Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz conanabarbár #34301 üzenetére
Csak nem kezdőknek való, ha nincs kitakarítva, még a gyárinál is lassabb.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz conanabarbár #34305 üzenetére
Ja, és a kezdőt rögtön beküldenéd a /system mappába, hogy törölgessen?
Az a lista egyébként is ezer sebből vérzik.[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
Hi ! Fekete (vagy barna) S3-at szeretnék venni a T-Mobilnál, de úgy látom hogy nincs csak színes, ami abszolút nem tetszik nekem, csak az LTE van feketében, de az meg nagyon drága.
Lehet, hogy valamelyik T-boltban van fekete S3, vagy ez kizárt?
Egyébként néztem a kiállított S3-at az egyik T-nél, és iszonyatosan be van égve a kijelző, ami egy kissé elbizonytalanított. Jó , biztos egész nap megy, de nagyon csúnya volt -
rjg
őstag
válasz pcsabat #34304 üzenetére
Szerintem a legfrissebb gyári. Abból is fagyasztva vagy eltávolítva a bloatware. Ha van root, akkor All-In-One Toolbox-szal kiszedve a feleslegesen induló alkalmazásokat az autoboot-nál. A Pimp my ROM-mal High-ra állítva a Multitasking-ot és a Greenify-al, ahol indokolt csökkentve egyes app-ok prioritásait.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
törölt tag
válasz guest666 #34307 üzenetére
Beégést legtöbben hónapok után sem tapasztalnak, ha meg megesik, gariban cserélik a kijelzőt. Állítólag a fekete hátlapja karcolódik mint a franc. Am. én a helyedben felhívnék egy pár boltot, hátha. Vagy ha eddig volt csak most elfogyott, akkor persze simán lehet még.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz premete #34306 üzenetére
Minden tiszteletem a tied,hogy Te nem kezdőként kezdted.
én mikor elkezdtem,kezdő voltam,próbálkoztam.ha nem tudtam valamit kérdeztem,és sok rendes ember itt fent segített is!!Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
tgb
senior tag
válasz guest666 #34307 üzenetére
Én tegnap találtam egy feketét itt a ph-n,jelenleg már tulajdonomat is képezi,a kék sem volt csúnya,de ez a fekete,a negy fekete amoled kijelzővel,elég nyálcsorgató!rootolva volt 4.2.2 cm rommal,hazahoztam,első mozzanat odinra fel,gyári rom vissza!Végre ugy összeállt a gyári rom számomra legalábbis,hogy esténként nem kell az xda-t bujni hogy melyik romot tegyem,végre megállapodhatok!
az irányár nem félarat jelent!
-
Ambavir
aktív tag
Kérdeznék. A CM romokban van olyan lehetőség, hogy a hangerő gombbal léptessek zárt képernyőnél előre és hátra médiát.
A gyáriban van ilyen?Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
guest666
aktív tag
-
HUTCHDB
nagyúr
hasznal valaki rajtam kivul miui-t?
ma delutantol a gyari miui bongeszo meghulyult...
wifin nincs kapcsolat, viszont minden mas (pl. mas bongeszo is) tokeletesen mukodik.
viszont 3G-n a miui bongeszo minden tovabbi nelkul megy...az is lehet, hogy nem miui gond, igy barmi otletet szivesen vennek...
(volt wipe cache recovery-bol, de toroltem az alkalmasokon belul a bongeszo gyorsitotarat es az adatokat is.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Jaffa75
őstag
aki már hívott szervízest attól szeretnék infót kérni...
- szerintem elég a Samu garijegy nem kell hozzá a számla...
ez így van, vagy kérték? kösz előre is.
-
pcsabat
őstag
egyénként ez a Samsung szerviz igénybe vehető mondjuk T-mobil-os készülék esetén is, vagy csak a függetlenekre vonatkozik? Samsungos gari papírt én is kaptam a T-nél. Erősen fontolom, hogy kicseréltetem a kijelzőt, ha tudom mert elég nagy folt van rajta sajnos (nem kell hozzá vak sötét szobában ülni, hogy lássam és szürke alapon is látszik kicsit).
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Jaffa75 #34324 üzenetére
igen, a forras nem mindegy...
egyre tobb gsm "boltbol" vett telefonrol derul ki, hogy kamu, amihez magyar fuggetlen garijegyet adnak.
aztan a product kod meg ugye mutatja.....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adamho
tag
A sammobilon már csak KIES,-es programokat lehet letölteni. Ezeket is fel lehet tenni odinnal?
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34327 üzenetére
-
Brain75
senior tag
Sikerült a root a telefonon, viszont a triangle away nem akarja nullázni a számlálót.
Gyári telenor 4.1.2 cf-autoroor-al rootolva és más nem történt vele.
Miért nem nullázza a triangle a számlálót? Van valakinek ötlete ?/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34334 üzenetére
Nincsmit. Arra figyelj, hogy a rom és a kernel is stimmeljen, nem mindegyik támogatja. Viszont egy Poweramp lejátszóval a Boeffla nagyon nagyot üt.
-
DonMedve
addikt
Srácok!
Elvileg van Omega 42.1,de sehol nem találom,honnan tudnám leszedni.Valaki tudna segítteni,vagy én vagyok béna?Ja, SOON#34341 premete: Igen,közben rájöttem.Figyelmetlenség....
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
premete
veterán
válasz conanabarbár #34310 üzenetére
Elárulom, én az első érintőképernyős készülékemet kalibrálni sem tudtam 8 éve, nem is mertem azzal kezdeni, hogy a /system mappában nekiálljak törölgetni ész nélkül; ezért nem ajánlom kezdőnek, hogy rögtön a rendszerben turkáljon.
Először az xda-developersen az összes a készülékkel kapcsolatos hozzászólást végigolvastam, utána kezdtem kipróbálni az ott leírtakat.
Szóval, nem vagyok olyan bátor, hogy ajánljam, mint te, hogy rögtön, kétes lista alapján valaki kezdőként törölgessen rendszerfájlokat.
@DonMedve: az Omega-romoknál a "soon" azt jelenti, hogy holnap, vagy holnapután várható, még csak tervben létezik.[ Szerkesztve ]
-
conanabarbár
aktív tag
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34342 üzenetére
Sajnos CM-em utoljára a Defy-n volt, S III-on nem próbáltam még, ezek a gyári rom közeli, letisztult cuccok jobban tetszenek. Hátha valaki viszont vágja fejből, vagy az xda-n keress rá, ott biztosan van infó.
-
mondomén
őstag
siyah 1.8.9 például
-
laci0530
senior tag
Utánanéztem azért én is xda-n, CM-mel sajnos nem kompatibilis. .."Do not install it on CM or AOSP based roms!!!"..
(bár ez maga egy kernel, annak még nézz utána, hogy csak az app maga menne-e esetleg mégis valahogy CM-en más kernellel)
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34345 üzenetére
Gyári rom nekem is a vásárláskori ICS volt rajta utoljára, azt az állapotot nem lehetett sokáig bírni.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz laci0530 #34346 üzenetére
feltettem a siyah kernelt. utánna az stweaks progit,amiben ugyanazok a tuning lehetőségek megtalálhatóak!
(ezt használtam meg a perseust, omega alatt is! ott is nagyon bevállt)Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
Gizmo94
veterán
válasz premete #34306 üzenetére
Bemehet véleményem szerint kezdő is a system mappába, ha tud olvasni, az a lista nagy vonalakban ok, nem tudom neked miből vérzik, de azt sem tudom, hogy milyen omegát használsz ami neked "kitakarítás" nélkül lassúbb mint a gyári. Melyik verzió? leírnád azoknak az appoknak a listáját amiket kiszedtél belőle,hogy gyorsuljon? És mi és mennyivel lett gyorsabb?
-
conanabarbár
aktív tag
válasz premete #34341 üzenetére
Nem tudom szerinted miért kétes a lista!?
Meg aki tud olvasni,és tudja,hogy mik azok a funkciók,appok amiket nem fog használni,akkor megnézi a listán,hogy biztonságosan törölhető-e,és kész.meg ugye én pl.a titanium backuppal lementettem mindent mielőtt töröltem volna,hogy bármi gebasz esetén vissza tudjam állítani!Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128Gb Gray - Új, Euronics vásárlás,3 év Samsung garancia
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Oneplus 8 Interstellar Glow 8/128GB
- iPhone 14 Pro Max 128Gb Silver - újszerű, kártyafüggetlen, Apple garancia
- Hibátlan Huawei P30 128GB/6GB Kártyafüggetlen, Auróra Kék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs