt egy régebbi 6230i telefonom, abban jól ment,kiváncsi leszek ebben hogyan "muzsikál":-)
Még egy furának tünő kérdés. A felső billentyük direkt vannak annyira sülyesztve a telefonba, hogy szinte beleolvad a burkolatba? -
dussy
őstag
válasz Monique104 #1255 üzenetére
Valószínű direkt,nekem is alig 'lóg' ki.
Pici megszokást igényel.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Coyote2000
őstag
válasz Monique104 #1255 üzenetére
érzem hogy nem szabad megvennem ezt a telcsit addig, amíg a kezembe nem fogtam.
Az ilyen süllyesztett gombok meg elb@szott nyomáspontok a paráim de komolyan. -
bboobb
csendes tag
Hello! Most szeretnék vásárolni egy 6300-t a T-mobiltól.
Megtudnátok mondani mennyire van lebutítva a szoftwer a függetlenhez képest??
Vagy érdemes inkább függetlent venni?[ Szerkesztve ]
-
Monique104
tag
válasz Coyote2000 #1257 üzenetére
Valószinü, hogy ha a kezedbe fogod, el sem ereszted többet Nagyon jó telefon,elegáns,villámgyors (az enyém legalábbis)és jó kézbe venni. A gombokkal valószinü nekem is megszokási gondjaim vannak, mert a 6230i, és a 6233 után rém fura, ez kétségtelen.Én 1 hónapig gondolgoztam a készülékváltáson,de úgy érzem megérte.
-
Monique104
tag
Ismét elakadtam. Nem tudja valaki, hogy ha a beállitások menüpontban be van állitva a saját hivószám kijelzése, és a hivás utáni jelentés,akkor miért nem irja ki a bejövő hivószámát?Senkiét nem irja ki,pedig a többi telefonon is be van kapcsolva a hivószámküldés engedélyezése.Mit kell állitani? Köszi a választ.
-
Ricardo
titán
válasz Monique104 #1260 üzenetére
Nincs letíltva a szolgáltatónál?
-
Coyote2000
őstag
válasz Monique104 #1260 üzenetére
Ezt a szolgáltatód állítja be, ha előfizus vagy akkor havidíja van. Ha eddig kiírta, és nem cseréltél SIM kártyát, akkor továbbra is ki kellene írnia!
A saját szám elküldése a tiédre vonatkozik, hogy mások is lássák. A hívás utáni jelentés a hívás végén kiírja a beszélgetés hosszát. (tipikus Nokia betegség, hogy hívás közben nem mutatja az eltelt időt. Vagy a 6300 mutatja? )
-
MODERÁTOR
válasz Coyote2000 #1262 üzenetére
Tegyük hozzá, amennyiben T-Mobile-előfizetése van, mert az ilyen alapszolgáltatásért egy normális szolgáltató nem kér pénzt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Coyote2000
őstag
-
dussy
őstag
A 6300 sem mutatja...
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Monique104
tag
Köszönöm a válaszokat.Kipróbáltam más Sim kártyával is, ami szintén előfizetéses, azt kiirta. Elvileg ennek is ki kellene irnia, de a technika ördöge...kibabrált velem. Elvileg ugyan az a szolgáltatás mindkét kártyára...
-
Monique104
tag
Fennen a Fórumban valaki volt olyan kedves hogy ajánlott Témákat a telefonra,amik roppant igényesek, és dekorativak.Természetesen nekem is rögtön megtetszett a választék, csak az a bibi hogy nem tudom hogy kell feltenni a telefonra ezeket a témákat. Bluetooth kapcsolatom van, és nem tudom hogy a témákat miként varázsolhatom rá a telefonra. A férfiak ugy is sokkal jobban otthon vannak ezekben a müszaki dolgokban, ezért érdeklődöm
-
attisx
addikt
válasz Monique104 #1267 üzenetére
Egyszerűen csak át kell másolni a téma (*.nth) fájlt a telefon/memóriakártya egy tetszőleges mappájába... Majd középső gomb: Alkalmaz...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Coyote2000
őstag
válasz Monique104 #1266 üzenetére
...akkor biztos hogy nem ugyanaz a szolgáltatás beállítása mindkét kártyánál, trémobilnál érdeklődj. Amikor legutóbb SIM-et és számot cseréltem, elvileg átmentették az adataimat és beállításaimat az egyik SIM-ről a másikra az üzletben... csak otthon derült ki, hogy nem jött össze
-
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #1269 üzenetére
Az nem kis szívás
-
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #1271 üzenetére
Az nem gyenge. Visszamentél?
-
vypera
csendes tag
Eltudná küldeni valaki küldeni a galéra mappában levő gyári cuccokat, mivel bizonyos dolgok eltüntek.
Előre is köszi. -
egy_senki
csendes tag
Sziasztok, szolgáltatós(t-mobile) 6300-ásomra a frissítő oldal azt írja ki, hogy 4.71-es(jelenlegi) a legfrisebb szoftver, de egy másik product kóddal fel tudnám rakni az 5.5-ös magyart(főleg az akksi ésszerúbb kiaknázása miatt). tegyem? valakinek van esetleg már ilyenirányú tapasztalata?
-
Kicsirics77
veterán
válasz egy_senki #1274 üzenetére
van igen
én is átírtam a pc-t és simán felment az 5.5 szoft
utánna csak annyi dolgom volt hogy vissza írtam a pc-t és kész is ja és mindezt röpke 6 perc alatt adatvesztés nélkül
de ha javasolhatom akkor ment egyet a pc suite-al előtte azért.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
dussy
őstag
válasz Kicsirics77 #1276 üzenetére
Beavatnátok hogy hol és mit kell átírni??? Nekem is 4.71-es szoftver van a magentás 6300-ámon. A leginkább a bluetooth komunikációval vannak gondjaim.
Mit javítottak az 5.5-ös szoftverben?https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Coyote2000
őstag
Megvettem hát
Még friss a kicsike, gyári független. Nagyon tetszik!!!! A legjobban meg az, hogy a microSD kártyám és a Motorola USB kábelem tökéletes hozzá
5.0 szoft van rajta, van ennél újabb? Érdemes frissíteni?
Kérdés: miért ilyen halk a csengés? Ezt javították az újabbakban?
-
Kicsirics77
veterán
a product code-t kell átírni hogy rámenjen a friss szoft de ha valaki nem biztos a dolgában akkor inkább vigye szervízbe
az meg hogy mit javítottak hát nekem pölö egyből jó lett az egygombos némítás
de a bt-vel nem volt gondom nekem villámgyors
pölö a nemesis nevű progi amivel át lehet írni a product code-t de ezt mindenki saját felelőségre csinálja
Coyote2000:ha minden működik rendesen akkor felesleges véleményem szerint hozzányulni
tudod ami jó azt nem próbáljuk megjavítani[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Coyote2000
őstag
válasz Coyote2000 #1279 üzenetére
Nem tudom letölteni a szoftverfrissítőt a Nokia oldaláról Valaki nem tud adni nekem egy működő linket? Az oldal nem elérhető...
Kicsirics: azért ha kicsit is javított a verzió, már nyugodtabb lennék... többek között a csengetési hangerő túl halk...
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
válasz Kicsirics77 #1280 üzenetére
Saját felelőségre hol keressem?
Felvettelek MSN-re, ha tudnál jönni pár percre megköszönném.A BT kommunikáció alatt a headsetet értem.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Coyote2000
őstag
válasz Coyote2000 #1281 üzenetére
megvan, PC suite-ban megtaláltam - bocs a vaklármáért
-
Coyote2000
őstag
Az előző hszt már nem tudom módosítani...
Kész a frissítés, magyar nyelv megmaradt, 5.00-ból 5.50 lett, problémamentesen ment minden. Meglepő, hogy megmaradtak az adatok is, számok, galéria, üzenetek, minden!!! Ezek szerint a frissítés nem érinti ezeket a területeket, csak kisebb részeket javít a szoftban... (nem teljes reflash)
Ajánlom másnak is!
[ Szerkesztve ]
-
Monique104
tag
válasz Coyote2000 #1284 üzenetére
Szia! Mia a különbség az 5-és az 5,5 verzió között? Nekem az 5,ös van fennt gyári kártyafüggetlen telefon,gyors mint a villám, igy ha nem éri meg a frissétés, akkor meggondolandó. Legalább is nekem.
-
Coyote2000
őstag
válasz Monique104 #1285 üzenetére
Hali,
Nem tudom megmondani a különbséget, mivel kb 20 percig volt 5.00-ás. Mindenesetre a frissebb szoftver valami fejlesztést vagy javítást jelent, ezért úgy gondoltam addig frissítem, amíg el nem kezdtem telepakolni a személyes cuccaimmal...
Gondom viszont akad:
Bedugom a fülest, de a Rádió nem indul, azt kéri hogy csatlakoztassak egy tartozékot. A zenelejátszó meg nem játsza le a memókarira másolt mp3-akat. Muszáj a PC Suite-tal feltenni őket?Ezt ugyan elég gáz, de elfogadom. Viszont a Rádió nem értem miért nem megy
-
dussy
őstag
Kicsirics77 segítségével gond nélkül updateltem 5.5-ös szoftverre!
Hálás köszönetem a segítségért!!![ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz Coyote2000 #1286 üzenetére
A zenelejátszó meg nem játsza le a memókarira másolt mp3-akat
frissítsd a lejátszási listát és menni fog
a rádió dolgot azt nem értem nekem megy.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Coyote2000
őstag
válasz Kicsirics77 #1289 üzenetére
ezer köszönet! Frissítettem és már megy is! Előtte is ott voltak a listán a számok, csak nem indultak el...
Volt egy restart, és utána a rádió is észhez tért Lehet hogy túl sok mindent módosítottam egyszerre, és szoftverfrissítés után kell neki egy újraindítás...
-
dussy
őstag
válasz Kicsirics77 #1288 üzenetére
Úgy tűnik az 5.5-ös szoftver hatására nem recseg a bluetooth kommunikáció headsettel!
Ilyenkor kamera drivert is szoktak frissíteni,mint az SE-knél?
A hiváslitában megváltozott ikonok sokkal jobbak, átekinthetőbbek.A memóriában való böngészésem elég szépen begyorsult! Képek mentése idáig hibátlan!
-
dussy
őstag
válasz Coyote2000 #1292 üzenetére
Igen,akár válasz is lehet!
Egyenlőre ennyit vettem észre, nameg,hogy minden beállítás visszaált az alapra,de semmi nem veszett el!Amúgy hol van kimondottan Nokiás fórum!?
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
pl. itt
vagy itt: Nokia Programok
meg itt: Nokia Lapja
ha nem gond az angol: Forum Nokia (ez a legjobb talán)
Itt témát is tudsz csinálni 6300-ra: Theme Creator 2.2stb.
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
válasz Coyote2000 #1294 üzenetére
A nokiaprogramok 90%ban symbianos telókról szól...
-
Coyote2000
őstag
Kicseréltem a gyári 128MB microSD-t a saját 512-esemre, és úgy látszik így több gyári programról és témáról le kell mondanom Erre tudtok megoldást? Minimum a convertert meg kellene mentenem.
-
MODERÁTOR
válasz Coyote2000 #1297 üzenetére
Nem tudom, van-e kártyaolvasód v. adatkábeled, lementeni próbáltad már a tartalmakat?
Xiaomi 13T
-
Coyote2000
őstag
válasz Viktor0610 #1298 üzenetére
Igen, laptopomra akartam menteni, de nem olvashatóak a mappák. Ami olvasható volt, azt visszamásoltam az 512-es kártyára, de a telcsi nem indította el őket.
Viszont rájöttem a megoldásra: a telefon memóriájába át tudom helyezni az összeset, és működnek is! Más kérdés, hogy le tudom-e majd menteni ezeket a telefonról...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest